Gönül ister ki bütçe 3 değil 23 milyon olsun ama olmuyor, Yıllardır bir şekilde iyi bir sponsor bulunamıyor, Zamanında çok iyi bir sponsorlukla gelecek olan Kombassan Holdingin sponsorluğunun o zamanki iktidar tarafından engellemesinden beri bu sponsorluk işlerinde hep aklımı kurcalayan soru acaba aynı engellemeler hala var mı? Malum Türk Telekom ve THY isimleri konuşulmuş ama olmamıştı aynı durum Bayan Voleybol takımın da yaşandı, geçen sezon adı geçen sponsorluk nedense son anda gerçekleşmedi..
Salon konusu ise takım bütçesinden daha önemli benim için, Benzer olduğu için Voleybolu örnek verdim, Mesela Salon için kira ödüyorsun (Her maç ve antrenman için) ama cüzzi bir gelir olsa da satılan biletten para alamıyorsun TVF'ye kalıyor, Reklamlardan pay alamıyorsun, Maç yayınından da bildiğim kadarı ile bir gelir yok sadece iddaa, varsa sponsor ve kulüp yönetimi hakkına ne kadar düşüyor derse o kadar, Bu yüzden bütçeleri çok yüksekte olsa ECZ kendi salonunda oynuyor, FB geçen hafta Metro Enerjide oynadı, VB Bağlarbaşına kendi salonunu yapıyor, Basketbol'a gelirsek FB ve BJK'nin kendi salonları var bizimde kendi salonumuzun olması takım bütçesinden daha önemli.
Bütçe 3 olunca maça gelmeyecek olanlar 23 olunca geliriz diyorlarsa hiç zahmet etmesinler taraftarlık takım bütçesi ile orantılı olamaz, Bütçe tabi ki önemli ama başarı için tek parite değil yoksa, Erkek Basket, Kadın Basket, Bayan Voleybol ve Erkek Voleybol şubelerine tarihin en iyi bütçeleri verildiğinde en kötü sezonlarını yaşamazlardı, İki senedir çok iyi performans ortaya koyan, geçen sene finali belkide Şampiyonluğu kıl payı kaçıran (Maç içinde setlerde öndeyken Pasörümüz sakatlanmıştı), Bu sene ligde ve Avrupa'da gümbür gümbür oynayan takımın bütçesi bir önceki sene takımda yer alan 2 oyuncunun ücretinden daha az.
Tamam Yönetim basiretsiz ama bu bir bahane olarak fazlaca kullanılıyor son zamanlarda özellikle de kaybedilen maçlardan sonra, ''Branş fark etmeden''