Alba Torrens

Erkek takımımızda olsa iş yapar şu dakikadan itibaren :)
 
İspanya - Yunanistan maçında Türkiyemizin maçı sırasında salona tam girmemişti kapıdan izliyordu kendisine tezahurat yapınca çok mutlu oldu utanıp içeri girdi:) çok tatlı ya :D
 
Alba çok cana yakın ve içten, inanılmaz derecede de mütevazi. Fener maçının devre arasında biraz sohbet ettik. Atmosferden olağanüstü etkilendiğini söyledi. "Böyle bir seyircinin önünde insan daha bir farklı oynar, motive olmamak imkansız." dedi. Galatasaray'a geldiği için de çok memnun. " Bu büyük projenin bir parçası olduğum için çok sevinçliyim" diyor.
GSTV de kısa bir röportaj yaptı.
 
Böyle bi tatlılık yok arkadaş deplasmana filan götürülmesin bu kız vallahi çalarlar. Ben onla nevizadede izlerim. Hatta bira bile ısmarlarım , çerezin lafını etmem. GÜzel olmayıp , acaip tatlı kız ekolünden gelme resmen :)
 
Ben , biz olmaya razıyım Gürel abi sen yeter ki bi süre tercümanlığımızı yapıver bizim :)
 
Dün Alba'ya ziyaret çok güzeldi. Bugün daha kalabalık bi' grupla gideceğiz inşallah. Kızcağız utandı ya Alba Torrens diye bağırınca :) 12.000 kişi adını haykırırken ne hissetmiştir acaba çok merak ediyorum. Kalbi yerinden atacak gibi çarpmıştır muhtemelen. Ama çok güzel bi' jest oldu, taraftarın arkasında olduğunu hissetti. Bu en baştan bir artıdır. Röportajı da en yakın zamanda koyarlar umarım.
 
yerınden kıpırdayamadı bir sure... :) arkamda oturan amcaların "yahu madem bu kadar ıyıdı neden bugun oynamadı" demelerini asla unutmayacağım ayrıca.. :)
 

Üst