Aslantepe Kombineleri Satışta

Re: Aslantepe Kombineleri 20 Eylül'de Satışa Çıkıyor

Benim verecek1 milyarım yok alacağım koltuğun stadın en kötü yerinden olduğu düşünüldüğünde. Olanlar alır umarım

AliSamiyende yıllığı 800 iken şimdi 850 olması üstelik GS Bonus sahiplerine yıllığı 765 liraya geldiğine göre fiyatlarda bence abarmamışlar. 2 sene önce ali Samiyen'in yıllık kombinesi 780 Tl idi

Deniz Baskın' Alıntı:
Benim verecek 1 milyarım yok alacağım koltuğun stadın en kötü yerinden olduğu düşünüldüğünde. Olanlar alır umarım

Deniz hani söylediğine saygım var, fiyatlar az da olsa yüksek olabilir ama şu açıdan düşünmek lazım.

Eğer Sami Yen'de Eski Açık için 1.5 sezonluk kombineler satışa çıksaydı fiyatı 750 TL olacaktı yine.

Yine Sühan Abi'nin bahsettiği gibi Kapalı diye tabir ettiğimiz Maraton Tribünü kombinelerine de ucuz diyebiliriz.

Yeni stad, daha konforlu stad, ilk sezon vs. gibi etkenlerle fiyatların fazla yüksek olduğunu düşünmüyorum.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":18fjfzye]Benim verecek 1 milyarım yok alacağım koltuğun stadın en kötü yerinden olduğu düşünüldüğünde. Olanlar alır umarım

Deniz hani söylediğine saygım var, fiyatlar az da olsa yüksek olabilir ama şu açıdan düşünmek lazım.

Eğer Sami Yen'de Eski Açık için 1.5 sezonluk kombineler satışa çıksaydı fiyatı 750 TL olacaktı yine.

Yine Sühan Abi'nin bahsettiği gibi Kapalı diye tabir ettiğimiz Maraton Tribünü kombinelerine de ucuz diyebiliriz.

Yeni stad, daha konforlu stad, ilk sezon vs. gibi etkenlerle fiyatların fazla yüksek olduğunu düşünmüyorum.[/quote:18fjfzye]
Zaten fiyatlar pahalı değil ama benim 1000 liram yok peşin verebilecek. Kart işine , taksite de hiç girmem zaten kartım olmadığı için. Yani problem bende gibi. En azından 300 lira eksik var. Ekim sonuna kadar bitmezse alırım ama Ekim sonuna kadar kalır umarım

yarım sezon mu 1.5 sezon fıyatları mı bunlar?

Düzeltme: 3'ler tam olarak nasıl oluyor? Neden daha pahalı?

15 sezon fiyatı kale arkası tepeden 945 tl GS bonusa, üstelik 12 taksit. yıllığı 630a geliyor yani. misal bu sene yarım sezona 400 ödedik aynı hesapla olsa 1.5 sezonu 1200 olması lazımdı.

ultaraslan'n nerede oturacağımızı kararlaştırması lazım
kapalı ve eski açığın birleşme zamanı geldi..
kesinlikle tek tribün olmalıyız..
fiyatlar normal..

Ultraslan nerede olacak kuzeyde mi?

Alpaslan Koc' Alıntı:
yarım sezon mu 1.5 sezon fıyatları mı bunlar?

Resimde 1 sezonluk ve 1.5 sezonluk fiyatlar ayrı ayrı yazılmış.

Kerem Seçer' Alıntı:
Kale arkası 3'ler tam olarak nasıl oluyor? Loca gibi mi oralar. Neden yüksek ama diğer localara göre de çok az.

Kerem Abi emin değilim ama orası senin de dediğin gibi loca tarzı olabilir. Yani loca tarzı derken oradaki taraftar oturarak maçını izler, altı ve üstü ise bağıracak taraftar tribünü olur diye düşünüyorum.

Emre Yüksel' Alıntı:
ultrAslan'n nerede oturacağımızı kararlaştırması lazım
kapalı ve eski açığın birleşme zamanı geldi..
kesinlikle tek tribün olmalıyız..
fiyatlar normal..

Emre Abi ultrAslan sanıyorum ki kale arkalarının birinde en alt ve en üst olarak toplanır. Keşke bir kale arkasında o Kerem Abi'nin bahsettiği bölüm olmasaydı da orası tek tribün halinde ultrAslan'a verilseydi.

Ultraslanın olacağı kale arkasındaki o 3lerin de ultraslan tarafından alınması gerekir bence ki öyle olur... Bir bütünlük lazım... Ultraslan daha karar vermedi mi yani?

Umut Öncel' Alıntı:
Mavi bölüm misafir takım tarafı mı?

Evet Umut.

Sami Yen'de bildiğimiz gibi deplasman seyircisinin olduğu tarafta "Eski Açık" oluyordu bağıran taraftar kitlesi ama onların sesini kesmek için deplasman tribünün karşısında olunmasının daha etkili olacağı filan da konuşulmuştu.

Bu fiyatlar resmi siteden açıklanınca 1 hafta içinde uA nerede konuşlanacağını açıklar.

Bildiğim kadarı ile deplasman tribünü altlı üstlü olmayacak. Aradaki locaların selahiyyeti için hepsini üst kata verecekler

Gazanfer bu resmi nereden aldın tam olarak? Sana mı ait? :)
Kaynak soranlar olabilir de ona göre cevaplarım ben de.

Sühan Cem' Alıntı:
Bildiğim kadarı ile deplasman tribünü altlı üstlü olmayacak. Aradaki locaların selahiyyeti için hepsini üst kata verecekler
olabilir ama alt katın kombinesi çıkmamış demekki oranın kombinesi çıkmayacak. Ama o da tehlikeli alt kat için alt kata versek de deplasman tribünü için tehlikeli olur. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu iki katı da vermiş olabiliriz o yüzden

denizbanktan sanırım resim... aslantepe forumda biri öyle demiş :?

Kerem Seçer' Alıntı:
Gazanfer bu resmi nereden aldın tam olarak? Sana mı ait? :)
Kaynak soranlar olabilir de ona göre cevaplarım ben de.

Tardını Büfe Blog'dan alındı abi resim. %90 bu rakamlar doğrudur, çok küçük oynamalar, öğrenciye indirim vs. gibi şeyler olabilir tabi.

Anladım Gazanfer, yine de biz inanalım ama başkalarına temkinli söyleyelim de bizde patlamasın :)

Ben açıkçası kale arkası fiyatlarını uygun buldum. Orta kısımlar da üstler uygun ama altlar baya pahalı bizi aşar :)