peki almanya maçı liechtenstein-almanya maçı 1 olabilirmi 3 handikap var bundada
Okan BAKIR' Alıntı:Hüseyin İngiltere'nin iddaayla bir ilgisi olucağını sanmıyorum yani iddaa da 3 handikap var diye illa 4 gol atacaklarına inanmıyorum ki kazayla andorra bi gol atarsa o zaman sen gör işi.
Mustafa Yanar' Alıntı:Birde lüxemburg yunanistan maçı ben 0-1 çifte şans olur okan sence?
Okan aklın karışmasın bence çünkü Almanlar bence ilk gölü zor bulacaklar ondan sonrada bence bastırmazlar aynı ingiltere maçı gibi olur.Okan BAKIR' Alıntı:Benim kuponum nerdeyse hazır ama bi maçda aklım karışıyor
Liestein-almanya
Okan aklın karışmasın bence çünkü Almanlar bence ilk gölü zor bulacaklar ondan sonrada bence bastırmazlar aynı ingiltere amçı gibi olur.[/quote:2nnujefb]Mustafa Yanar' Alıntı:[quote="Okan BAKIR":2nnujefb]Benim kuponum nerdeyse hazır ama bi maçda aklım karışıyor
Liestein-almanya
Mustafa Yanar' Alıntı:Ben istatistiklere baktım takım formda.Hemde yedek kuponum var
Ah okan ah seni dinlemedim şimdi o takım 1-0 yeniliyo ama inşaalah çevirir maçı :?Okan BAKIR' Alıntı:iyide ing alt liglerine hiç girme derim hep süpriz biter ilk maçtan yatarsın sonra kalan 3 maç tutar kafayı yersin
Mustafa Yanar' Alıntı:Okan inşaallah yunanistan 1-0 ın üstüne yatar :roll: