Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Baskın' Alıntı:
valla hani telekomun bu kadrosuna çıkın oynayın desen alır kupayı...''haluk sen idmanları yönet koçum tutku sen de molaları filan ayarla molalarda taktiği ver dudley sen de şişeleri filan taşı barış özcan sen otobüsü kullan sonra geç kenardaki sandalyene otur sekan sen devre arasında türkü söyle zaten sende türkücü tipi var asım istediğin kadar steps yap senin steplerin bile bizi mağlup edemez bekir kesinlikle üç sayı çizgisinin içine girmek yok ayrıca bir üçlük kaçırdığın anda benchde sandalyen hazır chris senin görevin yok potaaltında yat ribaundu al sonra da topa bomba de ve tutkuya doğru fırlat barış ermiş sen genç elemansın elin yüzün düzgün sen bnchin arkasına otur bilet satışlarını arttır bayanlara hitap et sahaiçi görevin yok mutlu sana benchten kombine verdim maçları en iyi yerden izleyeceksin hatta bnun için para alacaksn zaten kim çıkar ki bu takımdan salyers eline geleni fırlat nasılsa içerde lang var napar eder alır' siz böyle yapın ben yerimden kalkmam idmana gelmem takımı da istanbul'dan yönetir ve şampiyon yaparım''
telekom şu an resmen bu halde

Deniz süpersin renktaş.. :kop

Deniz Baskın' Alıntı:
valla hani telekomun bu kadrosuna çıkın oynayın desen alır kupayı...''haluk sen idmanları yönet koçum tutku sen de molaları filan ayarla molalarda taktiği ver dudley sen de şişeleri filan taşı barış özcan sen otobüsü kullan sonra geç kenardaki sandalyene otur sekan sen devre arasında türkü söyle zaten sende türkücü tipi var asım istediğin kadar steps yap senin steplerin bile bizi mağlup edemez bekir kesinlikle üç sayı çizgisinin içine girmek yok ayrıca bir üçlük kaçırdığın anda benchde sandalyen hazır chris senin görevin yok potaaltında yat ribaundu al sonra da topa bomba de ve tutkuya doğru fırlat barış ermiş sen genç elemansın elin yüzün düzgün sen bnchin arkasına otur bilet satışlarını arttır bayanlara hitap et sahaiçi görevin yok mutlu sana benchten kombine verdim maçları en iyi yerden izleyeceksin hatta bnun için para alacaksn zaten kim çıkar ki bu takımdan salyers eline geleni fırlat nasılsa içerde lang var napar eder alır' siz böyle yapın ben yerimden kalkmam idmana gelmem takımı da istanbul'dan yönetir ve şampiyon yaparım''
telekom şu an resmen bu halde
yazı güzel olmus :hi :hi benimde aklıma aklıma bunlar geldi ama yazmadım . bence bunu yazmak icin cok erken belki mahcub ederler seni

Çok değerli basketbol emekçisi hocamız Hurşit BAYTOK'un biz değerli basketbolseverler için hazırladığı ''KOMBİNE SAVUNMALAR'' kitabı ile ''BİREYSEL SAVUNMA TEKNİKLERİ'' Dvd'si çıktı.

32 sayfa olan ''KOMBİNE SAVUNMALAR'' içeriğinde; hem kombine savunmalar,hem bireysel savunma ve teknikleri hemde savunma sistemi seçiminde göz önüne alınacak kriterler var.Ve bunlar 50 tane şema yardımı ile anlatılıyor.

''BİREYSEL SAVUNMA TEKNİKLERİ'' dvd içeriğinde de tamamen bireysel savunma teknikleri ve drilleri yer alıyor.DVD'nin süresi ise 90 dakika.

Bu güzide ve önemli eseri temin etmek ve yararlanmak isteyen üyelerimiz
irtibat adresi olan hursit@hursitbaytok.comBu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin. ve hursitb@superonline.comBu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin. dan ve 0533 571 42 70 numaralı telefondan bu eğitim içerikli kaynağı alabilirler.

Beşiktaş Cola Turka sil baştan yenilenirken Basketdergisi, Siyah - Beyazlıların 2008-09 kadrosunu ve görüştüğü coachları açıklıyor.

Beşiktaş Cola Turka'da büyük bir değişim yaşanırken takımın başına Murat Didin'in gelmesi gündeme geldi. Siyah - Beyazlıların Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın bugün öğle saatlerinde İtalyan coach Atillio Caja ile görüşürken bu isim Yalçın'ı tatmin etmedi. Beşiktaş'ın hedefleriyle ölçüşemeyen ve kariyerinin yeterli olmadığını gören Şeref Yalçın yeni isimler üzerine yöneldi.
Beşiktaş Cola Turka'da başarılı 2 sezon geçiren Murat Didin'e teklif götüren Siyah - Beyazlılar bir yandan da G.Saray Cafe Crown'la sözleşmesi sona eren Murat Özyer'in durumunu takip ediyor.
Deutsche Bank Skyliners'la yarıfinale çıkan ve finali bir topla kaçıran Murat Didin'in takımıyla halen 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Başarılı coachun buy-out'unun da 160 bin Euro olduğu öğrenilirken Beşiktaş Cola Turka bunu öderse o zaman Murat Didin'i geri getirebilir. Ancak Skyliners'ın da bu yıl bütçe arttırması ve Didin'i bırakmak istememesi de transfer görüşmelerini zorlaştırıyor.

KADRO BELLİ

Beşiktaş Cola Turka bir yandan da takım kurma yönünde çalışmalar yaparken isimlerin belil olduğu belirtildi.
Basketdergisi'nin edindiği habere göre Siyah - Beyazlılar yeni yabancı oyuncular dışında yeni sezonda şu isimlerle mücadele edecek:

Mithat Demirel
Muratcan Güler
Haluk Yıldırım
Adem Ören
Umut Görür
Cevher Özer
Ömer Ünver
Rick Apodaca

bir görüş:bjk bu sene play-off a zor kalır.

Aynen katılıyorum bu kadroyla playoffa kalmları çok zor birde geçen yılki en kötü yabancılar Apodaca yıda tutmuşlar , Haluk tecrübeli bir oyuncu ama ben Haluk un dogru şut tercihleri yaptıgını düşünmüyorum hep el üstü saçma sapan şutlar atan bir oyuncu hiç begenmem . Mithat is hücum yönü nerdeyse 0 yakın .
Murat Can belki biraz öne çıkabilir bu kadroda çünkü hedefi playoff olan takımlarda iyi oyunlar oynayabilir bir de Cevher geçen yıldan daha fazla süre alıp iyi oyunlar sergiler , alıcakları yabancılarda yerlerini belirler ama Apodaca yı tutup onun üstüne bir takım kurmayı düşnüyorlar diye tahmin ediyorum ama Apodaca İtalya da sayı kralı olmuş olabilir İtalya liginide eski yıllardaki kalitesinede degildi bir kere
%20 ile 3lük atan atan skorer olmaz

Bu kadroyu Murat Özyer´in eline verirler de play off´a güç bela ulaşırsa sorumlusu Özyer mi olur yoksa BJK yönetimi mi? Ben Özyer´in yerinde olsam, böyle bir kadro ile çalışmam istenirse riske girmem.

Yazılan muhtemel Besiktas kadrosu o kadar da kotu degil, 3 yabancının eklenecegini unutmayalım...
Yalnız Haluk'u alabileceklerine inanmıyorum. Telekom bırakmaz. Muratcan'ı da biz alırız umarım.

Efes Pilsen 2 numara için Charles Smith ile anlaşmış Smith i Türk Telekomda istiyordu .Gökçe bu transfere çok üzülmüştür :)

Kenan Inan' Alıntı:
Efes Pilsen 2 numara için Charles Smith ile anlaşmış Smith i Türk Telekomda istiyordu .Gökçe bu transfere çok üzülmüştür :)
Yok yahu ne üzüleceğim, ama senin haberlerin fos çıkıyor inanmam gelmeden. :)

Dopinge ağır ceza!

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, geçen sezon Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin oyuncusu Cartier Alexander Martin ve Alpellalı oyuncu Damien Lamone Kinloch'a, dopingli madde kullanmaktan 2'şer yıl müsabakadan men cezası verdi.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, 2 dosyayı görüşerek karara bağladı. Beko Basketbol Ligi'nde 26 Mart'ta yapılan Efes Pilsen-Alpella maçı sonrası yapılan kontrollerde, kanında WADA'nın (Dünya Anti-Doping Ajansı) yasak listesinde bulunan maddeler belirlenmesi nedeniyle kurula sevki yapılan Kinloch hakkında, 2 yıl müsabakalardan men cezası kararı alındı.

Bu arada 12 Nisan'da Casa TED Kolejliler-Antalya Büyükşehir Belediyesi maçı sonrası yapılan doping kontrollerinde, kanında yasaklı madde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Cartier Alexander Martin'in dosyasını da görüşen Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, bu oyuncuya da 2 yıl müsabakalardan men cezası verdi.

Aliaga Belediyesi , Eren Beyaz ile anlaştı .

Casa Ted Kolejliler , Polat Kaya ile anlaştı .

Kepez Belediyesi , Berent Kavaklıoglu ile anlaştı .

Efes Pilsen , Charles Smith i almadan önce Gary Neal istemiş fakat Neal Benetton Treviso ile anlaşmış .

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinde iyi bir sezon geçiren Warren Carter ile İspanyanın Cajasol Sevilla takımı ilgileniyormuş.

Solomon israile gitmiş.Mahmut Usluya tepki yağıyomuş.Sonunda kurtulduk şu adamdan hernekadar sorunlu olursa olsun seni üst üste 2 sene şampiyon yapmış Avrupa nın sayılı guard larından biri büyük hata ülker için,aşağıdaki lafı hakikaten kopardı beni :) ...

Mahmut Uslu,"Solomon'un 2 kez anneannesi, 2 kez de babaannesi öldü. ABD'ye gitti mi gelmek bilmiyor.Ona alternatif düşünüyoruz" :kop :kop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...