Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daçka'dan askerlik nedeniyle ayrılan koç değilmi yanlış hatırlamıyorum.
Basketbol zekası ve takibi son derece üst düzeyde gerçekten.

Efes Pilsen, Panathinaikos ile yollarını ayıran Sani Becirovic'i bitirme noktasına geldi.

Efes Pilsen'de haftalardır gizlilikle yürütülen bomba transfer Sani Becirovic'te artık sona yaklaşılıyor. Sloven oyuncu Panathinaikos'la yollarını ayırırken Yunan basınına yaptığı açıklamada artık yeni bir ülkede forma giymek istediğini belirtti. Panathinaikos'ta istediği süreleri alamaması nedeniyle üzüldüğünü ifade eden Becirovic, yeni bir heyecanla basketbola tutunmak istediğini söyledi.
Bu sözler Efes Pilsen'in Sani transferini bitirmek üzere olduğu şeklinde yorumlandı. Lacivert - Beyazlılar Serkan Erdoğan'ın da takımdan ayrılmasıyla birlikte çok iyi bir 2 numarayı takıma katmak istemesi nedeniyle çok istekli olduğu ve işin imzaya kaldığı öğrenildi.

basketdergisi

Emin Doğanca' Alıntı:
Efes Pilsen, Panathinaikos ile yollarını ayıran Sani Becirovic'i bitirme noktasına geldi.

Efes Pilsen'de haftalardır gizlilikle yürütülen bomba transfer Sani Becirovic'te artık sona yaklaşılıyor. Sloven oyuncu Panathinaikos'la yollarını ayırırken Yunan basınına yaptığı açıklamada artık yeni bir ülkede forma giymek istediğini belirtti. Panathinaikos'ta istediği süreleri alamaması nedeniyle üzüldüğünü ifade eden Becirovic, yeni bir heyecanla basketbola tutunmak istediğini söyledi.
Bu sözler Efes Pilsen'in Sani transferini bitirmek üzere olduğu şeklinde yorumlandı. Lacivert - Beyazlılar Serkan Erdoğan'ın da takımdan ayrılmasıyla birlikte çok iyi bir 2 numarayı takıma katmak istemesi nedeniyle çok istekli olduğu ve işin imzaya kaldığı öğrenildi.

basketdergisi

Efes yalanlamıştı bunu.

Bu Ahmet Çakı fikri güzel olur ama gerçekleşir bence olmaz. Ayrıca Becirovic'i efes alırsa onlarda büyük iş başarırlar...
Bu arada El Amin Ukrayna'daki eski takımı Azovmash ile yeniden 2 yıllık anlaşmış.

Sinan Güler Efes'e imzayı atmış

Kaynak: Türkbasket

Bu arada aynı site Cevher'in Banvit yolunda olduğunun ileri sürüldüğünü yazmış

Kutay Çamcı' Alıntı:
Sinan Güler Efes'e imzayı atmış

Kaynak: Türkbasket

Bu arada aynı site Cevher'in Banvit yolunda olduğunun ileri sürüldüğünü yazmış
Efes'de oynamak bu kadar kolay mı ? yahu adam bir savunma ile Efes'e gitti helal olsun. Efes hdef küçültüyor galiba. (nerde Grangerlar, Domercentler, Brown larr..)
Gregory'de bize gelsin !!

Cevher de Banvit'e giderse geriye yalnızca Kaya kalıyor. Alamazsak Cafe Crown sponsorluguna gerek kalmaz hatta zararlı olur sıradan oyunculara daha fazla maas odemekten baska bir anlam tasımaz. Yani Murat Cemal Fatih Erdem gibi oyuncularımız bizim dısımızda bir kuluple anlasmaya kalksa burada aldıklarının yarısını alırlar. Efes fulker tt bjk dısında yuksek ucret alma sansınızın oldugu bir kulup yok. Bu kuluplerde saydıgımız oyuncuları almaz. En iyi ihtimal bjk 12 kisilik kadroyu doldurmak icin ölü para teklif eder.

Bosuna fazla odeme yapıyoruz. Aynı yerli kadroyu (Huseyin Tufan ve Cuneyt dısında) simdi aldıklarının yarısına oynatabiliriz. Elleri mahkum fazlasını da hak etmiyorlar zaten. Hak etseler birileri teklif eder zaten.

Kısacası Kaya ve Kerem olmayacaksa, bunu fırsat bilip küçülebiliriz(mali acıdan). Kuculen butceyi kendimiz finanse edebiliriz. Sportif basarıyı etkilemez. Acıkladıgımız nedenlerden oturu. Bu kuculme bize ULKER'den kurtulma fırsatı verir. 5 yıllık anlasma bozulamaz belki ama soyle denebilir: Basketbol subesini biz finanse ediyoruz. İsterseniz sadece forma reklamı ve isim hakkı payı odeyin. 3m$ lık bir butce yeter. Yayın geliri, forma reklamı, isim hakkı, vb. kendi gelirleri var zaten aradaki fark da kulubun belini bukmez.

Kısacası Kerem Kaya gibi oyuncuları alıp iddialı hale gelemiyorsam hatta rakiplerime 1.sınıf oyuncular bize 2.sınıf oyuncular geliyorsa, diger bir deyisle verilen paranın faydasını goremiyorsam bir anlamı yok. Hic olmazsa bagımsızlıgımı kaybetmem.

Timur Saglam' Alıntı:
Cevher de Banvit'e giderse geriye yalnızca Kaya kalıyor. Alamazsak Cafe Crown sponsorluguna gerek kalmaz hatta zararlı olur sıradan oyunculara daha fazla maas odemekten baska bir anlam tasımaz. Yani Murat Cemal Fatih Erdem gibi oyuncularımız bizim dısımızda bir kuluple anlasmaya kalksa burada aldıklarının yarısını alırlar. Efes fulker tt bjk dısında yuksek ucret alma sansınızın oldugu bir kulup yok. Bu kuluplerde saydıgımız oyuncuları almaz. En iyi ihtimal bjk 12 kisilik kadroyu doldurmak icin ölü para teklif eder.

Bosuna fazla odeme yapıyoruz. Aynı yerli kadroyu (Huseyin Tufan ve Cuneyt dısında) simdi aldıklarının yarısına oynatabiliriz. Elleri mahkum fazlasını da hak etmiyorlar zaten. Hak etseler birileri teklif eder zaten.

Kısacası Kaya ve Kerem olmayacaksa, bunu fırsat bilip küçülebiliriz(mali acıdan). Kuculen butceyi kendimiz finanse edebiliriz. Sportif basarıyı etkilemez. Acıkladıgımız nedenlerden oturu. Bu kuculme bize ULKER'den kurtulma fırsatı verir. 5 yıllık anlasma bozulamaz belki ama soyle denebilir: Basketbol subesini biz finanse ediyoruz. İsterseniz sadece forma reklamı ve isim hakkı payı odeyin. 3m$ lık bir butce yeter. Yayın geliri, forma reklamı, isim hakkı, vb. kendi gelirleri var zaten aradaki fark da kulubun belini bukmez.

Kısacası Kerem Kaya gibi oyuncuları alıp iddialı hale gelemiyorsam hatta rakiplerime 1.sınıf oyuncular bize 2.sınıf oyuncular geliyorsa, diger bir deyisle verilen paranın faydasını goremiyorsam bir anlamı yok. Hic olmazsa bagımsızlıgımı kaybetmem.

:claps :claps :claps

ahmet kandemir'i elinde tutamayan karşıyaka baldvinle anlaşmak üzereymiş inşallah olur bizde güzel setler izler basketbolun tadını çıkartırız çok tuttuğum bir coach

baldwin mi...baldwin iyi adam gerçek bir maç içi psikoloğu
ayrıca sistemini izlemek büyük bir keyiftir...

Gökçe ben ise tam tersi düşünüyorum çünkü o pozisyonda cenk gibi çok önemli genç Türk oyuncular var ve ben onların hakkı olduğunu düşünüyorum kinsey iyi bir oyuncu olabilir ama bana yanlış geliyo...

Murat Şimşek' Alıntı:
Gökçe ben ise tam tersi düşünüyorum çünkü o pozisyonda cenk gibi çok önemli genç Türk oyuncular var ve ben onların hakkı olduğunu düşünüyorum kinsey iyi bir oyuncu olabilir ama bana yanlış geliyo...
Bence de yanlış Murat, haberi görünce şaşırdım zaten. Ama Kinsey güç katar orası da gerçek.

Mrsic'ten sonra ikinci devsirme de yolda. Potada fener programında Mahmut Uslu sube hakkındaki fikirlerini planlarını acık acık konusabiliyor. J.White'la yollar ayrılıyor. Semih Oguz ve Omer'in nba gitmesi sozkonusu degilmis. Ustunu çizeriz diyor. :)

Bizim yoneticiler nedense planlarını fikirlerini sır gibi saklıyor, ustu kapalı konusuyor. Sonucta bir farkı olsa tamam derim de...

Serkan Erdoğan Türk Telekom'da
Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, Serkan Erdoğan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Türk Telekom, geçen sezon Efes Pilsen forması giyen Serkan Erdoğan ile anlaşma sağlayarak önemli bir transferi gerçekleştirdi.

Türk Telekomspor Şube Genel Menajeri İrfan Yücesoy, Serkan'ın, basketboluna ve kişiliğine inandıkları çok önemli bir sporcu olduğunu belirterek, ''Antrenörümüz Ercüment Sunter'in istediği bir oyuncuyu aldığımız için mutluyuz. Bize büyük katkı sağlayacak. Kadromuzda önemli değişiklikler yapmayacağız. Zaten aldığı derecelerle kendini kanıtlamış bir kadromuz var. Birkaç takviyeyle bu yapıyı derinleştireceğiz. Yeni sezonda, Türkiye Kupası ve play-off şampiyonluğunu hedefliyoruz'' dedi.

Serkan Erdoğan ise basketbola başladığı şehre dönmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ''Türk Telekom yıllardır basketbola yaptığı yatırımlar ve özellikle son yıllardaki büyük çıkışıyla, Türk basketbolunun yükselen değeri. Türk Telekom'un huzurlu, iyi işleyen mekanizmasında, başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

1978 Ankara doğumlu ve 1.95 metre boyundaki Serkan, basketbola TED Ankara Koleji'nde başlamıştı. 1 ve 2 numara pozisyonlarında oynayan Serkan, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi şutörlerden biri olarak gösterilirken, Tuborg, TOFAŞ, Ülker, Tau Ceramica (İspanya) ve Efes Pilsen formalarını giydi.

10.06.2008
Kaynak : AA

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
ant.bşb. marcus douthit,mustafa kemal bitim,hadi doğan,ersin görkem,can akın ile sözleşme yeniledi

Kaynak:Sabah Akdeniz
sabah ın haberleri balondur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...