Ben bunun tamamen Erdem Can'ın oluşturduğu takım ve takım kimyasının uymasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Geçen sene kendi kurmadı takımı Pistois bu sene kendi kurdu deniliyor ancak takım kurmada yeteri kadar iyi olmadığını gösterdi bize.Hocanın yetersiz olduğunu şu şekilde de ispatlarız. Geçen sene bizdeki Rıdvan Öncel'e bakın birde Erdem Can'ın oynattığı Rıdvan Öncel'e bakın. Niye tutamadık Rıdvan Öncel'i dünkü oyunundan sonra tekrar sordum kendime.
Geçen sene de Ekrem Memnun'un kurduğu iyi kadronun ekmeğini yedi zaten.Ben bunun tamamen Erdem Can'ın oluşturduğu takım ve takım kimyasının uymasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Geçen sene kendi kurmadı takımı Pistois bu sene kendi kurdu deniliyor ancak takım kurmada yeteri kadar iyi olmadığını gösterdi bize.
Pistiolis geçen sezon takımı aldığında takım play-off'ta bile değildi. Kafaca sezonu kapatmış haldeydi. Oradan yükselip mucizevi bir şekilde 2 ay içerisinde lig finalini tek maçla kaçıran takım oldu.Geçen sene de Ekrem Memnun'un kurduğu iyi kadronun ekmeğini yedi zaten.