BBL'de Transfer Hareketleri ve Sezon Hazırlıkları

BJK olmayan yerli rotasyonu ile önümüzdeki yıl işleri hayli zor. Piyasada da kimse yok gibi yerli olarak kalitelerini arttıracak...

Banvit doğru işler yapıyor ama 1 ve 5 numara da her yıl aksıyorlar o bölgelere kesin çözüm bulmadıkları sürece bu tür nokta atışlarıda boşa gider...

Bütçeye kadar nereden öğrendiniz içerinden duyum mu açık bir kaynak mı 12 milyon bütçe ?

Beşiktaşli bir arkadaşımın söylediği bu. Tabi sponsorun 12 milyon vermesi diye birşey olamaz. Sponsorluk gelirleri ile toplam bütçe 12 milyon olacakmış. Nitekim beşiktaş futbol takimı gelecek sezon yüksek ihtimal avrupa da olmayacağı için beşiktaş yönetimi Eurolegue'de oynayacak basket takimına daha fazla önem verecekmiş.

bende beşiktaşın bu sene ki bütçesi 10 sponsor 2 kulüp 12 milyon dolar diye duydum ama bana da bek inandırıcı gelmedi
beşiktaş zaten borç batağında
o para ellerine geçse borca harca gider

Daha ortada sponsor yok maşallah ücretler havada uçuşuyor MP'nin bize yıllık ortalama 7 milyon dolar verdiği bir ortamda hastane sayısı MP'nin yarısı kadar bile olmayan Medicana grubunun bundan daha fazla vereceğini sanmıyorum ben

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
Beşiktaşlı basketçi David Hawkins, F.Bahçe Ülker yolunda. 3 yıl için 4.5 milyon $ teklif ettiler. BJK'ya da 1 milyon $ bonservis verecekler

bayanlarda euroleague ye bir takım daha gidecekmiş tarsus başvurmuş...play out oynayacaklar ve Erika De Souza, Delisha Milton-Jones gibi oyuncuları getirecekler wild card olması durumunda ....

Fener Hawkinsi aldı haberleri artmaya başladı daha doğrusu forumlardaki bu yonde postlar.BJK'de para kazanmış olacak bu transferden

Pianigiani, David Andersen'i istemiş olabilir. Eski piyasası yok, getirmeleri çok zor olmaz.

İbrahim Seten'in Hawkins için verdiği rakamlar bence çok abartılı. Tamam, iyi oyuncu da, 3 yıllık kontrat 4.5 milyon dolar nedir?! O kadar da değil yani... Üstelik 1 milyon dolar bonservis bedeli nereden çıktı?

D'or Fischer Banvit mi? Banvit neler yapıyor ya? Meija,Chuck Davis,Ficsher,Kalin Lucas. Çok iyiyabancılar.Keza devşirmeleri de iyi

Banvit baya iddialı bir kadro kuruyor gelecek sezon için,adı geçen yabancıların dışında geçen sezon Bandırma Kırmızıda iyi performans gösterden birkaç genç oyuncu da Banvitte devam edecekmiş