bayanlarda, iki çinli final oynasa, hiç şaşırmam..
Eser Atalay' Alıntı:hirvatlarin 2 mete ustu bi teniscileri vardi ,o bu cilic m?i ustadlar aydinlatabilirmi.
amanda yi bende begenirdim ama biraz kisaydi zaten bı turnuva kazandiginida gormedim benim asil favorim "natalie tauzait" ti ben gozumu onla actim suzanne lenglen le oynadigini falan sanardim 20 yasinda 35 gosterirdi zaman gorecelidir kabul ama, sanirim bir asir tenis oynadi veya ben oole algiladim zaten "sandrine testud" la birlikte 10 senede bardotun denevue un belleklerdekı fransiz kadini imajini mahvetmislerdi pierce biraz düzeltmeye calissada mauresmo fransadan kadin cikmaz dedirtti geneEmre Yuksel' Alıntı:uyandığımda serena-na li maçından görüntüler vardı eurosportta..
eski sevgililerimden amanda coetzer konuktu.. maçtan dem vuruyordu..
güne sayesinde güzel başladım..
Emre Yuksel' Alıntı:bunların avustralya açık ile ne alakası var, onu da hiç anlayamadım. andy murray'yi ben hiç sevemedim ama antipatim de yok.. başarılar diliyoruz sadece.. federer iyi hoş da sıktı artık ya.. adamın bir falsosu yok, kötülüğü yok , kızkardeşim olsa verelim eniştem olsun ama o kadar.. bende duyarsızlaşma yapıyor.. adamın en büyük vukuatı hakeme " challange I said " demek.. Böyle deyince hakeme sert çıktı oluyor işte.. İyi aile çocuğu.. Roddick "challange I said" dese gülüp geçerler.. Onun en yumuşak cümlesi bu.. Federer bu yüzden beni biraz soğuttu.. Mecbur bayan tenisine itiyor bizi.. Büyük dominasyon var.. Adam ATP yi resmen gasp etti..
Emre Yuksel' Alıntı:federer, tsonga'yı kenter geçmiş..
6-2/ 6-3 / 6-2 , 1,5 saatte bitirmiş işi..
böylece
c.tesi 10.30 (tsi) serena w - j.henin
pazar 10.30 (tsi) r.federer - a.muuray
finalleri ile turnuva kapanacak...