BCL Round of 16 | Galatasaray Ekmas 93-96 JDA Dijon Basket

Yani ekstra şut sokmasak şu savunmaya elek olurmuşuz, felaket tellalığı yapmak istemiyorum ama rotasyon felaket yine. Pota savunması rezalet.
 
16 top kaybı şimdiden harbiden rezalet.
İlk çeyrek ekstra atmasak maç cidden gidermiş.
Yok bu takım adam olmaz.
 
Maci buyuk ihtimalle kazaniriz ancak iki devre arasindaki geceyle gunduz kadar fark ne kadar istikrarsiz bir takim oldugumuzu gosteriyor.Mitrovicle rahat mac yok bize.Bunu bir kez daha anladim.
 
Zehir ettiniz sezonu yazıklar olsun size. yemin ediyorum sinirimden oturup ağlayacağım şimdi. reva mı bu bize? yazık, çok yazık. yazık. çok yazık çok.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
yani argo yazmamak için zor tuttum kendimi ama Çoğaltıyoruz diyeceğim başka bir şey demeyeceğim hahah. Sahadaki takımın bize hafta sonu kanserlerden kanser beğendiren takim olduğuna emin miyiz?
Teşekkür ederim takım, koç, emeği geçen yoneticiler. hala maçın skorunun gerçekliğini kavrayamadım. 3. çeyrek sonundayim şuan, 20 sayı farkla öndeyiz. maçın son çeyreği oynanmadı benim evrenimde, inanmak istemiyorum.
 
Bu takım her türlü kötü lafı sonuna kadar hakediyor. Yazıklar olsun koç ve Prepeliç de dahil olmak üzere hepinize. Rezilsiniz…
 
Mitrovice Kötü coach bile diyemiyorum, bir coach +20 sayı önde girdiği son periyodu takımının -23 diferansila kaybetmesine önlem alamıyorsa ne kadar coachluk becerisi kalmış şube yönetimin sorgulayıp bu kişinin savunmasını isteyerek göndermelidir.
Efsane Kulübümüzün basketbolunun ne derece dipte olduğunu kahrolarak hep birlikte izliyoruz.
 
Çok önce gitmeli dedim ama işin başındakiler çok biliyor ya rezalet üstüne rezalet yaşıyoruz!!

Gitmesini gerektirecek bir şey yok diyen arkadaşları da sahneye alalım.
 

Üst