Aslantepe Kombineleri Satışta

Re: Aslantepe Kombineleri 20 Eylül'de Satışa Çıkıyor

Öğrenciye indirim olacağını düşünüyorum ben de çünkü bonuscarddan biz yani öğrenciler alamıyor sanırım ve ailemizde birinde varsa da kullanamıyoruz? o yüzden indirim olur bence mutlaka da olmalı

Deplasman tribününü merak ediyorum bende.

Altlı üstlü olmasının hem avatnajı hem dezavantajı var.

Avantajı, bu şekilde olursa tribün deplasman takımı tezahüratlarda sorun yaşayacak ikiye bölündüğü için.

Dezavantajı ise sahaya çok yakın olacaklar ve yine o bölgedeki localara yakın olacaklar. Bakalım ne olacak ben de çok merak ediyorum açıkçası.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Deplasman tribününü merak ediyorum bende.

Altlı üstlü olmasının hem avatnajı hem dezavantajı var.

Avantajı, bu şekilde olursa tribün deplasman takımı tezahüratlarda sorun yaşayacak ikiye bölündüğü için.

Dezavantajı ise sahaya çok yakın olacaklar ve yine o bölgedeki localara yakın olacaklar. Bakalım ne olacak ben de çok merak ediyorum açıkçası.

san siro, nau camp, s.barnebau gibi dev stadlarda deplasman tribünü en üst katlarda, en ücra köşededir.. eğer tek bir katta olacaksa üst katta olması lazım.. yukarıdan aşağı bir şey fırlatmak kolay, aşağıdan yukarıya zor : ) 45-46 bin kişiyi zaptetmek yerine 4-5 bin kişiyi zaptetmek, izole etmek daha kolay.. tabii kaç takım o stadda deplasman tribününü doldurabilir, o da tartışılır.. fenerbahçe, beşiktaş, bursaspor ve trabzonspor.. kalanları zaten o kapasiteyi dolduramaz ama boş bile kalsa , hepimizin bildiği gibi o koltuklar onların..

Abi sanmıyorum ki Bursa da doldursun. Kadıköy'e de o kadar kalabalık gitmiyorlar.

4 büyüklerle olan maçlar hariç bomboş kalır, hatta Trabzon'un bile 2500 kişi geleceğine şüpheliyim.

Ben de üste sıkıştırılmalarını isterim aslında ama o zaman da sağlam tezahüratlar gelebilir deplasman tribününden.

Yalnız iki kata yayılacaklarsa da alt tarafın ilk 4-5 sırası boş bıraktırılmalı. Korner noktasına uzak olmalılar mümkün olduğunca.

Tribünün daha kalabalık olması için misafir tribün ile aynı tribünü paylaşmaması lazım kesinlikle. Hem misafir tribününe yakın olan tribünde oturacak olan kişiler, belki rakibin bağırmasından gaza gelip, tezahuratlara eşlik eder. Bu yüzden "Kuzey tribünü" diyorum ben. Hem rüzgar kuzeyden estiğinden ses sahaya daha fazla gider.

Sühan Cem' Alıntı:
Tribünün daha kalabalık olması için misafir tribün ile aynı tribünü paylaşmaması lazım kesinlikle. Hem misafir tribününe yakın olan tribünde oturacak olan kişiler, belki rakibin bağırmasından gaza gelip, tezahuratlara eşlik eder. Bu yüzden "Kuzey tribünü" diyorum ben. Hem rüzgar kuzeyden estiğinden ses sahaya daha fazla gider.

sühan sen güney tribününden al..
güney cephesi sıcak olur, kuzeyde üşütürsün : ))

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2yuswzde]Tribünün daha kalabalık olması için misafir tribün ile aynı tribünü paylaşmaması lazım kesinlikle. Hem misafir tribününe yakın olan tribünde oturacak olan kişiler, belki rakibin bağırmasından gaza gelip, tezahuratlara eşlik eder. Bu yüzden "Kuzey tribünü" diyorum ben. Hem rüzgar kuzeyden estiğinden ses sahaya daha fazla gider.

sühan sen güney tribününden al..
güney cephesi sıcak olur, kuzeyde üşütürsün : ))[/quote:2yuswzde]

Ben zaten üşütüğüm Emre:)

ultrAslan kuvvetle muhtemel Kuzey Alt'ta bulunacaktır.

Fiyatlar ise yanlar için normal ama kale arkaları için fahiş denmese de pahalı seviyede.

Kuzey tribüne, Eski Açık'ta ki indirim tarzında bir şeyler mutlaka olacaktır. Tüm alt gruplar ile beraber, bağıran insanların aynı yerde olmasının çok büyük önemi var, kapasite de yeterli bunun için.

Bu takımı izlemek için birde üste paramı vereceğiz.Bence yönetim ya bu anlayışı değiştirmeli* yada kombine alacaklara para ödemeli.

____
*Galatasarayın rakibi papazınçayırı değil avrupadır.

http://www.galatasaray.org/turktelekoma ... r/7809.php

Türk Telekom Arena Sezonluk Kombineleri Satışa Çıkıyor!

Ocak 2011'de kapılarını açacak Türk Telekom Arena?nın sezonluk kombine satışları 20 Eylül 2010'da başlıyor!

Kombine satışlarında öncelik dönemleri şu şekilde olacak:

? ASY Numaralı ve Kapalı Tribün Koltuk Sahiplerinin Öncelik Dönemi: 20 Eylül?den itibaren
? GS Bonus kart sahiplerinin Öncelik Dönemi 4 Ekim?den itibaren
? Genel Satış: 1 Kasım 2010?dan itibaren

Kombine satışları ilk olarak 1.5 sezonu kapsayacak. Daha sonraki dönemlerde yıllık olarak devam edecek. Dönem sonunda tüm koltuk sahiplerinin koltuklarını yenileme hakkı bulunacak.

GS Bonus kart avantajları:
? Kombine alımında öncelik dönemi
? Sezonluk kombinelerde %10 indirim ve 12 taksit fırsatı
? Türk Telekom Arena?da GS Bonus?a özel indirimler ve fırsatlar

GS Bonus çıkartmak için en yakın Denizbank ya da Garanti Bankası şubesine başvurabilirsiniz. Ayrıca Denizbank'tan almak için GSBONUS yazıp 3280'e, Garanti Bankası'ndan almak için GSBONUS yazıp 3340'a SMS göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.

Satış Noktaları:

Ali Sami Yen Stadı Satış Ofisi: 20 Eylül 2010?dan itibaren Ali sami Yen Stadı?nın Büyükdere Caddesi tarafındaki Yeni Localar?ında hizmete girecektir.
Satış ofisimiz Pazar günleri, maç günleri ve resmi tatillerde kapalı olacaktır.

Biletix.com: Sezonluk kombineler Ekim 2010?dan itibaren internet ortamında - biletix.com adresinde - satışa çıkacaktır.

Kurumsal / Grup Satış: Kurumsal satışlar ve grup satışları için (5 kişi üzeri gruplar) gskombine@galatasaray.org adresine e-posta göndererek ya da online talep formumuzu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Satın Alma Koşulları:
? Bir kişinin adına en çok 2 kombine kart alınabilecektir.
? Kredi kartıyla yapılan ödemelerde, sezonluk kombine sahibiyle kart sahibi aynı kişi olmalıdır.

Öğrenciye indirim olmayacak mı? Bir de gsbonus card ile babamın kredi kartıyla alamayacak mıyım şimdi?

Kombine konusunu ozellikle universite ogrencilerine cazip hale getirmezlerse o stad ancak yeni olmasinin gazi ile 4-5 maçı full gorur sonra duser 30-35 bin araligina. O yuzden ogrenci indirimi kesinlikle ama kesinlikle olmalı.

Öğrencilere indirim olacak mı sorusuyla attığım maile cevap gelmiş. İndirim olacakmış haftaya açıklanacakmış güney ve pegasus?(neresi açıklanmadı galiba) tribününde indirim olacakmış. Başka sorular da sormuştum onların da cevabını vermişler

mailin tamamı:
Öğrenciler için Guney ve Pegasus tribunlerinde indirim olucaktır.
Fiyatlar henüz resmi olarak acıklanmadıgı için bu konuda bilgi
verememekteyiz,fakat onumuzdeki hafta bu konuda bir acıklama
yapılıcaktır.
GSBONUS sahipleri bir kartla ancak 2 tane sezonluk kombine alma hakkına
sahiplerdir. GSBONUS sahipleri %10 indirim ve 12 ay taksit imkanından
yararlanıcaklardır.
Bunların dışında gruplara veya kişilere kesinlikle indirim/kampanya
yapılmayacaktır.ASY de bu sezon kombinesi olan GSBONUS kart sahipleri,
grup olarak TTARENA da kombine almak isterlerse
Satış Danışmanlarımızla (212) 306 1905 nolu telefondan on gorusme
yapabilirler.

Berkan, başta Kuzey ve Pegasus tribünlerinde indirim olacağını yazmışsın ama sana verilen mailin içeriğinde "Güney ve Pegasus" tribünleri diye bir kısım var, hangisi doğru aydınlatabilirmisin acaba?

Oğuzhan Erdinç' Alıntı:
Berkan, başta Kuzey ve Pegasus tribünlerinde indirim olacağını yazmışsın ama sana verilen mailin içeriğinde "Güney ve Pegasus" tribünleri diye bir kısım var, hangisi doğru aydınlatabilirmisin acaba?
Pardon benim hatam aklımda yanlış kalmış mailde yazan doğru düzeltiyorum şimdi... Uyardığınız için teşekkürler

Pegasus tribünün neresi olduğuna ve öğrenciye ne zaman kombine satışı başlayacağıyla ilgil attığım maile cevap geldi:

Ogrencilere satış 4 Ekim itibariyle GSBONUS sahiplerine baslıyacaktır,
Pegasus tribunu de Guney tribununun karsısındadır.

Öğrenciye satış gsbonusa sahiplerine başlayacaktır ne demek anlamadım öğrenci gsbonus alabilecek mi yoksa akraba anne babanın kartıyla mı alacak :roll:

Berkan Çatal' Alıntı:
Pegasus tribünün neresi olduğuna ve öğrenciye ne zaman kombine satışı başlayacağıyla ilgil attığım maile cevap geldi:

Ogrencilere satış 4 Ekim itibariyle GSBONUS sahiplerine baslıyacaktır,
Pegasus tribunu de Guney tribununun karsısındadır.

Öğrenciye satış gsbonusa sahiplerine başlayacaktır ne demek anlamadım öğrenci gsbonus alabilecek mi yoksa akraba anne babanın kartıyla mı alacak :roll:
18yaşından büyük öğrenciler için demiştir o ibare..

Belki de alismaiyendeki gibi Öğrenci kimliği fotokoiisi ile kombine alacak öğrencini ve ödemeyi yapacak kişi beraber gidip alacak.

18 yaşından büyük öğrenci gsbonusla alablecek mi yani kombinesini. Doğru düzgün ce ap atmıyorlar ya öğrenciysem gsbonusu nerden bulayım ben

Ben de iki tane alacağım.Birisi babam için.Şimdi ise sorularım var

Batı tribününde Kırmızı ile gözüken 2 numara 1,5 yıllık 3.750 TL imiş.Fiyatlar çok ucuz değil bana göre orta diyelim.Bu tablo kesin tablo mudur yoksa bir parça indirim olur mu?

Sonra merak ettiğim gsbonusu olan birinin kaç tane kombine alma hakkı var?Yani yüzde 10 indirimi var da ondan dedim.

Batı tribününde Mor ile gözüken 5 numara 2.625TL imiş o daha cazip geliyor ama sahaya görüş açısından soru işaretleri var aklımda.

Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
Ben de iki tane alacağım.Birisi babam için.Şimdi ise sorularım var

Batı tribününde Kırmızı ile gözüken 2 numara 1,5 yıllık 3.750 TL imiş.Fiyatlar çok ucuz değil bana göre orta diyelim.Bu tablo kesin tablo mudur yoksa bir parça indirim olur mu?

Sonra merak ettiğim gsbonusu olan birinin kaç tane kombine alma hakkı var?Yani yüzde 10 indirimi var da ondan dedim.

Batı tribününde Mor ile gözüken 5 numara 2.625TL imiş o daha cazip geliyor ama sahaya görüş açısından soru işaretleri var aklımda.

Fiyatlar kesin. Sadece öğrenci indirimi olacak yerde fiyat oynaması olacak, oranında neresi olduğunu birkaç gün içinde öğreniriz resmi site vasıtası ile herhalde.