Alba Torrens

Ankara'ya her geldiğinde tribünde tek ben bile olsam meşhur Alba Torrens tezahuratını yapardım ona. Her seferinde kafasını çevirip bana bakıp gülümserdi. Seni unutmayacağız. Umarım bir gün gene Ankara'ya gelirsin ve aynı şekilde bizlere gülümser 3'lü çektirirsin.
 
ekaterinburg maçında yaptıkların formda bir albanın neler yapabileceğini gösteriyordu keşke bir sene daha izleyebilseydik seni. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle .
 
Herşey için teşekürler Alba, seni tekrar bu forma altında görmek istiyorum, kesin olan tekşey Avrupanın en iyisi sensin, ve Winer'ın tanımısın, başarılar yolun açık olsun Alba Torrens, Mvp...
 
Bir tarafımız buruk kaldı ama inş. seni tekrar bu forma altında izleme şansımız olur.Bana göre bu takımın efsaneleşmiş isimlerindensin.Her şey için teşekkürler yolun açık olsun ALBA..
 
Kendisine doyamadım.Tam başarıları ardı ardına sıralayacağız, hep beraber mutluluğumuzu daim kılacağız derken bu ayrılık hiç yakışamdı... :( Olsun...Biz yine Alba'yı seviyoruz ve umarım ileriki senelerde tekrar bu formayı giyecek...
 
24 yasindayim ve asagi yukari 10 yasimdan beri bu SPOR kulübü ile yasiyorum. Gerek futbolda gerek baskette cok giden oyuncular oldu ama sadece "ÖZEL" kisiler icin gözlerim yasarmistir.

Sen de bu "ÖZEL" kisilerdensin.

Herzaman tekrar bu formayi giyecegin günü hayal edecegim.

Alba Torrens cok büyük, Galatasaray cok büyük...
 
Halen alışamadım onun Eka'ya gitmesine.. Ben kadın basketbolu 2010 yılından itibaren daha yakın takip etmeye başladım. Tv'de ilk izlediğim maç Işıl Alben'in 2009 da o kötü sakatlığı yaşadığı final serisi maçıydı.. Ondan sonra ne oldu hatırlamıyorum izlemedim, sonra dediğim gibi 2010 sezonunun ortasında başladım tekrar takip etmeye, Alba ise benim takip etmeye başladığım dönemlerde geldi, sanki hep bu takımdaydı ve basketbolu bırakana kadar da bu takımda oynayacakmış gibi geliyordu (tabi ki olmaz da) bu yüzden halen alışamadım..
 
Işıl konusunu da Alba'ya bağlarsın yakında, dediğim net, insanlar sayende Alba'dan soğuyacak. Kupa finalini kazanan takımın kalan oyuncularının ve Ekrem hocanın emeğini hiçe saymaktan başka bişe değil şu mesajın, Alba'sı olan kazanırmış, yahu zaten UMMC çok daha güçlü bir takım normalde kazanması gereken takım onlar, Işıl'ın, Zellous'un, Sancho'nun, diğerlerinin emeği yoktu yani sana göre Alba yokken hepsi hiç dimi? Buyur o zaman Alba'nın takımını desteklemeye gidebilirsin diyorum işte, nasıl anlamak istiyorsan öyle anla.
 
40 dakika oynayan Shavonte ve Işıl, final maçında sakat sakat oynayıp takımın en skoreri olan Sancho, fb farkı kapattığında şampiyonluğu getiren 3'lükler atan Şebnem, sahada sonuna kadar savaşan Bone, Nevriye, Bahar, yine onlar kadar emeği olan Alba, ama en önemlisi bu takımı bu seviyelere getiren, sistemiyl rakiplerini yenen Ekrem hocanın başarısı bu, bu takım olmanın kazandırdığı başarı...
Kardeşim sadece Alba'nın başarısı değil, Alba'yla ilili her yazında bizi şampiyon yapan Alba yok gibilerden yazıyon, Alba gitti diye biten birşey yok, Alba'sı olan şampiyon oluyor diye birşey hiç yok kusura bakma yani, bana görede Alba en iyi avrupalı oyuncu ama yeri dolmayacak bir oyuncu değil...
 

Üst