Askerlik Vazifem Sona Ermiştir. (Hürgeneral)

Herkese Malatya'dan selamlar.. Sonunda 1 aylık aradan sonra çarşıya çıktım :). Şu an Karargahta görev yapıyorum S2-S3 yazıcısı olarak :) Binbaşı direk sırada bana gelerek benle çalışırmısın dedi bende tabi evet demek zorunda kaldım hayır desem eheueheu. Tabi S2-S3 yazıcılığına gelene kadar tüm rütbeliler beni istedi ne hikmetse en başta Muhafız olacaktım (iyi ki olmamışım günde 6 saat nöbeti var) Yüzbaşı beni ayırdı ama ne hikmetse seçilmedim tabi o gün çok mutlu oldum :) Sonra sırada üst teğmen geldi seni Komutan şöförü yapacam dedi tabi bende arabanın zimmetini istemediğim için şöförlüğüm yok dedim seni deniyecem filan dedi şöförlüğüm yok diyorum adam inanmıyor :) sonunda inandı ve bu görevdende yırttım :). Bu sefer başıma başka dert çıktı Ordu Komutanı Habercisi yarın seçimi var 2 kişi arasından inşallah seçilmem :). S2-S3 yazıcısı olmaktan memnunum tüm herşeyden haberdar oluyorsun. Saat 12:30 da birlikte olmam lazım adamlar bizi maça götürecekler malatyaspor-ankaragücü maçı var... ilhan mansızı görelim :) Şu an rahatım günde 2 saat nöbetim var. Malatyadan sevgilerle :)

Safari' Alıntı:
Herkese Malatya'dan selamlar.. Sonunda 1 aylık aradan sonra çarşıya çıktım :). Şu an Karargahta görev yapıyorum S2-S3 yazıcısı olarak :) Binbaşı direk sırada bana gelerek benle çalışırmısın dedi bende tabi evet demek zorunda kaldım hayır desem eheueheu. Tabi S2-S3 yazıcılığına gelene kadar tüm rütbeliler beni istedi ne hikmetse en başta Muhafız olacaktım (iyi ki olmamışım günde 6 saat nöbeti var) Yüzbaşı beni ayırdı ama ne hikmetse seçilmedim tabi o gün çok mutlu oldum :) Sonra sırada üst teğmen geldi seni Komutan şöförü yapacam dedi tabi bende arabanın zimmetini istemediğim için şöförlüğüm yok dedim seni deniyecem filan dedi şöförlüğüm yok diyorum adam inanmıyor :) sonunda inandı ve bu görevdende yırttım :). Bu sefer başıma başka dert çıktı Ordu Komutanı Habercisi yarın seçimi var 2 kişi arasından inşallah seçilmem :). S2-S3 yazıcısı olmaktan memnunum tüm herşeyden haberdar oluyorsun. Saat 12:30 da birlikte olmam lazım adamlar bizi maça götürecekler malatyaspor-ankaragücü maçı var... ilhan mansızı görelim :) Şu an rahatım günde 2 saat nöbetim var. Malatyadan sevgilerle :)

Yazıcılık çok güzeldir ya hele hele biraz da uyanık ve iş bitirici karaktere sahipsen değmeyin keyfe.

Ben de Karargah Ve Servis Bölüğü İdari İşler Yazıcısı ydım. Akıllı bir yazıcı İdari İşler Astsubayı nı ( genelde Kd.Bçvş. olurlar ) bile yönlendirebilir hatta en son sözü o söyler. Hayırlısı olsun :)

Tekrardan selamlar şafak 318 :). 15 günde bir çarşı mı olur kardes her hafta yapsalar ne guızel olacak ama ne yapalım :). Malatya güzel bir şehir Galatasaray buraya ne zaman gelecek maça gidecem valla her hafta malatyaspordan bilet geliyor bu hafta gitmedim 2 hafta once gittiğim maç sis nedeniyle iptal oldu zaten :D şans olsa zaten bizde :) S2-S3 yazıcısı olarak işime devam ediyorum iş diyorum gerçekten de iş mesai saat 8:30 da başlıyor 17:30 da bitiyor. Yarın mesai var zaten p.tesi sendromuna girdim yine :kop . Ocakta askerlik kısalması olabilir OHM de çalışan arkadas soledi o zaman şafakta azalıyor kısmet diyoruz. Hayat aynen devam diyor 84/3 yavaş yavaş azalıyor yakında kışla 85 lilere kalacak yazacak çok şey var nöbet anılarımı da 2 hafta sonra yazarım artık. :muhaha

Safari' Alıntı:
Tekrardan selamlar şafak 318 :). 15 günde bir çarşı mı olur kardes her hafta yapsalar ne guızel olacak ama ne yapalım :). Malatya güzel bir şehir Galatasaray buraya ne zaman gelecek maça gidecem valla her hafta malatyaspordan bilet geliyor bu hafta gitmedim 2 hafta once gittiğim maç sis nedeniyle iptal oldu zaten :D şans olsa zaten bizde :) S2-S3 yazıcısı olarak işime devam ediyorum iş diyorum gerçekten de iş mesai saat 8:30 da başlıyor 17:30 da bitiyor. Yarın mesai var zaten p.tesi sendromuna girdim yine :kop . Ocakta askerlik kısalması olabilir OHM de çalışan arkadas soledi o zaman şafakta azalıyor kısmet diyoruz. Hayat aynen devam diyor 84/3 yavaş yavaş azalıyor yakında kışla 85 lilere kalacak yazacak çok şey var nöbet anılarımı da 2 hafta sonra yazarım artık. :muhaha
15 günde bir çarşı yine iyiymiş..12 aylık usta birliğimde 10 kere anca çıkmışımdır bilemedin 12-13..ha gerçi biz h.içi istediğimiz zaman çıkıyoduk dışarı ama sonuçta resmiydik sivil gibi olmuyo tabi:) zaten o OHM de Genelkurmayda çalışan arkadaşlar hiç bitmiyo nedense hepsininde kulağı delik hepsi şu tarihte askerlik kısalıyomuş gibi şeyler duyup söylerler ama ne yazıkki aslı yoktur (bkz:ya bizim hala oğlu genelkurmayda askerlik yapıyo orda yazıcı kağıtları görmüş abi o söledi askerlik düşücekmiş vs...vs..) zannedersinki orda askerlik yapanlar kendileri paşa :roll: ha sonuçta inşallah düşer biz 15 ay süründük siz sürünmeyin :)
ha bu arada bu 318 ne kasatura numaran fln mı :kop

Kısalma olacağını nereden duydun? Valla ben buradan duyamadım şahsen :) Benim topicim vardı galiba altlarda kalmıştır ben de buraya yazayım bari. Ben de Ankara'da devam ediyorum askerliğe oldukça rahat sayılırım komutanlardan yana bir sıkıntım da yok çok şükür, Ankara'da olanlarla inşallah maçta görüşürüz diyeyim :)

Ah şu askerlik yokmu :roll: şafak saymıyom ama şubat 2 HÜRGENERALİM (şuanda hava değişim ayapına takılıom ama iş yok para yok ortam çok :kizlar ) sen düşünme buarada şafağı 460 olanlar düşünsün :atki

Şafak 303 diyorum 299 a yaklaşıyorum . Kışlada yılbaşı geçirmek güzel oldu herkese çerez meyve dagıtıldı birde dev ekranda Tv seyredince insan biraz mutlu oldu 85/4 ler p.tesinden itibaren gelmeye başlıyacak. Tanıdığı malatyaya 2.ordu ya düşen varsa hemen soleyin yazıcı olarak yanıma aldırtayım .

Kurban Bayramı nedeniyle bu hafta çift çarşı yazmışlar diğer çarşım cuma günü. 85/4 A lar geldi B lerin gelmesini de dört gözle bekliyoruz :). Dün nöbette kafaya bere taktığım için tutanak tuttular niye tutuyorsunuz dedim sıcaklık - dereceye düşerse bere takarsın dediler şu anda kaç derece dedim 2 derece dediler :) Komutanım insan 2 derece üşemez mi dedim adamda ses seda yok sonucunda ne olur dedim 3 gün hapis ya da 1 ay çarşın iptal olur dedi. Bir bere için hapis mi vereceksiniz dedim adamdan yine ses çıkmıyor :) Kurbandan sonra tutanak imzaya çıkacak bakalım neler olacak bekliyorum. Şafak 295...

abi allah hayırlı teskereler nasip etsin...

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK

Safari' Alıntı:
Kurban Bayramı nedeniyle bu hafta çift çarşı yazmışlar diğer çarşım cuma günü. 85/4 A lar geldi B lerin gelmesini de dört gözle bekliyoruz :). Dün nöbette kafaya bere taktığım için tutanak tuttular niye tutuyorsunuz dedim sıcaklık - dereceye düşerse bere takarsın dediler şu anda kaç derece dedim 2 derece dediler :) Komutanım insan 2 derece üşemez mi dedim adamda ses seda yok sonucunda ne olur dedim 3 gün hapis ya da 1 ay çarşın iptal olur dedi. Bir bere için hapis mi vereceksiniz dedim adamdan yine ses çıkmıyor :) Kurbandan sonra tutanak imzaya çıkacak bakalım neler olacak bekliyorum. Şafak 295...
Safari daha dünkü askermisin allah aşkına hayır haklısınız komutanım bilmiyodum der özür dileyip konuyu kapatacağına soru soruyosun umarım olay fazla uzamaz bide üşüosan alırsın yanına bereni kar maskeni dewrıyeyı gordun mu saklarsın :p

Bayramın son günü bizimkiler geldiği için evci çıktım gece sokağa cıkmak guzel bir olaymış özlemişim valla hergün kışlaya gidip imza atmak gerekiyor burada boyle birsey olmasaydı arefe günü adanaya kaçacaktım ne guzel herşeye rağmen Ş 291