Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":2y273gq6]ant.bşb. marcus douthit,mustafa kemal bitim,hadi doğan,ersin görkem,can akın ile sözleşme yeniledi

Kaynak:Sabah Akdeniz
sabah ın haberleri balondur[/quote:2y273gq6]
hadi sabah olsa neysede sabahın akdeniz ekinde yalan olmaz.hem menajer doğan hakyemez inde adı geçiyo bu haberde.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":2mvfgpfc][quote="Hüseyin Karaçil":2mvfgpfc]ant.bşb. marcus douthit,mustafa kemal bitim,hadi doğan,ersin görkem,can akın ile sözleşme yeniledi

Kaynak:Sabah Akdeniz
sabah ın haberleri balondur[/quote:2mvfgpfc]
hadi sabah olsa neysede sabahın akdeniz ekinde yalan olmaz.hem menajer doğan hakyemez inde adı geçiyo bu haberde.[/quote:2mvfgpfc]
peki ricardo marsh dan jamon lucas dan haber yokmu aslında daha cok zevk veriyor

Milos Vujanic'i patlatı Efes. Onurla konuşurduk keşke bize gelse diye. İyi transfer.

Ataman doğru transfer politikası ile gidiyor , Avrupa basketbolu bilen Avrupalı adamları alması onların adına iyi bir gelişme . Keşke bizim politikamız da böyle ilerlese , tamam belki Milos'u alamayız ama bu tarz fazla tanınmamış adamlar alınabilir .

Telekom'a gelince çok doğru transferler yapıyorlar . 2 yada 3 numara oynayabilen bir yabancı alacaklarını düşünüyorum . Aldıkları adamlara da bakınca alacakları yabancının marka bir yabancı olacağını tahmin ediyorum .

arkadaslar cok sevineciğimiz bir haber ,, solomon ayrılmak üzere

ayrınıtıları kopyalamak icin zahmet etmedim basketdergisinden bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...