BBL'de Transfer Hareketleri ve Sezon Hazırlıkları

beşiktaş Medicana Sağlık Grubu ile yıllık 10 milyon dolara anlaşmış
bu sene ki bütçeleri de 12 milyon dolar olacakmış
bence iyi bir kadro için yeterli bir bütçe
 
eğer beşiktaş böyle bir sözleşme yaptıysa helal olsun
medicalpark ın yarısı bile olmayan bir sağklık grubundan 10 milyon dolar
türkiyenin belki de en büyük sağlık grubundan aldığımız sponsorluk parası 6 milyon dolar
yazık... çok yazık...
 
12 milyon dolar demiştik bütçeyi inanmayanlarda vardır. Bence bu bütceyle iyi iş yapabilirler. Bu arada Sergio Rodriguez Efes dedikoduları var ispanyol basınında. Nasıl bir oyuncu ?
 
10 milyon dolar şu anın şartlarına göre çok büyük mebla. Avrupa'da bile o çapta büyük sponsorluk anlaşması pek göremezsiniz. Kutay beyin dediği gibi, kesinlik kazanmadan inanmamak lazım.

Sergio Rodriguez kendisine Jason Willams'ı örnek aldığını söylemiş, (buradan bir çıkarım yapabilirsiniz) asist özelliği yüksek hücumcu bir pg'dir. Açıkcası Oktay Mahmuti gibi savunma yapmata zorlanan oyuncuları genelde tercih etmeyen bir antrenörün Sergio Rodriguez ile ilgilenmesi de enteresan...
 
Hacettepe Üni. ligden çekilebillirmiş, yerine Selçuk Üni. gelmesi muhtemelmiş. G.Birliği ile anlaşamamışlar basketbol şubesi için ve 3 Milyon borçları varmış...
 
BJK'de medicana işi yatmış


Bilindiği üzere; Medicana Sağlık Grubu ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü görüşmelerinde ele alınan spor sponsorlukları çerçevesinde; Beşiktaş Kulübü sağlık sponsorluğu, Amatör Takımlar Sponsorluğu ve Basketbol Şubesi Sponsorluğu gündeme gelmiş ve Medicana Sağlık Grubu olağan Yönetim Kurulunda görüşüleceği bilgisi paylaşılmıştı. Medicana Sağlık Grubu ve Beşiktaş yöneticileri arasında temas sağlanmış, sponsorluk bütçesi netleştirilmemişti.

Beşiktaş Basketbol takımı gibi değeri her geçen gün yükselen ve Euro Lig düzeyinde uluslararası iddiada bir takımın sponsorluk maliyetleri, kamuoyunun da takdir ettiği üzere yüksektir. Bu kabul ile konuyu değerlendiren Yönetim Kurulumuz, Medicana Sağlık Grubu 2012 ve 2013 yılları için set edilmiş iletişim ve sponsorluk bütçesinin, yıl içerisinde söz konusu sponsorluk bedeli düzeyinde artırılmasının mümkün olmadığına karar vermiştir.

Beşiktaş Kulübü yöneticileri ve Beşiktaş camiası ile yan yana olmaya çok önem veren ve uzun soluklu bir işbirliğini arzu eden Grubumuz, Beşiktaş Kulübü’nün diğer amatör takımlarının sponsorluğuna ve kulübün sağlık sponsorluğuna adaylığını sürdürecek ve Beşiktaş Kulübü ile yan yana spora ve sporcu sağlığına destek vermekten onur duyacaktır.

Siz değerli Basın Mensupları aracılığı ile spor kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla

Ortada X ,Y yada Z belli olmuş bir bütçe yokmuş zaten
 
@empasports
Oyuncularımız Andre Collins (1982-1,83-PG) ile Isaiah Swann'a (1985-1,88-SG) ve Royal Halı Gaziantep BŞB'ye başarılı bir sezon diliyoruz.
 
Beşiktaş, Miha Zupan ile ilgileniyormuş, Zoran Erceg'in yerine. Zupan bu yaz Konya’da düzenlenecek Avrupa İşitme Engelliler Şampiyonası’nda Slovenya forması giyecekmiş...
 
Fenerbahçe Ülker Bo McCalebb için ısrarcı. En büyük engel 2 milyon euro olan bonservis bedeli ve McCalebb'in NBA'e gitme ihtimali...
 

Üst