Yorumlamayı çok isterdi ancak cezalı malesef kendisi :?
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Yöneticiye hakaretten 1 hafta
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Ne sorayım Okan
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Okan adam sinirlidir olum manyak mısın adam ceza yemiş sen kupon derdindesin.İddaa kolik
msn aç sen ben sana yarın ile ilgili bomba maclar söyluyeyim...
kıytırıkta değil ama 3 maçtan 100 ytl vurabilirsin...
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Handicap maçları var yarın Okan onlara 3 misli bas 3 maçtan eder sana 108 ytl tabi ben handicap maçlarını yanlış bilmiyorsam
Yunus Gökyıldız' Alıntı:Hatta bak Okan Andorra, Licheistein, ve birde sallayalım luksemburg du sanırım bu takımların rakibi YUNANİSTAN, ALMANYA, İNGİLTERE iddaa da bu maçlar handicap olarak verilecek yarın...
6 - 7 tane handicap var yarın...!
Okan BAKIR' Alıntı:[quote="Yunus Gökyıldız":3dxr6hqy]Hatta bak Okan Andorra, Licheistein, ve birde sallayalım luksemburg du sanırım bu takımların rakibi YUNANİSTAN, ALMANYA, İNGİLTERE iddaa da bu maçlar handicap olarak verilecek yarın...
6 - 7 tane handicap var yarın...!
Ben cıkıyorum son kez yazayım kuponumu BALLACK YOK ALMANYADA SANIRIM...!Okan BAKIR' Alıntı:handikap maçlarından en çok andorra ya güveniyorum birazdan takımların eksiklerini felan araştırcam yunus buraya yazarım
Mustafa Yanar' Alıntı:Yardımcı olabilecek kimse yokmu?
Okan BAKIR' Alıntı:[quote="Mustafa Yanar":1h8mxa4u]Yardımcı olabilecek kimse yokmu?
Okan haklısın bencede ingiltere son yıllarda zaten hiç 4-0 lık galibaiyet alamamış öyle duydum.Okan BAKIR' Alıntı:Hüseyin İngiltere'nin iddaayla bir ilgisi olucağını sanmıyorum yani iddaa da 3 handikap var diye illa 4 gol atacaklarına inanmıyorum ki kazayla andorra bi gol atarsa o zaman sen gör işi.