Koptum yineFenerbahçe Ülker Basketbol Erkek Takımımız NBA'in başarılı oyuncusu Gordan Giricek ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Phoneix Suns'ta oynayan Hırvat oyuncu ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
Murat Birben' Alıntı:Ben sevindim şahsen bu transfere... Ne kadar kaliteli bir lig olursa o kadar iyi... Rakiplerimizi güçlü halleriyle yenmek bence daha bir zevkli olacak (
Paralarını ödememiş olabilirler.Kaya Peker geçen sezon buna en iyi örnektir.Ali Bozgeyik' Alıntı:Yakasını kurtaran birdaha arkasına bakmadan kaçıyor...Birşeymi yapıyolar adamlara acaba...
Kutay Çamcı' Alıntı:Kartalbasket Hakan Demirle röportaj yapmış.Shumpert'in gelecek sezon takımda kalma ihtimali çok az görüşmeye bile yanaşmamış.Apodoca ile sözleşmeleri varmış ama oda dönmeye pek istekli değilmiş.Şu an için yeni aldıklarıı 4 yabancının durumu net sadece yani.
Hakan Oktay' Alıntı:Kutay Çamcı":7i3ukaq0]Kartalbasket Hakan Demirle röportaj yapmış.Shumpert'in gelecek sezon takımda kalma ihtimali çok az görüşmeye bile yanaşmamış.Apodoca ile sözleşmeleri varmış ama oda dönmeye pek istekli değilmiş.Şu an için yeni aldıklarıı 4 yabancının durumu net sadece yani.[/quote] Güzel röportaj yapmışlar. Daha iyisini bizim arkadaslardan Murat hocayla yapmalarını bekliyoruz. Bu arada sevgili kardeşim kartalbasket yapmamış röportajı içeriğe bakınca anlaşılıyor. Forza Beşiktaş yapmış. Çarşı grubundan çocuklar yapmış. [url="http://www.forzabesiktas.com/roportaj.php?id=14' Alıntı:http://www.forzabesiktas.com/roportaj.php?id=14[/url]
İlk 4 e giremezler [/quote:7i3ukaq0]
Haklısınız Forza Beşiktaş yaptı. Kartalbasket kanalı ile ulaşınıca (ordaki linkten ulaştım da) dalgınlıkla öyle yazmışım.
evet yine 6 yabancılı olacaklar ve ligde her maçta bir yabancı tribünde oturacakKutay Çamcı' Alıntı:Sanırım 6 yabancı haklarını da kullanacaklar. Kalbur üstü 3 uzunlar var sadece. Gerçi Ataman Preston'u zaman zaman 4 numarada da kullanıyordu.Ligde farklı kadro Avrupa'da farklı kadro takım olma bağlamında sorun yaratabilir. Bu arada bu transferle Cenk'in en azından Avrupa liginde kadroya girmezse iyice zora girdi.Umarım biz alırız.BJK 325 bin USD aldı mı yoksa indirim yaptılar mı acaba ?
dostum Murat al sana İbo ile ilgili haberMurat İnal' Alıntı:Hayret bugün İbo yla ilgili bir haber yok.
İbo kasımpaşasporu reddetti filan diye başlıklar arıyor gözüm.
Her kurumu, her insanı hatta basketbolu bile satan bir insana ancak beter olsun denir.