Ankara Maçları

Onursal' Alıntı:
Telekom maçı öncesi bir hafta önce bana özeldenbir hatırlatma yapabilirmisiniz?

Uyarsa belki bende gidebilirim. Özledim Ankara'yı :)

Bu arada Ankara çok organizeydi bu konularda. Belki birşeyleri harekete geçirtebilirim.

gel abi bekleriz.Konuşalım bir ara. ;)

Telekom macı haftasonu Atatürk Spor Salonu'nda kongre oldugu icin Cuma günü oynanacakmıs, haftasonuna alınsa bile ASKI'de olacak.. Cuma aksamı olması tercihimdir..

arsameia' Alıntı:
Telekom macı haftasonu Atatürk Spor Salonu'nda kongre oldugu icin Cuma günü oynanacakmıs, haftasonuna alınsa bile ASKI'de olacak.. Cuma aksamı olması tercihimdir..

bir açıdan çok güzel.Çok büyüleyici,muhteşem bir salon.Oraya ilk kez giden arkadaşlarımın hep etkilendiğini görmüşümdür.Amaaaaaaaaaaa....

ulaşım çok çok zor oraya.O beni kara kara düşündürüyor.Zaten basketbol maçlarına ilgi az :roll: ...

Bugün Ankara'da Gençlerbirliği ile oynayacağımız maçtan sonra harekete geçmeyi planlıyorum...Şimdiden bir şeyler yapmamız lazım yoksa bomboş tribünlere oynarız..

Ulus'taki maca gelmeyen taraftar taaa ASKI'ye mi gelecek? :?

Bu arada Arda Baskan, mac bu hafta degil, sonraki hafta tekrar gelirsin artık Ankara'ya .. ;)

herkesi ankaraya bekleriz............

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK

serdarmengi' Alıntı:
Sevgili Emre öncelikle nasıl gideceğimizi belirlesek en büyük problemlerden birini çözmüş oluruz.

kaç gündür bunu düşünüyorum bir kabus gibi adeta!

Maç cuma akşamı ve ASKİ'de; o güzelim salonda bomboş tribünlere oynamak :roll: oraya nasıl gidilir bilemiyorum.Doğru dürüst ulaşım da yok.

serdarmengi' Alıntı:
Yine maça nasıl gideceğimiz bir gün önceden mi belli olacak?

Nasıl bir organizasyon bekleniyor ki ? 3-5 kişi için otobüs ayarlanmayacak herhalde ;)

Haftasonu olursa ben gelebilirsem geleceğim ama 3-5 kişi için ne organizasyonu yapılabilir ki zaten?

Demetevler tarafına giden minibüslerden biri ASKİ salonunun epey bir ötesinden geçiyordu en son, yanılıyor muyum? Bazen maç günleri yolcu durumuna göre salonun önüne giriyordu minibüsler, bu maçta öyle bir şey olmaz zannımca. Atatürk Spor Salonu'nun da ırzına geçtiler kongrelerle, bunu da kusmazsam olmaz.

memlekette sanki kongre salonu yok.Kalkıp bir spor salonunu kongre merkezi olarak kullanıyorlar.Efsanevi Spor ve Sergi Sarayının toplantı ve düğün salonu olduğu bir medeniyetten bahsediyoruz gerçi

maça geleceklerden 4 kişiyi, gidiş konusu kesin olmamakla birlikte dönüşte kesin olarak ulaşımına yardım edebilirim. gidiş işide cuma öğlen saatlerinde belli olur.

maça gidiş ya 1-2 gün önceden yada maç günü öğle saatinde belli olur ve ona göre bir organizasyon yapılır........

uA_EMRE06' Alıntı:
maça gidiş ya 1-2 gün önceden yada maç günü öğle saatinde belli olur ve ona göre bir organizasyon yapılır........

Kim yapıyor bu organizasyonu ?