Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solomon'u gönderdiklerine inanamıyorum :shock: .Nasıl böyle bir hata yapmış bu FB :shock: .Kafalarına saksımı düşmüş ne :).Ama hakkaten FB basketbol tarihindeki en önemli hatalarından birisini yapmış.Bir daha öyle bir oyuncu kolay kolay gelmez.Bunun için çok pişman olacak FB.

Murat Şimşek' Alıntı:
Mahmut Uslu,"Solomon'un 2 kez anneannesi, 2 kez de babaannesi öldü. ABD'ye gitti mi gelmek bilmiyor.Ona alternatif düşünüyoruz" :kop :kop

Bunu duydum bende hemde program canlıyken gerçekten yıkılmıştım.Solomon'un gitmesi çok iyi oldu .Yerine kim gelirse gelsin onun kadar etki vereceğini tahmin etmiyorum.

Takımnın başına kimin olacağı belli değilken mi bu kadar çok oyuncu aldılar acaba yoksa belli de açıklanmıyor mu ?

didin'in tazminatı varmış da direk bu sene listeden attığımız beşiktaş şu anda bizim yapmamız gerekeni yaptı...bu arada bu berent ile polat nassıl düşünülmez bu 2 adam türkiye liginin gelecekteki starları anlamıyorum bizim takımı

Ant.bşb. yabancı oyuncularından jamon lucas ın sözleşmesini uzun uğraşlar sonucu yenilemiş.ant.bşb. daha önce douthit inde sözleşmesini uzatmıştı.Genel menajer doğan hakyemez "ibrahim kutluey a teklif götürdük.cevap bekliyoruz.gelirse 1 gelmezse 2 yabancı oyuncu daha alacağız"demiş.kaynak:sabahakdeniz

Lucas'ın referansı var ama o kadar katkı sagladıgını soylemek zor. Kritik toplarda şut yuzdesi cok dusuktu. 'İsim' olmasa da daha yararlı bir oyuncu bulabilirlerdi.

ant.bşb. nin emektar oyuncusu arda urcu aliağa bld. ile anlaşmış.

görüş:geçmişini bilmem ama geçen sene pek bi katkı veremedi ant.bşb.ye abilik dışında.fazla süre alamadı.can akın ın gölgesinde kaldı da diyebiliriz.ama bizim maçta 1 sayı ile oynamasına rağmen o 1 sayı okadar kritikbir sayıydıki. son saniyelerdeki serbest atışlarda 2/1 atarak mağlup olmamıza sebep olmuştu.insan ikisinide kaçırır yaaa.....o kadar ıslıklamıştım. :)

arda urc ben bildim bileli oynuyor...aliağa da barış güney ve eren beyazı da almıştı dimi?

F.Bahçe Ülker'e mi gidiyor?

Willie Solomon'u gönderen Sarı - Lacivertliler oyun kurucu mevkiine milli bir oyuncuyu katmaya hazırlanıyor.

Son şampiyon Fenerbahçe Ülker, Solomon'un sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayınca yeni oyun kurucu hazırlıklarına başladı. Air Avellino'nun 1.65'lik oyun kurucusu Marques Green'i takıma katan Sarı - Lacivertlilerin şimdi de Efes Pilsen'in milli oyuncusu Ender Arslan için girişmlere başladığı öne sürüldü.
Geçen yıl Panionios, TAU Ceramica ve Union Olimpija'da kiralık olarak oynayan ve bu sezon Efes Pilsen'e geri dönen Ender, David Blatt'in takıma getirdiği Wright ve Penn'in arkasında kalmıştı. Milli oyuncu Lacivert - Beyazlı formayla sezonu 8.6 sayı ve 3.4 asist ortalamısyla geride bırakmıştı. İtalyan basını da Euroleague takımlarının transfer gündemini yayınladığı sitelerde bu iddiayı dile getirdi.
Fenerbahçe Ülker koçu Tanjevic'in milli takımda da çok tuttuğu Ender Arslan'ın önümüzdeki günlerde Sarı - Lacivertlilere katılmasının büyük bir sürpriz olmayacağı konuşulurken Efes'in bu transfere izin verip vermeyeceği merak konusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...