Ankara Maçları

Arkadaşlar hiç otobüsle minibüsle uğraşmayın...Kızılayda Karanfil de
buluşulur( Ya da tek başına gelecekler)... Sonra Metroyla gidilir...

Metro ile "Hastane durağında" indikten sonra, Karşıyaka mezarlığından
geçen ringlerin son durağı ASKİ Spor Salonu... Aktarmalı biletle(tam)
gidiş-geliş 2.5 YTL

Aslında ulaşım kolay...

.

felixsanchez' Alıntı:
Arkadaşlar hiç otobüsle minibüsle uğraşmayın...Kızılayda Karanfil de
buluşulur( Ya da tek başına gelecekler)... Sonra Metroyla gidilir...

Metro ile "Hastane durağında" indikten sonra, Karşıyaka mezarlığından
geçen ringlerin son durağı ASKİ Spor Salonu... Aktarmalı biletle(tam)
gidiş-geliş 2.5 YTL

Aslında ulaşım kolay...

.

Salon 10000 kişilik ama, o salondan 300 kisi aynı anda cıksa evine dönemiyor, malum söylediginiz ring max.100 kişi alıyor. !!

uAtahan' Alıntı:
cem1972' Alıntı:
arsameia' Alıntı:
Bu arada cem1972 Telekom'un askı mı olur demissin ama, Ankara takımlarına olan askımı herkes bilir, oluyor yani .. ;)

oh oh ne ala. hem gs hemde telekom 2 tane aşkmı olurmuş öyle. ;)

üç üç üç üç üç üç üç üç

Öncelikle Telekom demedim , Ankara takımları dedim.. Büyük Kolej de dahildir buna, TED Kolej de, digerleri de . .

Ayrıca Atahancm sen de 3, ben diyeyim 5 .. Bende ask cok .. :ehue

ARdaQue' Alıntı:
uA_EMRE06' Alıntı:
maça gidiş ya 1-2 gün önceden yada maç günü öğle saatinde belli olur ve ona göre bir organizasyon yapılır........

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK

Kim yapıyor bu organizasyonu ?

ankaralıaslanlardan kadir abi?

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK

hani maç ASKİ de olacaktı. Atatürk Salonundaymış.
yol sorunuda kalmadığına göre salonda rahat 150-200 kişi olur artık. :p

cem1972' Alıntı:
hani maç ASKİ de olacaktı. Atatürk Salonundaymış.
yol sorunuda kalmadığına göre salonda rahat 150-200 kişi olur artık. :p

Hafta sonu olursa ASKI'de olacak cünkü Atatürk'te kongre var demistim yeterince acıklayıcı olmamıs sanırım .. ;) Neyse Ankara dısından gelecekler de Büyük Kolej macına gelir artık, hem onları yenme ihtimalimiz de olabilir .. ;)

arsameia' Alıntı:
Hafta sonu olursa ASKI'de olacak cünkü Atatürk'te kongre var demistim yeterince acıklayıcı olmamıs sanırım .. ;) Neyse Ankara dısından gelecekler de Büyük Kolej macına gelir artık, hem onları yenme ihtimalimiz de olabilir .. ;)
tamam kızma hemen. bakalım bu maçta sen napacaksın. 2 tane aşkın karşılaşıyor.
ankaragüçlüler bağıracak Telefon aşkıyla herkez ayağa, bizimkiler bağıracak cimbombom aşkıyla herkez ayağa. :atki ... Sen oturmazsın artık yerine.. :muhaha

cem1972' Alıntı:
arsameia' Alıntı:
tamam kızma hemen. bakalım bu maçta sen napacaksın. 2 tane aşkın karşılaşıyor.
ankaragüçlüler bağıracak Telefon aşkıyla herkez ayağa, bizimkiler bağıracak cimbombom aşkıyla herkez ayağa. :atki ... Sen oturmazsın artık yerine.. :muhaha

Ayaga kalkıp kalkmayacagımı bilmiyorum ama üzülen taraf olmayacagım kesin .. :ehue

Atatürk Spor Salonu , 19 Mayıs Stadı'nın hemen yanı sevgili Murat nası bilmezsin .. :p

Biliyorsun Ankara bana fazla karisik geliyor =)
Semt olarak nerede kaliyor hehe.Cubuk tarafindan gelicegimide dusunurseniz yakinmi kaliyor bana.

X' Alıntı:
Biliyorsun Ankara bana fazla karisik geliyor =)
Semt olarak nerede kaliyor hehe.Cubuk tarafindan gelicegimide dusunurseniz yakinmi kaliyor bana.

Çubuk pek Ankara sayılmaz Muratcm, sen daha iyi bilirsin .. ;) Sanırım Çubuk'tan Ulus'a geliniyor zaten, salon da Ulus'ta..

Ne, X mactan sonra bizi Recep Usta'ya mı götürecekmiş ? :ehue

Ankaralılardan bilen vardır belki. Yukarıdaki konular ile ilgisiz ama ayrı bir topic açmayın dedim.

TEK ve Ulaştıma bakanlığının salonlarının dışında kiralık salon( saatlik ) bilen var mı?