uA Hell
0
O kim?Mihriban Oğuz olmaz mı ?
O kim?Mihriban Oğuz olmaz mı ?
Gelse keşke ama gelmez. Büyük emekçi. Ciddi, otoriter. 2009 ECW Şampiyonluğunda tüm organizasyon süperdi. Unutulmaz.Mihriban Oğuz olmaz mı ?
Nasıl koç olacak anlamadım? Daha önce hiç yapmamış bile.@Ömer Şerif
Galatasaray altyapınsından A takıma yükselen eski basketbolcumuz.
+Zamanında Milli takım ve Galatasaray kadın basketbol da yöneticilik yapmıştı.
+Günümüzde yorumculuk yapar GSTV 'de.
+Işıl ile ortak basketbol akademileri var.
Koc degil Genel Menajer olarak. Erkek Basketbolda Turgay ZeytingözNasıl koç olacak anlamadım? Daha önce hiç yapmamış bile.
Levent Yaz'ın vizyonunu ve yapabileceklerini gördük. Belli ki kadın basketbolundan uzak. Mihriban hanım mı başkası mı olur bilmiyorum ama anlayan birinin gelmesi şart.Koc degil Genel Menajer olarak. Erkek Basketbolda Turgay Zeytingöz
Kadin Basketbolda Mihriban Oguz.
Levent Yaz gibi yöneticiler karar verecegine basketbola uzun yillar hizmet etmis Mihriban Oguz karar versin
Levent Yaz'ın vizyonunu ve yapabileceklerini gördük. Belli ki kadın basketbolundan uzak. Mihriban hanım mı başkası mı olur bilmiyorum ama anlayan birinin gelmesi şart.
Görmesi gerekenler kafalarına kuma gömmüş vaziyette.Ekrem Memnun’u izliyormuyuz acaba ? O kadar eksiği ile 2 yabancı Fener’i yeniyor)) Bizde koç yerine oyuncu alıyoruz
Kötü değil çok kötü koç. Bu kadro bu kadar kötü basketbol oynayamaz. Mccowan'a topu indirmek dışında tek bir alternatifi yok. Kendi kategorisinde üç maç yaptı ve üçünü de kaybetti. Dördüncüsü de Perşembe günü bakalım onu kazanabilecek mi.
Ligde evet Avrupa'da hayır.Fenerbahçe ve Çukurova bizim kategorimizde mi
Bu takımlar ile Avrupa'da maçımız var da benim mi haberim yok acaba?Fenerbahçe ve Çukurova bizim kategorimizde mi