Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umutcan Doruk' Alıntı:
[quote="Can Akan":22p6nq3w]Chris Lofton 47. sayısını attı türkiye ligi için son yıllarda bir rekor olabilir
En son malik dixonın 40 sayısını hatırlıyorum
Geçen sene hosley 46 mı atmıştı fenere karşı 56 mı[/quote:22p6nq3w]
Evet hosley 43 ya da 46 gibi bişe atmıştı ama 50 li bir sayı hatırlamıyorum
Chris bir 3 lük daha atsada 50 sayı atmış olsun

Beyler kendinize gelin. Siena maçı sonrası olabilir bunlar bence normaldir.
Sonuçta bir de unutmamak gereken en önemli şey Fenerbahçe Ülker in sens sonuna doğru her zaman vites arttırdığı. Loftonun böyle azdığı bir maç sonrası bu şekilde yorumlar pek hoş değil.
Tamam ben de eğlendim izlerken o ayrı ama tadında bırakın :)

Murat İNAL' Alıntı:
Sonuçta bir de unutmamak gereken en önemli şey Fenerbahçe Ülker in sens sonuna doğru her zaman vites arttırdığı. Loftonun böyle azdığı bir maç sonrası bu şekilde yorumlar pek hoş değil.

Aslına bakarsak lig için vitesi arttıracaklar ama Euroleague'de şansları varken çok da zor buldukları taraftar desteğini kaybettiler bence.

Murat İNAL' Alıntı:

Dediğiniz doğru, Fenerbahçe geçtiğimiz sezon vites arttırmıştır özellikle sene sonuna doğru. Fakat bu sene vites arttıracak oyuncu yok şu takımda. King Solomon ve Tarence Kinsey gibi NBA ayarında iki önemli oyuncu liderliğinde bazı sorunlar yaşayan diğer şampiyonluk adaylarına önemli farklar atmışlardı ama bu sene gidenlerin yerini dolduramadıkları ve ciddi bir guard sorunu yaşadıkları ortada.. Onun haricindeki Lofton'la ilgili konuda tabiki tadında bırakmakta fayda var..

Kerem zaten o grupta birşey yaparlarsa imkansızı yakalamış olurlardı. Cibona maçında neler olucak görücez.

Ferhat takım olarak arttırıyorlar açıkçası. Sen beğenmesende Ömer bile geçen sene çok farklı katkı yapmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...