Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunustaylan' Alıntı:
reese,lofton,graves ,fitch :shock:

haftanın 5inin ilk 4 ü belli.bakalım pota altına kimi koyacaklar!

Traktör olmalı, Aliağa karşısında galibiyette çok önemli rol oynadı. İlk geldiğinde herkes için alay konusu olmuştu ama utandırıyor şimdi böyle düşünenleri :)

bn zannetmiyorum o olsun. ferhat abinin dediği traylor daha mantıklı. çünkü kafa kafaya giden maçta çok önemli bir katkı yaptı!

ama haftanın caoach u: ahmet kandemir

haftanın takımı: mersin

haftanın oyuncusu: gerald fitch olmalı(31 s,11 a,9 r) :shock:

Lofton'u yaptığı terbiyesizlikten dolayı kınıyorum.
SKY Türk'ün çocukların TV başında olduğu saatlerde cinsellik içeren yayınlar yapmasını 2 defa kınıyorum. :)

An itibariyle Lofton muhtemelen maçda salgıladığı hormonlara yenik düşüp uyuyordur,şunu garanti ederim rüyasında şu anda o attığı üçlüklerden bazılarını atamaz!

Chris Lofton (MER)
Gerald Fitch (KEP)
Antonio Graves (GAL)
Polat Kocaoğlu(GAL)
Leon Williams (KŞK)

haftanın en iyi beşinde GALATASARAY dan iki oyuncu!

Lofton sen insan mısın dedirtti bana.Maçı canlı izledim.Dedim bi kamyon dolusu şut atıp çok sayı atan bir oyuncuya benziyor diye.Ama yanılmışım.Gerçekten çok güzel üçlükler attı.Hele o voleybol çizgisinden ve Mirsad'ın üstünden attığı üçlük şahaneydi.İçimden son dakikalarda 50.sayısını bulmasını istedim ama olmadı.Yine de Mersin'i ve Lofton'u tebrik ederim.Euroleague takımına iyi bir ders verdiler.

Kanser gibi bir illetten kurtulup tekrardan basketbol oynaması bile çok şey anlatıyor...

Lofton 47 attı ve bir çok şeyi başardı esasında.Mersin bu sene çokta iyi gitmiyordu.Ancak bu oyun haftaya o salonu hınca hınc dolduracaktır bende o oyunu görmek için mersine gidip bu takımı izliyecem.

Arda Öztürk' Alıntı:
Lofton 47 attı ve bir çok şeyi başardı esasında.Mersin bu sene çokta iyi gitmiyordu.Ancak bu oyun haftaya o salonu hınca hınc dolduracaktır bende o oyunu görmek için mersine gidip bu takımı izliyecem.

Mersin her maçı hınca hınç oynuyor zaten Arda bey. :)

Mustafa, Arda´nın ekranına "mesaj iletilemedi" raporu gelmiştir. Adam geliyorum, biletimi ayarlayın demeye getiriyor. : )

Bir de gözü alışmıştır Ayhan Şahenk´in tribünlerine, her takımın boş tribünlere oynadığını sanıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...