Bury maçı ertelenmiş.Tam da kırk yılda bir garanti,net sonuca oynayacağız,bu hava şartları lanet olsun.
Bu hafta basketbol bankolarından size yazıyorum.
1.Mersin-Banvit(8,5 Hdkp) MS 1 % 100. Banvit'te 3 eksik var.Barış Ermiş'te oynamayabilir.Mersin'in de rtık çıkış yapması gerekiyor. Bu maç için kesin 1 oynamalısınız tartışmasız. MS 2 bitmesinin imkanı yok.
2.Krylia Samara-Dinamo Moskova(16,5 Hdkp) MS 2 % 100. Dinamo coachu Sergei Bazarevich Samara maci icin cok iddialı konuşmuş.Bu tarihi klüp bu halde olmamalı,Samara'ya kazanmaya ve bir an önce ligde yükselmek istiyoruz.
3.Dinamo Sassari(0,5 Hndkp)-Benetton Treviso MS 2 %100. Jasmin Repesa'nın web-sitelerinde açıklamasını çevirdim. Repesa ''Sassari maçı hedeflerimiz açısından çok önemli bir maç,Sandro Niçevic'te oynayabilecek.Bu maçı kesin kazanmaya gidiyoruz.3-4 maçlık bir seri bulursak,istediğimiz yerde bir an önce olmak istiyoruz''.
Futbol Bankolarına gelecek olursak...
1.Bury-Stevenage maçı MS 1 demiştim % 100 ama ne yazıkki ertelenmiş,kim bilir bir daha maç öncesi kesin sonuç ne zaman elime geçer...
2.Sassuolo-Frosinone MS 0,2 Çifte Şans (1,69) % 100 Frosinone ve Sassuolo ligin son sıralarında bulunmaktalar. Frosinone antrenörü bulundukları konumdan memnun değil,sezon başından beri orta saha oyuncularının eksikliklerine rağmen yinede hatırı sayılır puanlar aldıklarını ve bu maç için kendileri açısından kırılma noktası olacağını belirtti. Sassuolo'da ise kaleci Walter Bressan,forvet Salvatore Bruno cezalı.Nicola Donazzan ise sakat bu maçta oynamayacaklarmış. Frosinone'de Micarelli(orta saha) cezalı,ve sezon başında ki sakat oyuncular dışında eksik yok.
3.Gençlerbirliği-Bursaspor IY 2. % 100
Gençlerde kriz hakim. Bursaspor bu maça çok hırslı hazırlanıyor.Ertuğrul Sağlam da bu maçın öneminin farkında.Galatasaray'ı yenmeleri gençlerli futblcuların motivasyon kaybına neden olacaktır. IY 2 yüksek oranıyla bankodur.
4.Villareal-Mallorca UST % 100
Villareal cok formda,fakat Mallorca hocasinin mac oncesi ki aciklamalarinda defansif oynamayacagiz,gol veya goller bulmak icin gidiyoruz,maçı kazanırsak kimse şaşırmasın açıklaması var.Bu maçta 2 tarafında gol bulacağını ve rahat bir şekilde maçın Üst'e gideceğini düşünüyorum.