Surda bir tane akli basinda yorum yapan olmamis. Tutku bencede kadroda olmaliydi. bence 2 yillik bir planlama yapilmaliydi. ama demek ki daha uzun vadeli düsünülüyor. sunu net olarak görmek lazim. TBF cok planli programli ilerliyor. U13'den A milli takima kadar bütün oyuncu kadrolarinda Tanjevic'in süzgeci var. altyapilarda bile o yasta iyi olan degil, ilerde iyi olabilecek potansiyeli tasiyan oyunculara yöneliyorlar. Sertac, Izzet, Dogus, Furkan isimileri öyle rastgele cagrilmis isimler degil. Tanjevicin bu oyuncular hakkinda ciddi raporlari olmasa A milli takima niye cagrilsinlar? Yani olaya Caner, Nedim filan diye bakmamak lazim. Caner iyi bir sezon gecirmis olabilir. ama Cenk potansiyel olarak en üst seviyede daha fazla is yapabilecek bir oyuncu. burda kilit kelime yine potansiyel. Ben milli takimdaki ekibe güveniyorum. cok planli ve düzenli ilerliyorlar. Türkiye icin fazla düzenli hatta. bu önümüzdeki yillarda net görülecektir. altyapi milli takimlarini da takip ettigim icin biliyorum. gelecek cok saglam. Kenan Sipahi, Cedi Osman, Metecan Birsen isimilerini simdiden bir yere not edin.