Riva peşkeş çekilip böyle salon yapılacaksa istemem.
Hayır zaten yapılsa ne olacak maçlara kaç kişi gidiyor da salon istiyoruz anlamıyorum.
Hayır zaten yapılsa ne olacak maçlara kaç kişi gidiyor da salon istiyoruz anlamıyorum.
Arkadaşlar salonu sadece salon sporları için düşünmeyin. Bunun konseri, envai çeşit gösterisi var. Neden sadece spor temelli düşünüyorsunuz.
TT Arena yapilmadan oncede ayni masali okudu herkes, konser olacakmis, aktivitesi bolmus. Stadi AKP kullandi, yalansa yalan deyin.
Yapsinlar 12.000 kisilik arttirilabilir kapasiteli Ipekci'nin modernize edilmis halini yeterli olur bize.
Bizim forumda karşı görüş varsa hemen o aşağılanma ile yere çekilmeye çalışılıyor. 10 tl olan bileti alıp adam maça gitmiyor hala bilet bulunamaz lafları ediliyor çok enteresan. Hep mi kendiniz doğrusunuz arkadaş
Utandım "salon 10bin kişilik olsun" laflarından( hep aynı güdüklük illa ki patlıyor yüksek sesle anlatıyor. Bir de bunu mantıklı uslamlamalarla süslüyorlar Abicim ASY yıkılacağı zaman "arena 30bin kişilik olsun! Dolduramayız 50bin kişilik stadı" diyen de bu kafaydı Ne oldu? 2 sene önce 46bin kombine sattık! GErçi İpekçi'de oynamayalım Ahmet Cömert tam bize göre diyen de aynı kafa yapısının ürünüydü Rica edeceğim güdük düşünmeyin. Hele ki stadın yanında olan bir salonda 3 sene sonra bilet bulamayacak hale geliriz. Önemli olan stadın bulunduğu mevkiyi 7/24 kullanacak hale getirebilmek. İnsanların ayakları o bölgeye alışırsa Maç olmasa bile o bölgeye gitmeye başlarlarsa (bunun için cafeler restoranlar ve sinema vs tarzı şeyler de eklenebilmeli)
Ben iyi planlanmış bir salondan GS'ın çok para kazanacağını düşünüyorum. Sadece salon adı ile değil organizasyonlarla gelecektir gelirler. Arena'da neden yapılmıyor demeyin. Arena'da bir kez yapıldı zemin bozulunca tepki çok oldu. Salonda ise bu tarz zemin bozulması olmayacağından gelir artacaktır. Haftanın 7 günü orada maç ve konser etkinlikleri olacaktır. Üstelik Basketbol dışında voleybol branşının kalkınması da böylece sağlanır. Anadolu yakasına maça gitmiyor insanlar. O bölgeyi GS'lılaştırmak GS'a gelir yaratmak için salon büyük görev üstlenecektir.
Salondan beklentim ise tabii ki koltukların sahaya yakın olması. FB'nin slaonu gibi salonun alt katı VIP üst katı normal olmamalı. Aynı ipekçi'de kullandığımız usülde salonun bir tribünü VIP olmalı ama diğer tribün tek katlı olabilmeli. Ki en azındna 1 tribünden baskıyı devam ettirebilmeli. Localar olmalı Salonda bir Sinema/gösteri salonu olmalı (normal günler aktiviteleri için) ve en önemlisi salonda veya yanında 6-7bin araçlık otopark olmalı! TT Arena yapılırken çk dememize rağmen 3800 araçlık otopark yapıldı (52bin kişilik stada) Ama salon için otopark yapılırken o park kapasitesini arttırmak ayrıca futbolmaçına arabasıyla gelenleri de rahatlatacaktır!
Rİva arazisini aranızdan gören olduğunu sanmıyorum. Bİz 2005 gibi gitmiştik zor bulduk araziyi) Gİtmediğin yer senin değildir. Rİva bizim bizim de ne oluyor. Yani 100bin TL borcun var 150binliralık evin var 5000 TL maaş alıyorsun her ay bankaya 8000 TL ödüyorsun borcunu kapatmak için diye düşün Tabii aldığın maaş yetmeyince başka bankalardan para çekiyorsun her ay Aynı buna benziyor GS'ın durumu. Sen Sat o evi borcunu kapa. Sonra kalan 50bin TL'yi ana para verir bankadan kredi çeker yeni ev alırsın kendine! Yani GS zamanında bu Rİva'yı elden çıkarsaydı (2011 çok uygundu buna) borcunu temzileyecek kalan ve şu an bankalara ödediği borç faizi parayla yeni rivalar satın alabilirdi. Fırsat maliyetlerini kaybettik
Yönetimden ben, yaptıkları çalışmalar için çok memnunum. Yalnız vizyon sorunları var. Keşke bir reklamcı veya PR şirketiyle anlaşsalar. Taraftarın çoğunun Aysal'ı sevme nedeni psikolojik avatajları GS'ın lehine çevirecek netlikte ve sertlikte şikecilere mesaj verebilmesiydi! Ama GS kazanında herkesi öğütürler.FB'lisi bol bir camiadır GS Yeni yönetim o anlamda iyi niyetle masrafları minimize ederek çalışmaya devam ediyor. Yaptıklarını anlatabilseler o gazı da verebilseler anlaşılacak yararı Kendi payıma tek itirazım hala Hamza ile devam ediyor olmaları! Onda da elleri zayıf! 3 kupa almış hocayı direk gönderemezsin
İnşallah şu salon olayına çabuk başlanır. GS'ın artık kaybedecek bir dakikası yok özellikle amatör sporlarda! FBgibi memleketin parasını çarçur edip her sene 30-35milyon euro harcayıp 15 yılda ancak kalabildikleri F4'ü düşününce acele edilmesi gerektiğini daha iyi anlıyorum. aynı şartları biz daha önce yakalamış olsaydık şu an en az 2 LE kupamız müzedeydi!