valla kerem az önermemiştim lofton u ama ahmet kandemir forumu okuyor olsa gerek çok iyi bir transfer yapmışKerem SEÇER' Alıntı:Mersin BŞB, forumda da önerilen Chris Lofton ile anlaşmış.
murat bu adam max 2 yıl sonra avrupanın en iyi 2 numaralarından biri olacak ama 1 numarada da oynuyor valla açıkçası strickland kadar falan para alıyodur ama keşke bizi coach umuz da ahmet kandemir de ki gibi ncaa den oyuncu bulma yeteneği olsaMurat İnal' Alıntı:Cidden ilginç oyuncu. Çift elini kullanıyor sanırım.
Yüzdelerini de yazabilirmisin bir merak ettim.
iyi transfer yapmış banvit her ne kadar bulunduğu konferansın sayı kralı da olsa bence chris lofton daha kaliteli bir oyuncu ama banvit iyi transfer yapmışDemir Güven' Alıntı:NCAA sayı kralı Banvit'te!
Bandırma Banvitspor, ABD NCAA Ligi'nden Antonie Agudio'yu transfer etti.
Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Çataloluk, yaptığı yazılı açıklamada, Agudio'nun geçen sezon NCAA Ligi'nde sayı kralı olduğunu söyledi.
Bir süredir Almanya ve ABD'de oyuncu arayışı içinde olduklarını dile getiren Çataloluk, ''Üçüncü yabancımız Antonie Agudio oldu. Kendisiyle her konuda anlaştık. Ülkesi dışında ilk kez Türkiye'de ve Banvit'te forma giyecek Agudio'nun transferi Banvit camiasına hayırlı olsun'' dedi.
A.A.
Hüseyin Karaçil' Alıntı:mersin bşb. nin transferlerine bakınca "büyük takımları en çok zorlayacak takım" diyorum.