Basketbol Oynuyoruz V2. - 4 Aralık Cumartesi

Deniz Baskın' Alıntı:
1 kişi daha çıksın valla yoksa yine adam buluruz bi şekilde. Forum Hıncal olmuş herkes eleştiriyor ama topu eline alan yok :)
Bir sorum daha var duş almadan mı gideceğiz maça çıkışta. Duş alsak adam Abdi İpekçi'de girişte bizim havluları görünce ''hamama mı geldiniz beyler'' dicek , almasak da çevreye ciddi rahatsızlık veririz :) En iyisi almayıp rakip takm bench arkasında oturmak 8)

Maça gelecekler yanında 1 kişi getirecekler bu durumda. Yoksa 8 kişi için o salonu tutmaya gerek yok. Bana 1-2 saat içinde net rakamı söyleyin, bende ona göre sahayı ayırtıcam. Kim bilir belki de o saatler çoktan tutulmuştur bile. En az 10 kişi olalım ki çift pota zevkli bir maç olsun. Benim bagaja alırız onları dert değil, yeter ki maç yapıcak adam olsun.

Bizi yarı yolda bırakma Doğan, sana güveniyoruz. In Doğan We Trust :)

Hakan Eroğlu' Alıntı:
Aykun kardeşim, bende geliyim diyorum ama size ayak uyduramayabilirim...

Furkan doğru söylemiş. Orada amaç eğlenmek, kaynaşmak. Maç içerisinde hata yaptı diye kimse kimseye çıtını çıkarmıyo. Şahsen ilk maçta 10 tane airball, 5 tane top kaybı yaptım sağolsun arkadaşlar çıtlarını çıkarmadılar :)

Siz buyrun gelin hiç problem değil.

Zeytinburnu Spor Kompleksi

Adres : Telsiz Mah. Prof. Muammer Aksoy Cd. No.15 Z.Burnu Stadı Yanı - ZEYTİNBURNU

Yakınında bulunan merkezi yerler; Olivium AVM, Zeytinburnu Stadı, Surp Prgic Ermeni Hastanesi.

Ulaşım : 80, 80B, 80T, 93, 93B, 93T Nolu İETT araçları.

Detaylar için link: http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Hizmetler/S ... leksi.aspx

Kimler nereden geleceklerini yazarlarsa ulaşım konusunda yardımcı olurum.

Salon, Olivium AVM'ye çok yakın olduğundan olivium müşteri servis saatlerinide linkte bulabilirsiniz. http://www.olivium.com.tr/resimler/oliv ... -buyuk.jpg

Siz buyrun gelin hiç problem değil. Bu sözü orda hatırlatırım kardeşim... 12 buluşma saati mi maç saati mi? Biraz erken değil mi?

Hakan Eroğlu' Alıntı:
Siz buyrun gelin hiç problem değil. Bu sözü orda hatırlatırım kardeşim... 12 buluşma saati mi maç saati mi? Biraz erken değil mi?

Maç saati. Oradan da Abdi İpekçiye geçeceğiz. Erkek takımının maçına. Öyle denk geldi. Siz nereden geleceksiniz?

Ben Gaziosmanpaşa dan gelicem... Salona gitmedim ama Abdi İpekçi ve Olivyuma çok gittim Zeytinburnu stadının önünden çok geçtim...

Maalesef gelemiyeceğim Aykun.Cumartesi günü Onslaught konserine gideceğimden hem para harcamamam lazım hem de yorulmamam lazım.Size iyi eğlenceler.Benim yerimede smaç basın :) .

Erdal Avcı' Alıntı:
Maalesef gelemiyeceğim Aykun.Cumartesi günü Onslaught konserine gideceğimden hem para harcamamam lazım hem de yorulmamam lazım.Size iyi eğlenceler.Benim yerimede smaç basın :) .

Sana iyi eğlenceler o zaman Erdal. Ben senin yerine vururum bir kaç tane :)

ARKADAŞLAR AZ ÖNCE ÇEVREDEKİ BÜTÜN SALONLARDA GÖRÜŞTÜM. HİÇ BİR SALONDA YARIN 12-1 ARASINDA YER YOK. KİMİ DOLU, KİMİNDE ANTRENMAN, KİMİNDE MAÇ VAR. DOLAYISI İLE MAÇ SALONDA OYNANMAYACAK. FAKAT MADEM BİR İŞE GİRİŞTİK, BOŞ DÖNMEK OLMAZ. SAHAYA ARABA İLE 5 DAKİKA MESAFEDE, ESKİ MUHİTİM OLAN ATAKÖY'DE ÇOK GÜZEL BİR SAHA VAR. BÜTÜN ÇOCUKLUĞUM O SAHADA GEÇTİ. ÇEVRESİ KAFES, ZEMİN TARTAN PİST, POTALAR FİLELİ, ÇOK YENİ BİR SAHA. YARIN SAAT 12.00'DA ZEYTİNBURNU SPOR KOMPLEKSİ'NİN ÖNÜNDE BULUŞUP ORAYA GEÇİLEBİLİR. KİMSE PROGRAMINI BOZMASIN. MAÇ VARMIŞ GİBİ, AYNI SAATTE SALONUN ÖNÜNDE SAAT 12'DE BULUŞALIM.

Bizim erkek maçından sonraki bir saatte oynasaydınız sizde maçı? Salonda buluşurdunuz, hatta bir çok kişiyi de ikna ederdiniz gel maç var diye. :)

Sühan Cem' Alıntı:
Bizim erkek maçından sonraki bir saatte oynasaydınız sizde maçı? Salonda buluşurdunuz, hatta bir çok kişiyi de ikna ederdiniz gel maç var diye. :)

Geçen hafta oynadığımız salon aslında maçtan sonraki saatte boş. Erken saatlerde istediler, o saate ayarladık, eğer herkes maçtan sonra oynamak isterse o saate ayarlarız.

Yarın hava güzel görünüyor,açık havada oynayabiliriz,benim için erken olursa daha iyi ama maçtan sonra yapalım derseniz ben zaten az olan kondüsyonumu Banvit maçında harcasam da gelirim.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Yarın hava güzel görünüyor,açık havada oynayabiliriz,benim için erken olursa daha iyi ama maçtan sonra yapalım derseniz ben zaten az olan kondüsyonumu Banvit maçında harcasam da gelirim.

Eyvallah. Zaten saha salona çok yakın. Bende baktım özellikle güzel görünüyor.

EĞER İSTEK GELİRSE, YARIN GALATASARAY-BANVİT MAÇINDAN SONRASI İÇİNDE SAHAYI ALABİLİRİZ.

Benim yaş 21 değil Aykun bey... Başlattığın projeyi sonuna kadar yapmaya çalıştığın ve benide yüreklendirdiğin için sana teşekkür ediyorum... Maçtan sonra benim işim var gelemem ancak maçtan önce gelebilirim...

Hakan Eroğlu' Alıntı:
Benim yaş 21 değil Aykun bey... Başlattığın projeyi sonuna kadar yapmaya çalıştığın ve benide yüreklendirdiğin için sana teşekkür ediyorum... Maçtan sonra benim işim var gelemem ancak maçtan önce gelebilirim...

Tamam zaten etkinlik maçtan önce olacak :)