V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Maçtan sonraya gerek yok bence açık saha daha güzel Bu arada kim kimiz şimdi ben bulamadım kimseyi de
Deniz Baskın' Alıntı:Maçtan sonraya gerek yok bence açık saha daha güzel Bu arada kim kimiz şimdi ben bulamadım kimseyi de
Hedefim var abi gözümü diğer kızlara kapadım biliyorum yaptığım aptallık ama napıyım olmuyor onsuz ille de oSühan Cem' Alıntı:Ahahaha Benim sahalardaki yerim belli Tribün ve civarı:9 Kondisoyn sıfırın altında zaten. Elime basketbol topu almayalı da temizindne 15 sene olmuştur.Teşekkür ederim Zeytinburnunda olduğu bir maç günü maçınızı seyredeceğim. Açık havada oynamanız daha iyi olmuş bir ara şu Deniz'e smaç yaptırın da kız kapsın Ataköy sahilden
Doğan Sağlam' Alıntı:Ataköy'de nerede olacak maç Aykun?
sağ biraz geçti basabiliyorum en azından ama sol ayak hiç basamıyor hala daha gelemeyeceğim haberiniz olsun. Ben böyle kısmetin...Deniz Baskın' Alıntı:Millet kusura bakmayın maça da Banvit maçına da gelemiyorum gibi gözküyor. yatarken ayağımı düz uzatmadığım sürece diz kapağı ile bilek arasındaki bölümün arka tarafı kasılıp duruyor her iki bacakta da. Böyle kitleniyor adeta bütün gün basket oynadığım zamanlar olurdu tek ayakta filan ama kalktım ve hala kendimi atamadım odadan. Allahtan bilgisayar yatağın yanındaydı. Bi yarım saat daha düzelmeze malesef gelemeyeceğim. Düzelirse zaten gelirim ki düzelmezse Bu arada bu sıkıntıya çözüm sunacak varsa acele sunsun çok iyi olur...
Aykun Alan' Alıntı:Çok keyifli bir maç oldu. Son dakika aksilikleri oldu, gelemeyenler oldu fakat biz maçımızı yaptık baya keyifliydi. Murat İnal, Emre Doğan, Semih Ural, Furkan Şenbabaoğlu'lu kadro, benim ve Hakan abinin olduğu takıma karşı final maçında 15-9 kaybetti. Maçın özeti bu
Veysel Kaya' Alıntı:[quote="Aykun Alan":2mj4925n]Çok keyifli bir maç oldu. Son dakika aksilikleri oldu, gelemeyenler oldu fakat biz maçımızı yaptık baya keyifliydi. Murat İnal, Emre Doğan, Semih Ural, Furkan Şenbabaoğlu'lu kadro, benim ve Hakan abinin olduğu takıma karşı final maçında 15-9 kaybetti. Maçın özeti bu
Deniz Baskın' Alıntı:Anlat maçı kim nasıl oynadı filan zaten gelemedim merak içindeyim
Hakan Eroğlu' Alıntı:Aykun sana helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum kardeşim... Cumartesi senin yaptığın yolu servis şöförleri yapmıyo valla...
Emre Doğan' Alıntı:Hayatımda daha önce hiç bu kadar kötü oynadığımı hatırlamıyorum. Baskete verdiğim aranın da etkisi var heralde ama gene de mazereti yok bunun. O yüzden kusura bakmayın Semih abi demek istiyorum öncelikle
İkincisi de beyler burda herkes konuşmasını biliyor ancak iş icraate gelince neden hep 5-6 kişi oluyor anlamıyorum. Gerçekten çok garibime gitti yani bu.