831-IKAROS KALLITHEAS(0,5 Hndkp)-VAP KOLOSSOS RODOU MS 2
Ikaros bu sene Yünanistan liginde yeni mücadele eden bir takım.Sahalarında zayıf takımlara karşı özellikle kafa kafaya mücadele ederken,deplasmanda sefilleri oynuyorlar.Şu ana kadar sahalarında 3 macçta yenilgileri yok.Patrick Carroll dışında göze çarpan bir oyuncusu bulunmayan IKAROS'un rakibi VAP Kolossos ise Yünan liginin sürpriz ilk 5 sıra adaylarından.Kadrosuna en son Jurica Golemac'ı takviye eden VAP Kolossos'ta Jared Jordan,Nikos Pappas!(Yunan basketbolunun genç yıldızı) bulunmakta.Sezon içinde AEK,Panellenios,Panionios gibi ekipleri farklı(15-20 sayı civarlarında) devirdiler.Ikaros karşısında ise sahaya banko favori olarak çıkıyorlar. MS 2 kuponlarda bulunmalıdır.
833- KARŞIYAKA-FENERBAHÇE ÜLKER(8,5 Hndkp) MS 1
Karşıyaka'nın sahasındaki atmosferi anlatmaya gerek yok.Eğer 8,5 olan handikapta düşme olmadıysa bu maça çok rahatlıkla MS 1 oynanır.Ukiç'in yokluğu,Siena karşısında alınan hezimet,Lavrinoviç'in Spahija ile maç içinde tartışması ve kadro dışı bırakılma dedikoduları,Ömer Onan'ın sakat sakat mücadele etmesi gibi faktörleri sayınca sahasında fırtına olan Karşıyaka bu maçı kazanırsa benim için sürpriz olmaz. MS 1 rahatlıkla kuponlara eklenmelidir.
834- MENORCA BASQUET-ASEFA ESTUDIANTES(4,5 Hndkp) MS 2
İspanya liginin en banko maçı. Yılların Estudiantesi şu anda Menorca ile birlikte ligin sonlarında kendilerine yer işgal etmiş durumdalar.Oysaki Estudiantes bu sıraları hiç hak etmiyor.Menorca'nın kadrosu belli: Ivan Radenovic,Raviv Limonad gibi orta sınıf oyuncuları var.Bu sıralama onlar için bence sıkıntı olmayabilir.Ama Estudiantesin kadrosunu sayınca insan bu takımın buralarda ne işi var diyor.Gabriel German,Tyrone Ellis,Jiri Welsch,Albert Oliver gibi Euroleauge tecrübesi yaşamış ve Uleb Cup'ta yoluna devam eden bir ekip söz konusu. Bu maça MS 1 oynayanlara kendilerine yeniden kupon yapmalarını tavsiye ediyorum. MS 2 olmakla birlikte Estudiantesin bu maçı rahat bir şekilde kazanacağını düşünüyorum.
838-BEŞİKTAŞ-BOTAŞ(8,5 Hnkp) MS 2
Yılların Botaşı İstanbul deplasmanında Beşiktaşa karşı kafa kafaya oynar. Beşiktaşın son kadrosuna kattığı USA'li oyuncu Sales ile hücümda daha iyi görüntü veren Bjk'a karşı önemli silahları bulunan ve ligin en iyi basketbol oynayan takımlarından biri olan Botaş mücadelesi Maç sonuna kadar dengede gider ve son topluk bir maç gibi duruyor kısaca özünde maç. MS 2
849- VIRTUS BOLOGNA-ARMANI JEANS MILANO UST (152,50)
Virtus sahasinda bol skor bulan bir o kadar da savunmada sıkıntı yaşayan bir takım. Armani Jeans'te sakatlar Pecherov,Maciulis başta olmak üzere geri döndüler ve skor sayı opsiyonları arttı. Yüksek skorlu bir maç bekliyorum. ÜST
FUTBOLDAN PAZARIN EN BANKO 3 MAÇI.( % 100 )
1.Cartagena-Las Palmas ( ÜST ) % 100
2.Lille-Nancy (ÜST) % 100
3.Club Brugge-Anderlecht (ÜST) % 100