Basketbol A Milli Takım Aday Kadrosu

12 DEV ADAM ADAY KADROSU : Hidayet Türkoğlu - Orlando Magic Enes Kanter - Utah Jazz Ersan İlyasova - Milwaukee Bucks Ömer Onan - Fenerbahçe Ülker Kerem Tunçeri - Anadolu Efes Ömer Aşık - Chicago Bulls Semih Erden - Cleveland Cavaliers Emir Preldzic - Fenerbahçe Ülker Sinan Güler - Anadolu Efes Ender Arslan - Galatasaray Oğuz Savaş - Fenerbahçe Ülker Kerem Gönlüm - Anadolu Efes Dogus Balbay - Anadolu Efes Furkan Aldemir - Galatasaray Barış Ermiş - Banvit Cenk Akyol - Anadolu Efes İzzet Türkyılmaz - Banvit Sertaç Şanlı - Galatasaray
 
Onu bunu bırakında benchten kalkmayan cenk akyolu almaları beni hem sevindirdi hem üzdü benim en cok sevdigim oyuncuda olsa ama haksızlıgı kabul edemiyorum....
 
Tutku Açık ve Nedim Yücel'in kadroda olmamasının izahı yoktur. Orhun Ene'De Tanjevic'in saçmaladığı yerden devam ediyor sanırım...
 
aynen tutku nun kadroda olmaması çok ilginç tamam barış ermiş de çok iyi bir sezon geçirdi ama playof da bize karşı döküldü tutku ise hem tüm sezonun hemde playofların yıldızlarındandı ,cenk olayı ise futbol milli takımındaki kadro seçimi gibi ordada gökhan zan kazım kulüplerinde oynamazken alınıyordu mesala standart olmuş bu seçimler.
 
ermal arnavutluk'da oynamıyor mu artık ? tutku'nun olmaması büyük rezillik. kaptan ene'de sisteme adapte olmuş hemen.
 
Tutku'nun olmaması resmen skandal zaten o tartışılmaz bile ama Caner Toplaoğlu nasıl olmaz arkadaş ya Cenk kim Allah aşkına. Şöyle bir sezon ardından, adam yeri geldi lavrinoviç'i savundu 4 numarada oynadı, en azından ilk kadroya nasıl çağırmazsın Caner'i.
 
Caner,Ermal,Tutku,Nedim ve belki de Serkan Erdoğan.. olmalıydılar diye düşünüyorum..

Bizim ülkemizde hala milli takım nasıl seçilir,öğrenilemedi.Maalesef orhun ene de bana göre bu konuda sınıfta kaldı..
 
Benim takıldığım isimler Ender, Cenk, Sertaç, Doğuş ve İzzet. Ender'i Milli Takım geçmişi yüzünden aldığımızı varsayarsak onu geçiyorum. Ama diğerleri pek akla mantığa gelmeyen isimler. Finalist Galatasaray'ın en önemli oyuncusu Tutku yokken, aldığı süreler belli olan Sertaç kadroya alınıyor. Sene boyu bench ısıtmak dışında iş yapmayan Cenk kadroda. Neyse yine de Milli Takım, ama birilerinin elinde oyuncak olmuş Milli Takım.
 
Ermal artık Arnavutluk Milli takımında fakat Tutku'nun alınmaması çok saçma,gerçi ben bekliyordum böyle birşeyi Orhun Ene'den.
 
Komedi filmi gibi harbiden.

Genç Banvitlilerden oyuncu yok mu ?

Futbolda başladı basketbolda da bekliyoruz bu şikeci,tutucu,örgütçü düzenin yıkılmasını !
 
Cenk Akyol milli takımı hakedecek birşey yapmadı.Tutku bu seneki performansıyla Ender dende Barış Ermiş tende daha çok hakediyordu milli takımı.Sertaç ıda 'Galatasaray bu sene final oynadı o kadrodan kimseyi almadık.Sonra eleme yapacağımız zaman zorlanmayacağımız bir adam alalımda ayıp olmasın' mantığıyla almışlardır.
 

Üst