Herkese Malatya'dan selamlar.. Sonunda 1 aylık aradan sonra çarşıya çıktım . Şu an Karargahta görev yapıyorum S2-S3 yazıcısı olarak Binbaşı direk sırada bana gelerek benle çalışırmısın dedi bende tabi evet demek zorunda kaldım hayır desem eheueheu. Tabi S2-S3 yazıcılığına gelene kadar tüm rütbeliler beni istedi ne hikmetse en başta Muhafız olacaktım (iyi ki olmamışım günde 6 saat nöbeti var) Yüzbaşı beni ayırdı ama ne hikmetse seçilmedim tabi o gün çok mutlu oldum Sonra sırada üst teğmen geldi seni Komutan şöförü yapacam dedi tabi bende arabanın zimmetini istemediğim için şöförlüğüm yok dedim seni deniyecem filan dedi şöförlüğüm yok diyorum adam inanmıyor sonunda inandı ve bu görevdende yırttım . Bu sefer başıma başka dert çıktı Ordu Komutanı Habercisi yarın seçimi var 2 kişi arasından inşallah seçilmem . S2-S3 yazıcısı olmaktan memnunum tüm herşeyden haberdar oluyorsun. Saat 12:30 da birlikte olmam lazım adamlar bizi maça götürecekler malatyaspor-ankaragücü maçı var... ilhan mansızı görelim Şu an rahatım günde 2 saat nöbetim var. Malatyadan sevgilerle