Aslantepe Kombineleri Satışta

Re: Aslantepe Kombineleri 20 Eylül'de Satışa Çıkıyor

Dipnot olarak Gs bonusu olan en fazla 2 tane kombine alabiliyor yanılmıyorsam.

Yahu bir de bundan önceki mesajıma ek olarak aklıma takılan bir şey daha var.
Şimdi ultraslan kale arkasına geçicek deniliyor ya güneye mi kuzeye mi geçecek
Hayır ona göre bir yerden alayım, mümkünse uzak olsun.Çok gürültülü bir yer olmasın.

Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
Yahu bir de bundan önceki mesajıma ek olarak aklıma takılan bir şey daha var.
Şimdi ultraslan kale arkasına geçicek deniliyor ya güneye mi kuzeye mi geçecek
Hayır ona göre bir yerden alayım, mümkünse uzak olsun.Çok gürültülü bir yer olmasın.

Ultraslan Kuzey tribünü diye de bilinen Pegasus tribününe gececek. Güney tribününde ise Deplasman seyircisine ayrılan yerde olacak. Stadın her yanı gürltülü oalcak çünkü üstü kapalı stat.

Şimdi stadı geziyorum karar veremiyorum.Mor ile gözüken 5 numaralardan görüntü o kadar kötü değil.Kuşbakışı biraz.Acaba yanıltmaca mı var bu işin içinde.
Batı tribününde Kırmızı ile gözüken 2 numara yoksa Batı tribününde Mor ile gözüken 5 numara mı.Çok kararsızım

uA'nın Pegasus tribüne geçtiğini açıklamasıyla oraya bilet bulmak imkansız gibi birşey oldu 4 Ekim'de. Ancak Kapalı yada Numaralı kombinesi olanlar bilet bulabilirler sanırım oraya, diğerlerini uA grupları alır.

Onun dışında Kapalı'nın kenarlarında da iyi tribün olacağı söyleniyor, Karşı da oraya geçeceğini açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Oğuzhan Erdinç' Alıntı:
Berkan, başta Kuzey ve Pegasus tribünlerinde indirim olacağını yazmışsın ama sana verilen mailin içeriğinde "Güney ve Pegasus" tribünleri diye bir kısım var, hangisi doğru aydınlatabilirmisin acaba?
Farketmiyor iki turlude :) Kale arkası tribunler iste...

Arkadaşlar öğrenci indirimi %50 olacakmış, o yönde bi duyum aldım. bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Pegasus'un 2 katta da yoğun satılığını öğrendik..
Normaldir..
Karşı hariç bütün kapalı tribün oraya geçiyor, kalanları da eski açık toplar..
uA Karşı benim çok sevdiğim bir grup ama neden ayrı hareket ettiklerini bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla onlar batı tribünü 5. kat solda oturacaklar.. Pegasusa yakın bir yerde..
Benim asıl kalpten bağlı olduğum grup ise Yürüyedur.. Ultras ruhu.
Onların da tribünde ve şimdi ki kapalı tribününün olduğu yerde yer alacağı söyleniyor..
En azından twitter'da böyle şeyler yazanlar gördüm..
Bu arada satış ofisinin cumartesi çalışıp çalışmadığı hala belli değilmiş..
Herhalde yarın belli olur..
Biz de Pegasus'tan alalım yerimizi..
Eski Kapalı ruhunu seneye de orada arayalım..
Zaten orada da ilk sene fiyasko olursa, tribün bitti demektir..

Not: Bence şimdi olduğu gibi herkes istediği yere oturur düzeni olmaz orada.. Herkes kartında yazan koltuğa oturur sanıyorum. Buna dikkat etmek lazım.

Öğrencilere ikinci ve beşinci katta %50 indiirm var...Valla çok iyiymiş bu...

İlgilenenlerin dikkatine;

Satış ofisi cumartesi 10-16 arası açıkmış..
Eski açık kombinesi sahiplerinin öncelikli dönemi 28 eylülde başlıyor..
Kuzey ve güneyde 1. katlar salıdan sonra satılacak şeklinde bir bilgi var..
Almak isteyen arkadaşlar 1. kattan alamamışlar..
Şu anda kuzey ve güneyden 5. kat satıştaymış..

Abicim 12 taksit yapıyorlar ama bildiğim kadarı ile kart sahibi kimse kombine de onun adına olabiliyor sadece.

bu kötü oldu işte :(
Öğrenciye indirim yapıyolar bonus kartı olduklarını bilmiyolar sanki :(
bu arada pegasus 2.kat aile ortamı oluyormuş.Yani bağırmak isteyenler 4.kattan alsın :)

Prosedürlere takılmayın. Ögrenci kimliğinizle gidin alırsınız başkasının kartıyla. Birçok şeyden taviz veriyorlar merak etmeyin =)

Pegasusa mümkünse aile almasınlar. Dünyanın neresinde var taraftar tribünü içinde aile tribünü. Güney tribününde yapsınlar aile tribünü, oradan seyretsin aileler. Ben büyük ihtimalle Pegasus 2. kattan alacağaım. korner atışına yakın bir yerden olsun istiyorum.

Sühan Cem' Alıntı:
Pegasusa mümkünse aile almasınlar. Dünyanın neresinde var taraftar tribünü içinde aile tribünü. Güney tribününde yapsınlar aile tribünü, oradan seyretsin aileler. Ben büyük ihtimalle Pegasus 2. kattan alacağaım. korner atışına yakın bir yerden olsun istiyorum.
abi tanıtımda aile yeri olucak gibi duruyordu

Doğu tribününde bir bölge Ülker Aile Tribünü oalcak bunu biliyorum 3000 kişilik.