Alba Torrens

Sabah forumun sahibi whatsapptan "bir daha foruma yazma" demiş bana. Bu sebeple son mesajım bu olsun.
Herşeyin bu noktaya gelmesinin sebebi "Alba'nın para için gittiği" yönündeki mesajlar ve öyle bir algı oluşturulmaya çalışılması ve benim de bu yanlış algı ile mücadele etmeye çalışmam. Defalarca yazdım Alba para için gitmedi diye. Keşke o zamanlar kandırılan insanlar "sen yanlış biliyorsun" derken bana destek olsaydınız gerçeğin ortaya çıkması adına.

Yukarıda alıntı yaptığınız satırlarda ise aynı durum Alba'nın başına gelince Alba'nın para için gittiği yönünde bir algı oluşması ama yine aynı durum Işıl'ın başına gelince nihayet bu durumda (Alba'ya yapılınca çok fazla tepki göstermeyenlerin) sorumlunun sporcu değil, kulüp olduğunu açıkça belirtmeleri üzerine yapılmış bir durum tespitidir. Yani kısacası "Alba olunca para için gitti, Işıl olunca kulüp suçlu" komedisinin altını çizdim. İnşallah insanlar iki durumda da ayrılığın sorumlusununsporcular olmadığını anlamıştır.

Alıntı yaptığınız kısmı o cümleden bir sonraki cümle ile birlikte tekrar okuyunuz ve ne demek istediğimi tekrar düşününüz. Alba'nın para için gitmediğini ben zaten biliyorum ve insanları bıktırana kadar da yazdım. Benim bu forumda daha fazla yazmam bizzat forumun sahibi tarafından istenmiyor. Bu noktadan sonra "Alba para için gitti" temalı tweetlerde benim yokluğumda umarım Alba savunmasız kalmaz, bu işi siz devam ettirirsiniz.

Demek ki bir sure için de olsa ortamdan uzak kalinca çok sey kaçirabiliyor insan. Bu para tartismalarinin uzaginda kalmisim ben. Forumda yazmamanin istenmesi konusunu da kacirdigimi goruyorum. Belki bunda bir twitter hesabimin olmamasinin da etkisi vardir.
Sonuç olarak, ne Alba ne de Isil savunmaya ihtiyaç duyacak bir sey yapmadilar. Ben de kalmalarini çok isterdim ama olmayinca olmuyor.

(Noktalama isaretleri için kusura bakmayin Q klavye ile basim dertte)
 
Arkadaşım sayende insanların Alba'ya karşı antipatisi oldu. Çok iyi iş yaptın Bravo! Seneye UMMC şampiyon olunca sevinirsin artık!
 
Alba'nın para için gittiği algısını yaratan, alakasız her konuda Alba Alba diye mesaj atan siz oldunuz malesef. Sanırım ona karşı bir zaafınız var ama bence Galatasaray zaafınızı daha ön plana çıkarın.

Saygılar.
 
Ekaterinburg´a gittiginden beri görüsememistik. Milli takim için Madrid´e gelince firsati kaçirmadik, bol bol hasret giderdik. Söz hep Galatasaray´a geldi. Ben içinde bu kadar Galatasaray sevgisi olan bir yabanci sporcu görmedim. Galatasaray deyince adeta gözlerinin içi gülüyor. Takimdan hiç kopmamis, devamli iletisim halinde. Umarim sözlesmesi bitince tekrar bu formayi giyer. (Ben üzerime düseni yapacagim :) )





Noktalama hatalari icin kusura bakmayin, q klavye azizligi.
 
Alba Torrens bir kez daha kendine hayran bıraktıran bir maç izletiyor.Goat ya.

Her türlü şut soktu,üçlük soktu,orta mesafe soktu,zıplamadan soktu,el üstü soktu.

27 sayı 4 asistle takımını finale taşıdı.Maçın başından beri öyle bir hırs ve kazanma isteğiyle oynadı ki Macar olsam gene hayran kalırdım.
 

Üst