Kerem SEÇER' Alıntı:Ercüment Sunter'in bir üst kademeye geçme durumu varmış. Koç olarak da Özyer'le görüşülüyormuş.
Murat Özyer'le imza aşamasına gelinmiş.
Kerem SEÇER' Alıntı:Ercüment Sunter'in bir üst kademeye geçme durumu varmış. Koç olarak da Özyer'le görüşülüyormuş.
A.Çağlar TORUN' Alıntı:Özyer de imzaladı diyelim artık, o aşamada.
Ercü üste çıkıyor böylece, kendi yardımcıları da dağıtılmış bu arada Genç Telekom'a geçmiş biri.
Seneye daha iyileri gelecek.Burak Barut' Alıntı:Rakocevic mükemmel transfer.Efes seneye de şampiyon diyebiliriz de bizimkiler neden Asım PARS'ı almazlar neden kafaları basmıyor anlamıyorum.
Bizimkiler öyle şeyler yapıyor ki hala görev'de kaldıkları sürece yaptıkları hiçbirşeyi anlayamayacağız.İnsan'ı basketbol'dan soğutuyorlar.Kızgınlığım kelimelerle anlatabileceğim bir boyutta değil.İleriye gideceğimize geriye gidiyoruz Basketbol'da akıl mantık almıyor.Yönetim Kurulunda Basketbolla İlgilenen Kişiler Kimlerse Onlara Yazıklar Olsun.Burak Barut' Alıntı:Rakocevic mükemmel transfer.Efes seneye de şampiyon diyebiliriz de bizimkiler neden Asım PARS'ı almazlar neden kafaları basmıyor anlamıyorum.
Bilenler bilir Rakocevic ve Sani Becirovic ikilisinden birini Galatasaray forması altında görmek benim hayalimdi zaten bu sezonki politikadan sonrada daha uzun yıllar hayalden öteye gidemeyecek gibi...Burak Barut' Alıntı:Rakocevic mükemmel transfer.Efes seneye de şampiyon diyebiliriz de bizimkiler neden Asım PARS'ı almazlar neden kafaları basmıyor anlamıyorum.
Buraka katılmamak elde değil zaten türk center ihtiyacımız var ermal kaya alamıyoruz bari asımı alsaydıkBurak Barut' Alıntı:Neyi düşünüyoruz, madem küçülüyoruz madem Türk pivotlarında ciddi sıkıntılar çekiyoruz.
Asım'dan iyisini bulmamızda mümkün gözükmüyor.
Evet Asım büyük takım oyuncusu olacak kalibreye gelemedi hiç bir zaman.
Ancak unutmamak gerek ki Galatasaray'da büyük takım olacak kalibreye gelemiyor ve küçülecem diye beyanat veriyor.
Asım bu takımda iş yapardı.
Aslına bakarsan Telekom'da da iş yapardı ya Ercü sağolsun...
Onur Yavuz' Alıntı:Bir geçen sezon Telekom´da izlediğim Asım Pars´ı gözümün önüne getiriyorum, bir buradaki yorumları... Basketbol konusunda birçok kişiye göre yetersizim diyordum ama ben basketboldan zerre anlamıyormuşum demeye başlamıştım.
Sağ ol be Çağlar...