Can Altay' Alıntı:Haldun Abi kapalıda setteymiş. Fotoğrafı var. http://plixi.com/p/69344372
İçimizden biri Haldun Üstünel...
Çok seviyoruz seni reis...
Can Altay' Alıntı:Haldun Abi kapalıda setteymiş. Fotoğrafı var. http://plixi.com/p/69344372
İçimizden biri Haldun Üstünel...
Semih Ural' Alıntı:Yazılacak çok şey var ama hiç bişey yazmak gelmiyor içinden.
Şereftir Seni Sevmek..
Ali Sami Yen Şimdi Öldü!
Ali Sami Yen Stadı, yapı olarak ne bir Topkapı Sarayı?dır ne de Galata Kulesi... İstanbul?un tarihi dokusu içinde hiçbir önem taşımaz. Mimari olarak da hiçbir özelliği yoktur. Üstelik köhneleşmiş haliyle Mecidiyeköy?de herkesin gözüne batmaktadır. Haydarpaşa Garı?nın bir bölümü yanınca yüreğim cız etmişti ama yarın Ali Sami Yen Stadı?na buldozer girince kılım kıpırdamayacak. Bundan en ufak bir kuşkum yok.
Ne güzel yazmışlar o pankartta ?Hangi dozer yıkabilir ki yaşananları?. Yarın oraya bir alışveriş merkezi yapsanız, Metin Oktay?ın attığı kafa gollerini beynimden silebilir misiniz? Veya bir gökdelen diktiniz, Tanju?nun Neuchatel?e attığı o golü benden alabilir misiniz? Benim derdim Ali Sami Yen?in cismiyle değil, ismiyle... Taşla betonla değil, ruhla..
Şimdi Adnan Polat?a ve diğer yöneticilere soruyorum: Tamam stat gitti ama Ali Sami Yen?in adını neden bitirdiniz? O ismi Mecidiyeköy?den alıp Seyrantepe?ye taşıyamaz mıydınız? Yeni stadın adı Telekom Arena yerine gene Ali Sami Yen olsaydı fena mı olurdu? ?Lincoln?ü transfer edeceğim?, ?Elano?yu alacağım?, ?Misimoviç?i getireceğim? derken, Telekom?dan alınan isim hakkı paralar da uçtu gitti... Manevi değerler G.Saray?da bu kadar mı ayaklar altına alınacaktı? Paranın bu kadar mı esiri olacaktınız? Statla birlikte, Ali Sami Yen ismi de tarihe gömülmüştür. G.Saray?ın kurucusu Ali Sami Yen?in ölümü 1951 değil, bugündür!
Oğuz Tongsir / Cumhuriyet
hiç sanmıyorum yine sponsor bulurlar.Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Stadın genel adı "ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ"
Türk Telekom un sponsorluğu bittimi stada yine A.S.Y denebilir....
bende alırım ama herhalde 69 liralık olanlardanSühan Cem' Alıntı:bu forumdan 250TL'lik maketi alan biri de var bu arada Daha görmedim ama aklımdan hep geçiyordu Samiyen Maketi.
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:Ali Sami Yen stadının maketleri satışa sunulmuş. Fiyatı 69,90 TL ve 249, 90 TL. Tüm Gsstore'larda satışta