Basketbol Oynuyoruz V2. - 4 Aralık Cumartesi

İlk zirveyi öyle ya da böyle noktaladık. Katılım az olmasına rağmen herkes keyif aldı. Bizde bunu tekrarlamak istedik. Tbl sitesine göre bu Cumartesi saat 15.00'da Abdi İpekçi de Banvit ile oynuyoruz. Bu maçtan önce de bir basketbol zirvesi düzenlemeye karar verdik. Önce beraber top oynanır, zaten bizim oynayacağımız yere Abdi İpekçi çok yakın. Oradan da hep beraber maça gidilir. Eğer herkes sıcak bakıyor ise Basketbol Zirvesi V2'yi hayata geçirelim.

Tarih:4 Aralık Cumartesi
Saat:12.00
Yer:Zeytinburnu Spor Kompleksi(Olivium Yanı)

1-Aykun Alan
2-Murat İnal
3-Emre Doğan
4-Semih Ural
5-Furkan Şenbabaoğlu
6-Deniz Baskın
7-Doğan Sağlam
8-Hakan Eroğlu
9-Aykun(2)
10-Sühan Cem(seyirci)

Re: Bir Taşla İki Kuş V2. - 4 Aralık Cumartesi 12.00

Sühan Cem' Alıntı:
4 aralık Cumartesi olacak. :) Ben şahsen gelirim. Oynamam ama seyirlik iyi olur:)

Teşekkürler Sühan Bey.

Pazar günü de uyar aslında ama başlık biraz dolsun, tekrar revize ederiz

O 2 maç cumartesi üst üste oynanır diye hala umudum var,ben cumartesiyi tercih ederim.Cumartesi kesin gelirirm ama pazar olursa kesin diyemem.

her türlü 5- Deniz Baskın

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
O 2 maç cumartesi üst üste oynanır diye hala umudum var,ben cumartesiyi tercih ederim.Cumartesi kesin gelirirm ama pazar olursa kesin diyemem.

Şu an için Cumartesi gözüküyor..Değiştirmezler umarım

Re: Basketbol Oynuyoruz v2. - 4 Aralık Cumartesi 12.00

Bu hafta sonu Bahçeşehir'de olabilirim ,oyüzden kesin bir şey diyemiyorum arkadaşlar.Ama eğer ki burada olursam kaçarı yok hemen akarım yanınıza.Beni yazmayın o yüzden olurda gelirim yer olmazsada size destek veririm tribünden sıkıntı değil ;)

Ben geliyorum diye mi gelmiyor millet nedir :)
Nedir bu rağbet sorunu. Geçen hafta gelecekler gelmeyenler nerede ?

Doğan Sağlam' Alıntı:
Bu hafta sonu Bahçeşehir'de olabilirim ,oyüzden kesin bir şey diyemiyorum arkadaşlar.Ama eğer ki burada olursam kaçarı yok hemen akarım yanınıza.Beni yazmayın o yüzden olurda gelirim yer olmazsada size destek veririm tribünden sıkıntı değil ;)

Doğan sen gel maça, ben seni maçtan sonra atarım Bahçeşehir'e. Benim evim oraya yakın.
Murat İNAL' Alıntı:
Ben geliyorum diye mi gelmiyor millet nedir :)
Nedir bu rağbet sorunu. Geçen hafta gelecekler gelmeyenler nerede ?

Valla çirkinleşicem bende en sonunda :)

Nerede Okan Alaşalvaroğlu, nerede Yiğit Çelebiler, nerede Can Kırımlıoğlular, nerede Berk Tuna Tertipliler. Hani önümüzdeki hafta olursa gelirdiniz. Hani verdiğiniz sözler :)

Sahayı ayırtıcam ama ayırtamıyorum bu durumda

Bir önceki organizasyonada Cumartesi olması sebebiyle gelemedim, malesef bunada aynı sebebten dolayı gelemiyorum. Bir daha ki organizasyonun pazar günü olmasını umarım:)

Bi cenaze problemim olduğu için gelemeyeceğim malesef İstanbul dışında olacağım yarından itibaren bir süreliğine, ama eğer olur da gitmezsem tribünde destekleyeceğim sizleri :)

1 kişi daha çıksın valla yoksa yine adam buluruz bi şekilde. Forum Hıncal olmuş herkes eleştiriyor ama topu eline alan yok :)
Bir sorum daha var duş almadan mı gideceğiz maça çıkışta. Duş alsak adam Abdi İpekçi'de girişte bizim havluları görünce ''hamama mı geldiniz beyler'' dicek , almasak da çevreye ciddi rahatsızlık veririz :) En iyisi almayıp rakip takm bench arkasında oturmak 8)

Deniz Baskın' Alıntı:
1 kişi daha çıksın valla yoksa yine adam buluruz bi şekilde. Forum Hıncal olmuş herkes eleştiriyor ama topu eline alan yok :)
Bir sorum daha var duş almadan mı gideceğiz maça çıkışta. Duş alsak adam Abdi İpekçi'de girişte bizim havluları görünce ''hamama mı geldiniz beyler'' dicek , almasak da çevreye ciddi rahatsızlık veririz :) En iyisi almayıp rakip takm bench arkasında oturmak 8)

Aykun arabayla gelecek muhtemelen oraya bırakırız çantaları.

Yalnız Aykun sen beni yinede geliyor sayma be kardeşim yarına kadar hiç bir işim belli olmaz sonra ortada koymuş olurum sizi.