Askerlik Vazifem Sona Ermiştir. (Hürgeneral)

Sonunda bu şerefli görevi yapmak bizede nasip oluyor.

Ulaştırma Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı 2 nci Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Alaşehir/Manisa

Şöför yapmışlar :) 25 Ağustosta teslim oluyorum...

Kardeşim ilk giticen hafta içinde benimkinden bakımlı olduğuna inandığım 1 man kamyonete seni bindirip sür diycekler (nasıl yani diyceksin ) korkma çoook zewkli umarım hidrolik denk gelir :p
1 de orda askerlik yapanların en büyük anısı OT tur !
Ot yol onbaşı ol çok Çavuş ol!!!
Kolay gelsin

baslamadan bıtmezzz(der yiğit kaptanım!!!)
su gibi geçer cahil cüheyla kalıbının adamı olmayanlara raslamadan bitirirsin inşallah!!!
Ben şunu anladım askerde 'herşey boş tek gerçek GALATASARAY TRİBÜNÜ'...

70 günlük acemilik bitti ve sonunda istanbuldayım :) 10 gün dagıtım izni verdiler saolsunlar 9 kasımda yeni birliğime katılacam bu arada yeni birliğim 2. Ordu Karargah ve Karargah Görevi Malatya/Merkez

Coook guzel 1 yere dusmussun malatya guzel ve aradigin herseyi bulabilecegin 1 sehir merkezdesin zaten
We sunu hic unutma KARARGAH TAKIMI ndasin ve coook sanslisin herkes KARARGAHli olamaz (ulen burdada fanatiklik yaptim ya )

70 Günlük Acemilik Dönemimden sonra bayram nedeniyle 10 gün verilen dağıtım iznim bitti ve bu akşam yeni birliğime katılmak üzere aranızdan ayrılıyorum. Yeni birliğim 2. Ordu Karargah ve Karargah Görevi Malatya/Merkez.

1 Yıl sonra görüşmek üzere...

satır diye bir restrnt var. bol bol kebap yersin. bir tanede göl var orayada piknik yapmaya gidersin.

bende malatyada yapmıştım. zaman çabuk geçer.
Gerçi ben ben 28 gün yaptım ama . neyse :ehue