Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent Aydın' Alıntı:
Bornova'yı rahat geçtik.Tribün takım herşey çok iyiydi içerde koly kolay maç vereyiz bu sezon

Karşıyaka çok iyi kadro kurdu... Özellikle Wesson transferinden sonra... Bu ligin 5 kalburüstü takımını en ciddi şekilde zorlayacak iki takımdan biri... (diğeri Banvit)

Bana göre Ryan Toolson bu lige gelmiş en iyi şutörlerden biri... Bileği müthiş... Şimdiden Kaf-kaf taraftarları için bir efsane haline gelmiştir...

Kemal Erdem'in bu yazısı çok şeyer anlatıyor...
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil... Tanjevic'in bile ne işler çevirdiği bu yazıyla deşifre olmuş oldu...
Önümüzdeki günler büyük fırtınalara gebe bu belli...
Tuncay Özilhan da büyük ithamlara karşı yine sükunetini ve beyefendiliğini koruyarak ama gereken sertliğinde bir cevap vermiş:
http://www.efesbasket.org/guncel/detail ... N2sw%3d%3d
Açıklamadan küçük bir alıntı:"...Kaldı ki Aziz Yıldırım önce kulübünün basketbol, voleybol, yüzme ve kürek gibi branşlardaki doping sabıkalarına baksın. Hatırlamakta zorluk çekerse internette yapacağı kısa bir gezinti anılarını tazelemesini sağlayacaktır."

Ömer Baka' Alıntı:
[quote="Bülent Aydın":35u0h51r]Bornova'yı rahat geçtik.Tribün takım herşey çok iyiydi içerde koly kolay maç vereyiz bu sezon

Karşıyaka çok iyi kadro kurdu... Özellikle Wesson transferinden sonra... Bu ligin 5 kalburüstü takımını en ciddi şekilde zorlayacak iki takımdan biri... (diğeri Banvit)

Bana göre Ryan Toolson bu lige gelmiş en iyi şutörlerden biri... Bileği müthiş... Şimdiden Kaf-kaf taraftarları için bir efsane haline gelmiştir...[/quote:35u0h51r]

Toolson tutuk olmasına rağmen güzel işler yaptı.Ama Holston şu an da gönüllere taht kurdu.Herkes ondan bahsediyor süper sempatik biri

O kadar kolay değil o iş, üzerine titriyorlar çocugun ve uzun zamandır bekliyorlar gelmesini. Galatasaray gelse de versek diye beklemiyorlar herhalde. : )

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
O kadar kolay değil o iş, üzerine titriyorlar çocugun ve uzun zamandır bekliyorlar gelmesini. Galatasaray gelse de versek diye beklemiyorlar herhalde. : )

Sonucta turşusunu kurmayacaklar..Alınmayacak oyuncu yoktur parayı bastıktan sonra :)

Telekom' un geçen sezondan beri Antalya takımlarına karşı şansı tutmuyor. Bu sene de yenemediler. Çok ilginç bir durum. Murat Özyer için kötü bir başlangıç.

Halo dayı transferde gaza bastı. Aliağa Petkim, 1.85 boyundaki ABD'li guard Jack McClinton ile anlaşma sağladı. 1985 doğumlu McClinton ile 1 yıllık sözleşme imzalarken, genç oyuncunun yarın İzmir?e geleceği belirtildi. Bu yıl NBA draftlarında 2.tur 51.sıradan seçilen Jack McClinton, son senesinde 19.3 sayı- 3.1 ribaund ve 2.8 asist istatistikleri ile mücadele etti. NCAA kariyerini Miami?de geçiren Jack McClinton, bu yaz NBA Summer League'de San Antonio Spurs takımında mücadele etti..

Halo gecen seneyi fitcle traktörle kurtardı bu seneyide Hosley ve Mc ile..

Ve işin ilginci Halil Üner bu işleri iyi yapıyor :p

McClinton çok yetenekli bir oyuncu daha da önemlisi müthiş bir skorer.Her şekilde sayı bulabilen bir oyuncu evet oyun kurma konusunda problemleri var ama haloya da bu tarz bir oyuncu lazımdı.
Ayrıca Aliağayı tebrik etmek lazım 84 bin dolara bitirmişler bu transferi benden onlara bir tebrik gitsin.Sene başında Darius yerine alsaydık çok faydalı olabilirdi aslında.

Bu mcclinton forumda bir ara efsaneye dönüşen mcclinton sanırsam.Ntvspor miaminin bir maçını yayınlamıştı sanırsam duke maçıydı mcclinton yıldızlaşmıştı ve ben dahil herkes hayran kalmıştı ona.Hatta avrupaya gelse büyük iş yapar diyorduk.Onu izlemek büyük zevk olacak...

Veysel Kaya' Alıntı:
Bu mcclinton forumda bir ara efsaneye dönüşen mcclinton sanırsam.Ntvspor miaminin bir maçını yayınlamıştı sanırsam duke maçıydı mcclinton yıldızlaşmıştı ve ben dahil herkes hayran kalmıştı ona.Hatta avrupaya gelse büyük iş yapar diyorduk.Onu izlemek büyük zevk olacak...

Efsane Mc Clinton değil , benim McClinton'ım...: )
Halo Dayı iyi işler yaptı ve Kepez bu hafta bizi yenmek için bir adım öne geçti.
Femerling ise Antalya alıyor da biz nasıl alamıyoruz diye sorası geliyor insanın.Gerçi Femerling'i alana kadar Hüseyin'i neden tutmadık sorusu daha ağır basıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...