Alba Torrens

Çok iyi bir transfer yaptık gerçekten... Birkaç pozisyonda oynuyor olabilmesi büyük avantaj özellikle. Umarım uyum sorunu yaşamaz ve beklenen katkıyı verir. Hayırlı olsun hepimiz için..
 
Ukalalık gibi olmasın.Internette bienvenido kelimesine baktığımda bu kelimenin erkeklere hitap ederken kullanıldığını kadınlara hitap ederken bienvenida kelimesinin kullanılıdığı gibi bir şeyler gördüm.Neyse Alba hafiften erkekler gibi oynarsa durum kendiliğinden düzelmiş olur.
 
Bienvenida olacaktı zaten de, düzelmemişi konmuş anasayfaya. En başta hatalı olan benim. Düzeltilmişi de Uğur görmemiştir.

Los colores estan gloriosos olacak hatta, bir başka hatamı da yazayım.
 
http://www.youtube.com/watch?v=J-ESbQqslts&feature=player_embedded

Alba'mız neler diyor acaba bu videoda Galatasaray ve Türkiye ile ilgili yok mu yardımcı olacak birileri ? =) 2.58 'de çıkıyor Alba ablamız bu arada =)

Çok fazla birşey yok aslında. Klasik transfer konuşması. Resmi olarak açıkalndı, gelecek yıl Galatasaraay'da olacağım diye başlıyor.

Kendisi için bir challenge olacağını çünkü ülke ve lig değiştireceğini söylüyor. Kişisel olarak da İstanbul'a gelmenin farklı bir tecrübe olacağını söylemiş.

Benim de İspanyolcam çok iyi değil, hızlı da konuşan bir millet; ama önemli bir noktayı kaçırdığımı sanmıyorum.
 
İspanya’da düzenlenen hazırlık turnuvası sırasında Işıl Alben, bu sezon birlikte oynayacağı Alba Torrens’e şanslı Galatasaray bilekliğini hediye etti.


İspanya’nın 68-53 kazandığı maçta Torrens 9 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Işıl Alben 6 sayı, 3 ribaund, 1 asistle oynamıştı.
 
B_cb5ed68c2596003dcf10ca14b14647da.jpg


B_a14bb0fce324e3b2c397be5c78d1e22a.jpg
 
Çok yakışmış ya bakışlarda falan da ayrı bir tatlılık var. Yalnız gözüm ilk bileğine gitti kaptanın verdiği bilekliği göremedim, olmadı biraz :)
 
Torrensli İspanya, Yunanistan'ı yendi





Zafer Kupası’nda ilk gün ikinci maçında İspanya ilk çeyreği geride bitirdikten sonra ikinci periyodda sadece 7 sayıya izin verdi ve Yunanistan’ı 71-57 yendi.

Bu sezon Galatasaray formasıyla izleyeceğimiz Alba Torrens 20 dakikada 15 sayı (2/2 serbest atış, 1/3 üç sayı, 5/8 iki sayı), 5 ribaund, 3 asistle İspanya’nın galibiyetine katkı verdi.

SALON: Ahmet Cömert
 

Üst