Re: Aile Toplantısı ( 5. Hafta Konuğu: Mithat Duran )
Ayşegül Aygün' Alıntı:
[quote="Burak Barut":ybh2h5nc]
Mahmut Uslu'ya vurdun ya artık başkasın benim için
Şubeye dönme olayıda düşünülmeli hak etmeyenlere bırakılmamalı
Kulübümüzde bazı şeyler işte bu yüzden değişmiyor uzak durmak çözüm olmuyor Galatasaraylısınız hemde büyük bir kalple bağlısınız siz yükümlüsünüz bu duruma dur demeye, çabalamaya
Zk hakkındaki tutumunuz çalışmak istediğiniz kişiler vs.Olmamanız büyük bir kayıp kulübümüz için
Açıkçası Mithat Duran denilince aklımda uzun uzun paragraflar ve Galatasaraylı olduğu bunun dışında maalesef hiçbir fikrim yoktu. Taa ki bu röportajı okuyana kadar ve bu fikir sahibi olmamayışım benim için büyük bir kayıp olmuş. Neyse zararın neresinden dönerse kârdır diyim
Ve bunun içinde bu Aile Toplantısını düşünen Arkadaşlara bu Röportajı bize sunanlara ne kadar teşekkür edilse az?
Şu M.U. Olayıda Röportajın üstüne daha da abimizin gözümüzdeki değerini arttırdı
Mithat Abiye Röportaj için Teşekkür ederiz ve böylesine Galatasaraylı oluşundan ötürüde ayrıca mutluluk duyduk
[/quote:ybh2h5nc]
Temennin için çok teşekkür ederim ama ben biraz inadımdır,bu şartlar altında ne benim anlayışıma, göre tek kurtuluş şubenin özerk olmasına bağlı.
Bu anlayış devam ettikçe ben başarının,geleceğine inanmıyorum,o zaman inanmadığın bir olayın peşinden koşmanın hayalcilikten başka bir şey olmadığını düşünüyorum.
Bu taraftarın hayale değil gerçek başarılara ihtiyacı var,yoksa onları hangi yüzle maçlara davet edebilirsiniz ki!!!