Basketbol Oynuyoruz V2. - 4 Aralık Cumartesi

Maçtan sonraya gerek yok bence açık saha daha güzel :) Bu arada kim kimiz şimdi ben bulamadım kimseyi de :(

Hadi be Sühan abi we believe yani gel benden ol eselim deliler gibi sahada . ' süperstarın aynı takımda oytnayabileceğini cümle alem görsün 8) :p

Ahahaha:) Benim sahalardaki yerim belli Tribün ve civarı:9 Kondisoyn sıfırın altında zaten. Elime basketbol topu almayalı da temizindne 15 sene olmuştur.Teşekkür ederim Zeytinburnunda olduğu bir maç günü maçınızı seyredeceğim. Açık havada oynamanız daha iyi olmuş bir ara şu Deniz'e smaç yaptırın da kız kapsın Ataköy sahilden:)

Sühan Cem' Alıntı:
Ahahaha:) Benim sahalardaki yerim belli Tribün ve civarı:9 Kondisoyn sıfırın altında zaten. Elime basketbol topu almayalı da temizindne 15 sene olmuştur.Teşekkür ederim Zeytinburnunda olduğu bir maç günü maçınızı seyredeceğim. Açık havada oynamanız daha iyi olmuş bir ara şu Deniz'e smaç yaptırın da kız kapsın Ataköy sahilden:)
Hedefim var abi gözümü diğer kızlara kapadım :) biliyorum yaptığım aptallık ama napıyım olmuyor onsuz ille de o :)

Millet kusura bakmayın maça da Banvit maçına da gelemiyorum gibi gözküyor. yatarken ayağımı düz uzatmadığım sürece diz kapağı ile bilek arasındaki bölümün arka tarafı kasılıp duruyor her iki bacakta da. Böyle kitleniyor adeta bütün gün basket oynadığım zamanlar olurdu tek ayakta filan ama kalktım ve hala kendimi atamadım odadan. Allahtan bilgisayar yatağın yanındaydı. Bi yarım saat daha düzelmeze malesef gelemeyeceğim. Düzelirse zaten gelirim ki düzelmezse Bu arada bu sıkıntıya çözüm sunacak varsa acele sunsun çok iyi olur...

Deniz Baskın' Alıntı:
Millet kusura bakmayın maça da Banvit maçına da gelemiyorum gibi gözküyor. yatarken ayağımı düz uzatmadığım sürece diz kapağı ile bilek arasındaki bölümün arka tarafı kasılıp duruyor her iki bacakta da. Böyle kitleniyor adeta bütün gün basket oynadığım zamanlar olurdu tek ayakta filan ama kalktım ve hala kendimi atamadım odadan. Allahtan bilgisayar yatağın yanındaydı. Bi yarım saat daha düzelmeze malesef gelemeyeceğim. Düzelirse zaten gelirim ki düzelmezse Bu arada bu sıkıntıya çözüm sunacak varsa acele sunsun çok iyi olur...
sağ biraz geçti basabiliyorum en azından ama sol ayak hiç basamıyor hala daha gelemeyeceğim haberiniz olsun. Ben böyle kısmetin...

Saat 11:30 oldu kimse geliyorum diye bir şey yazmamış... İptal mı oldu acaba... Katılanlar kendi aralarında telefonla mı görüşyor?

Çok keyifli bir maç oldu. Son dakika aksilikleri oldu, gelemeyenler oldu fakat biz maçımızı yaptık baya keyifliydi. Murat İnal, Emre Doğan, Semih Ural, Furkan Şenbabaoğlu'lu kadro, benim ve Hakan abinin olduğu takıma karşı final maçında 15-9 kaybetti. Maçın özeti bu :)

Aykun Alan' Alıntı:
Çok keyifli bir maç oldu. Son dakika aksilikleri oldu, gelemeyenler oldu fakat biz maçımızı yaptık baya keyifliydi. Murat İnal, Emre Doğan, Semih Ural, Furkan Şenbabaoğlu'lu kadro, benim ve Hakan abinin olduğu takıma karşı final maçında 15-9 kaybetti. Maçın özeti bu :)

Benim bu mesajdan anladığım Aykunun takımları ilk maçlarda yenildi son maçta yendi özet olarak onu söyleyip üste çıkmaya çalışıyor olması :)

Anlat maçı kim nasıl oynadı filan zaten gelemedim merak içindeyim :)

Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2mj4925n]Çok keyifli bir maç oldu. Son dakika aksilikleri oldu, gelemeyenler oldu fakat biz maçımızı yaptık baya keyifliydi. Murat İnal, Emre Doğan, Semih Ural, Furkan Şenbabaoğlu'lu kadro, benim ve Hakan abinin olduğu takıma karşı final maçında 15-9 kaybetti. Maçın özeti bu :)

Benim bu mesajdan anladığım Aykunun takımları ilk maçlarda yenildi son maçta yendi özet olarak onu söyleyip üste çıkmaya çalışıyor olması :)[/quote:2mj4925n]

Kaybeden takımı çok rencide etmek istemedim :)

Benim olduğum takım maçı baştan sona üstün götürdü, oynadığımız maçtan çıkıp Banvit maçına geçecek olduğumuzdan ötürü, skoru sıfırlayıp. Bir 15'lik maç yapalım dedik. O maçı da biz aldık. Yani kısaca yukarıda yazdığım arkadaşlarımın yer aldığı takım, size olarak bizden çok daha üstün olmalarına rağmen öne geçme fırsatını yakalayamadı. O yüzden özet olarak yazdım :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Anlat maçı kim nasıl oynadı filan zaten gelemedim merak içindeyim :)

Geçmiş olsun Deniz.

Son anda senin ve Doğan'ın gelememesi (saat 13.00'da uyanması) üzerine forumdan yalnızca 6 kişi katıldı. Açık sahada oynayacağımız için sahadan 2 kişi daha bulduk. 4'e 4 tek pota yaptık. Karşı takım bizden iriydi ancak kondisyon olarak zayıf kaldılar. Çok fazla anlatacak bir şey yok. Herkes iyiydi

Aykun sana helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum kardeşim... Cumartesi senin yaptığın yolu servis şöförleri yapmıyo valla...

Hakan Eroğlu' Alıntı:
Aykun sana helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum kardeşim... Cumartesi senin yaptığın yolu servis şöförleri yapmıyo valla...

Teşekkür ederim Hakan Abi. Yol hiç önemli değilde trafik bitiriyor insanı. Beylikdüzü-Zeytinburnu-Ataköy-Zeytinburnu-Beylikdüzü. Herhalde rahat bir 100 km. çıkarmışımdır Cumartesi günü.

Hayatımda daha önce hiç bu kadar kötü oynadığımı hatırlamıyorum. Baskete verdiğim aranın da etkisi var heralde ama gene de mazereti yok bunun. O yüzden kusura bakmayın Semih abi demek istiyorum öncelikle :)

İkincisi de beyler burda herkes konuşmasını biliyor ancak iş icraate gelince neden hep 5-6 kişi oluyor anlamıyorum. Gerçekten çok garibime gitti yani bu.

Emre Doğan' Alıntı:
Hayatımda daha önce hiç bu kadar kötü oynadığımı hatırlamıyorum. Baskete verdiğim aranın da etkisi var heralde ama gene de mazereti yok bunun. O yüzden kusura bakmayın Semih abi demek istiyorum öncelikle :)

İkincisi de beyler burda herkes konuşmasını biliyor ancak iş icraate gelince neden hep 5-6 kişi oluyor anlamıyorum. Gerçekten çok garibime gitti yani bu.

Tesadüf işte Emre. Demek ki bütün aksilikler bizim oynayacağımız güne denk geliyor. Kader ! :)