Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Ülker'in hırçın çocuğu Willie Solomon kadro dışı bırakıldı. Tam olarak neden olduğuna dair bir açıklama yok ama cezasının sonra açıklanacağı ve disiplinsiz davranışlar sergilediği söyleniyor. Banvit maçı kadrosunda da yer almıyordu ve daha düzenli bir takım gibiydi Fenerbahçe Ülker eskiye oranla..

Eve yeni geldim ne maç oldu öyle ya.Zorlansakta Kepez'i son periyottaki oyunumuzla geçmeyi bildik.Emin Moğolkoç önderliğindeki trio ilk devre çok canımızı yaktı ama maçı almasını bildik.

Solomon kadro dışı
Fenerbahçe Ülker'in Birleşik Amerikalı yıldızı Willie Solomon disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldı.
Fenerbahçe Ülker'in yıldızı Willie Solomon, teknik heyet tarafından kadro dışı bırakıldı.

Beko Basketbol Ligi'nin 3. haftasında Banvit'i ağırlayan Fenerbahçe Ülker?de Willie Solomon forma giymedi. Disiplinsiz tavırları nedeniyle teknik heyetin verdigi rapor doğrultusunda kadro dışı bırakılan Birleşik Amerikalı oyuncunun cezasını sarı-lacivertli yonetim belirleyecek.

Daha once Fenerbahçe Ülker'in Karadağ doğumlu çalıştırıcısı Bogdan Tanjevic ile anlaşmazlık yaşadığı bilinen Solomon'un, bu gelişmenin ardından kulüpteki geleceği de sorgulanmaya başlandı.

ya bu tanjevicin nerde doğduğu hangi ülke vatandaşı olduğu ve asıl milliyetini bi yere bakmadan bilene helal olsun ben çıkamadım içinden boşnak mı sırp mı karadağlı mı yugoslavmı çinlimi ne ayaksın bogdan; mr. burns kılıklı bukalemun desem hakaret mi olur..

Süresiz kadro dışıymış ben geçici sanmıştım oysaki.

Türk Telekom'un bu kadar yüzdeli ve rakibinin iki katı daha fazla üç sayılık basket bulduğu bir karşılaşmayı son saniyelerde kazanması onlar adına pek olumlu olmasa gerek. Efes Pilsen'de; Nachbar, Kerem, Shumpert ve Ermal dörtlüsü hemen hemen hiç katkı yapamadılar hücumda, yani geriye 4 isim kalıyor direnen. Ben haftaya bu Telekom'a güzel bir sürpriz yapacağımızı düşünüyorum. 15/33 üçlük her maç nasip olmaz bir takıma çünkü. :)

Ferhat abi, Murat Hoca'nın Beşiktaş'a şansı tutuyor Telekom'un da.Forza'da haydi salona diye topic açmışlar.Taraftar olursa Beşiktaş alır, olmaz ise Telekom...

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Ferhat abi, Murat Hoca'nın Beşiktaş'a şansı tutuyor Telekom'un da.Forza'da haydi salona diye topic açmışlar.Taraftar olursa Beşiktaş alır, olmaz ise Telekom...
Türk Telekom International Cup maçında da Murat Hoca vardı takımın başında Hüseyin. Pek fazla zaman geçmedi üstünden, korkum yok o yüzden :)

Abi Hazırlık maçları ile bu maç arasında çok fark olur bence...Sende tabii takımına güveniyorsun.

Telekom'un bu kadar büyütülmesini anlamıyorum. Sonucta Efes 3, 4 gün önce Partizan ile yorucu bir maç geçirdi. Yoksa Efes çok rahat yenerdi.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Telekom'un bu kadar büyütülmesini anlamıyorum. Sonucta Efes 3, 4 gün önce Partizan ile yorucu bir maç geçirdi. Yoksa Efes çok rahat yenerdi.

Nilay Abla Telekom'u büyütmüyoruz ki.Bizi düşün bugün biz Efes'i yenebilirmiydik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...