Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenan Inan' Alıntı:
Kepez Belediyesi fena kadro kurmadı , eger İbrahim transferi kesinse İbrahim ve Martin iyi 2 li olacaklardır 2 ve 3 numaralarda İbrahim mükemmel bir şutör , Martinde atletik savunması iyi olan bir oyuncu 15 sayı civarıda katkı vericektir , ama bir tane yabancı guard şart bence Berent ve Arda Urcu ile başarılı olmaları çok zor , Berent yedek guard olabilir ama Arda da hiç bir şey beklenmez .

Kenan sanırım önerilerin dikkate alınıyor :)

Gerçi sen yerli önermiştin yabancı bir oyun kurucu almışlar

Beko Basketbol Ligi?ne renk katacak bir kadro kuran Kepez Belediyespor, 4. yabancı tercihini oyun kurucu pozisyonunda oynayan ve geçtiğimiz yıl İspanya?nın C.B.L Hospitalet takımının formasını giyen Kammron Taylor?dan yana kullandı.

Beko Basketbol Ligi?ne, günde çift antrenmanla hazırlanan Kepez Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği transferle güçlü bir kadro kuran Antalya temsilcisi, 4. yabancı transferini de gerçekleştirdi. Kepez Belediyespor, titiz bir çalışmanın ardından, teknik kadronun isteği doğrultusunda İspanya?nın C.B.L Hospitalet takımının Amerikalı oyuncusu Kammron Taylor?u transfer etti. Guard pozisyonunda oynayan 1.88 boyundaki Taylor, geçtiğimiz yıl İspanya?da, 25,8 dk 15,4 sayı 1,7 rebound 2 asist ortalamasıyla oynadı. 1984 doğumlu Amerikalı oyuncu, NCAA Ligi?nde Wisconsin Üniversitesi formasıyla son sezonunda 32,8 dakikada 13,3 sayı 2,3 rebound 1,9 asist ortalamalarını yakalamıştı.

Kaynak: TBF.org

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2.06'lık ABD'li power forvet Brandon Wallace'ı renklerine bağladı.

Geçen sezon yaz kampında gösterdiği başarılı performans ile NBA şampiyonu Boston Celtics ile sözleşme imzalayan Wallace, atletik yetenekleri ile özellikle ribaund ve bloklarda ABD'nin en etkili oyuncuları arasında gösteriliyor

Kaynak:Sabah

TBF'nin sitesinde görmedim ne kadar doğru bilemiyorum ama bir Türk takımı ila anlaştığı yönünde haberler vardı biz olduğunu düşünmüştük çok da tatmin olmamıştık doğru hatırlıyorsam. Belki de Mersin'di

Evet kötü haber Fenerbahçe Giricek'le imzaladı 1+1 yıllık..

Rakibimiz olduğu için üzülsem de Türkiye'de izleyecek olmamdan dolayı seviniyorum.

bence fb yılın transferini yaptı nba den avrupaya geçiş modasına gricekte uydu ben gricek in rusya ya kerem tunçerinin takımına transfer olcak diye duymuştum ama fener elini çabuk tutmuş 2 yıl için 5 milyon euro alcak az değil eğer fener green yerine daha uygun bir guard alsayda bu ligi rahat götürebilirdi ama bence şu an için herşey ortada daha bazı şeylerden bahsetmek için erken

:) Transferi yorumlamıcam tabii ki. Zaten gerekeni gerekenler söylemiş .

Tek söylemek istediğim ligimizin kalitesi bir anda inanılmaz arttı bu sene. Güzel gelişmeler.

Kuşlar'ı kim sildi acaba...Garip bir girişim,garip bir psikoloji...Hakaret filanda etmedikki,neyse deyip bu konuyu geçtikten sonra haklısın kardeşim Boşuna demiyoruz biz bu adamlardan kurtulmalıyız diye...

Tamam Onur bey...Bir sorum olacaktı şimdi ben bizden Aslanlar diye bahsetsem acaba onuda silermisiniz...Yani odamı yasak,Biraz demogoji yaptım ama birbirine yakın şeyler bu söylediklerim...

Fenerbahçe´nin resmi sitesi haberi yayınladı. Peki nasıl duyurdu haberi taraftarlarına!

Fenerbahçe Ülker Basketbol Erkek Takımımız NBA'in başarılı oyuncusu Gordan Giricek ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Phoneix Suns'ta oynayan Hırvat oyuncu ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
...

Fenerbahce Resmi Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...