Koca klüp başkanı salon konusunda" yardım etmek isterlerse kabul ederiz" diyor tövbe yarabbim. Salon konusunda gösterdikleri çaba ona buna yardım etmek isterseniz edebilirsiniz demekten ibaret. Dilenci edasıyla konuşmak yakışıyor mu Galatasaray klüp başkanına. Çapınızı sizin
Bana DEF ev yaparsa ben de kabul ederim dip not olarak ekliyim.
Külübümüz salon inşaatının finansmanını sponsor firmadan karşılanmasını amaçlıyor. Bu yüzden başkan Dursun ÖZBEK bu cümleleri söz ettiğini düşünüyorum. "Yardım etmek yerine sponsor olarak finansmanını düşünüyorlarsa konuşabiliriz dese daha iyi olurdu".
NEF çalıştığı ofisler arasında "HOK" proje ofisi var. Ve bu ofis Barcelona'nın yeni Palau sunu tasarlayan ofis. Hani belki diyorum
Proje için :
FC Barcelona New Palau Blaugrana Arena
Ne alakası var Allah aşkına. Gayet normal bir olay fikrini belirtmiş adam (bencede gs fb gibi takımlara 15000 olmalı en az). Olayı nerelere getirmişiniz
Bizim amaçlımız basketbol takimimizin basarili olması. Salon projesi ister 12.00 olsun ister 15.000 olsun. Amaç Galatasaray takimina yakişir bir salonu olması. İnş yapilabilir. Herhalde siyaset yapmak istiyorsunuz. Başka sitelerde yapabilirsiniz.almanya ispanya italya ingiltere ve butun digerlerinin hepsinin cumhubaskanlarinin bayerne mancester city e real madride juventusa bunlari soyledigini dusununce gulesimiz geliyorda neden bizimkinde ciddilesiyoruz ahahahha cok komik gercekten
Projenin nasil cizildigi konusunda bilgisi olan var mi? Umarim taraftari pota arkasina hapsedecek bir sekilde dizayn edilmez. Abdi Ipekci atmosferini yakalayabilecegimiz sekilde olursa faydasi olur.
muhtemelen klasik iki katli tribun baskisindan uzak bir salon yapilacaktir. atmosfer de en az ulker arenadaki kadar kotu olur diye dusunuyorum.
Kötü dediğiniz atmosferde adamlar neredeyse mağlubiyet almayacaklar. Gelir için loca şart. Ben de kolej basketbol salonlarını seviyorum lakin gerçeklik başka.