aman aman hadi bitti bitecek.. :atki
S Semih Ural 0 29 Eki 2006 #84 bitmiş o askerlik bundan sonrası vakti tamamlama hayırlı olsun diyelim şimdiden..
Esra Uzun 1 30 Eki 2006 #87 vay be diyorum sadece..şu forumda kimler için geri sayım yapmadıkki.. ben ısrarla diyorum hala: kızları da alın askere
vay be diyorum sadece..şu forumda kimler için geri sayım yapmadıkki.. ben ısrarla diyorum hala: kızları da alın askere
M Melih Yavuz 0 1 Kas 2006 #89 Sonunda askerlik vazifem bitmiştir. Akşam saatlerinde istanbul da olacam. Maçlarda görüşmek üzere HÜRGENERAL
Sonunda askerlik vazifem bitmiştir. Akşam saatlerinde istanbul da olacam. Maçlarda görüşmek üzere HÜRGENERAL
Arda Ezer ARdaQue 1 Kas 2006 #91 Onursal' Alıntı: hadi geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Darısı başına Onursal :ehue
O Onursal Ok 0 2 Kas 2006 #92 biz kıdemli hürgeneraliz 8) yıllar hızlı geçiyor daha dün gibi geliyor insana askere gidişimiz. :?
Doğan Sağlam 0 2 Kas 2006 #93 Safari' Alıntı: Şafak Doğan Güneş Genişletmek için tıkla ... haydi hayırlı olsun vatan hizmeti bitti simdi GS gorevi basladı
Safari' Alıntı: Şafak Doğan Güneş Genişletmek için tıkla ... haydi hayırlı olsun vatan hizmeti bitti simdi GS gorevi basladı
F Fırat Uzun 0 3 Kas 2006 #94 Askerde zaman yavaş geçiyor sivilde ise su gibi akıyor giden yapan herkes benle hemfikirdir sanırım ... Büyük büyük geçimş olsun
Askerde zaman yavaş geçiyor sivilde ise su gibi akıyor giden yapan herkes benle hemfikirdir sanırım ... Büyük büyük geçimş olsun
K Kemal Ekmekçi 0 25 Kas 2006 #96 ben askerliği bitirdim geldim hatta 1,5 yıol geçti daha yeni geliyor hayırlı Teskereler sana