Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yaşta böylesine karakterlice hedefinin arkasından gidebiliyor olmak gerçekten çok hoş. Enes'i umarım çok daha iyi yerlerde görebiliriz.

Not: Kerem Abi iddia uçmuş ama ben unutmadım. :)

''Bana göre Türkiye Ligi dünyanın en iyileri arasında. Son derece sert basketbol oynanıyor ve çok sayıda iyi takım var. Tabii böyle bir basketbol, ligin oyuncu kalitesinden kaynaklanıyor. Hem Türk, hem yabancı oyuncuların kalitesi, Türk basketbolunun marka değerini yükseltiyor. Böyle bir ligde oynamak gerçekten çok heyecan verici.''

demiş Mersin'in yeni transferi Frahm.

Kanıma dokunuyor şu herifin Türkiye'den para kazanıyor olması.

Enes Kanter, Ömer Aşık yahu bir tane de bizim alt yapıdan çıkaydı da göreydik.
Ülker'i peşkeş çekenler ve bunlara izin verenlerin allah belalarını vermesin !

Tolga Kaplan' Alıntı:
Bravo mersin'e yani.Baska oyuncu mu bulamamıslar..Dikkat etsin kroslarda karsısına öcü falan cıkar ;)
al benden de o kadar...bizim baljic transferine benzemiş biraz

Kerem Gönlüm olayındaki meseleyi araştırdım birinci ağızdanda ögrendim Keremin kontrollerinde Cathene diye bir madde çıkmışı.Olay ise şöyle başlamış oyuncular mac esnasında antremanlarda gatorade diye sporcu içeçegi içiyorlar doktorları bu içeçeklerin icerisine bazı maddeler karıştıyorlarmış artırıcı olsun diye aslında içtigimiz tüm enerji içeçeklerinde var bu madde Keremdeki olay ise bunları ayarlayan kişinin iş güzarlıgı içeçegine fazla koydugundan böyle bir doping mevzusu cıkmıs aslında içilen tüm enerji içeçeklerinde olan bi madde Keremin bu konudan cok rahatsız oldugu ve asla böyle doping kullanmam dedigi ailesinden gelen bilgiler arasında

Kısmetse ligin ilk haftasında saati uyarsa Efes maçı için Mersin'e gideceğim. Ben aslında Kerem için isitiyordum bu maça gitmeyi ama kahrolası doping olayı çıktı ortaya. Onu izlemem zor ama bu sefer de Cenk için giderim :)

Kedrick Brown @ Bornova Belediye

Yabancı seçiminde iyi bir hamle daha geldi Bornova'dan, yerliler kapışılınca bütün ümitleri yabancıların performansına bağladılar.

İyi transfer..

Hey gidi Kedrick hey.Sen git 2001 NBA draftında 11. sıradan seçil.Gerald Wallace,Richard Jefferson,Zach Randolph,Tony Parker,Samuel Dalembert,Gilbert Arenas gibi isimleri arkana al.4 yıl boyunca oynadığın takımlarda sadece bench'i ısıt.Önce NBDL'e kovul.Oradanda gel Türkiye'de küme düşmemeye oynayan takımın yabancısı ol!

Kedrick Brown hakkında bildiğim tek olay 2001 draftında 11. sıradan seçilmesi.Onun dışında nerelerde oynadı ne durumda bilmiyorum.Ama o noktalardan Bornova'ya gelmeside ilginç bir durum.Umarım ligimize renk katan yabancılardan olur.

Josh Heytfelt => Oyak Renault..

Yücel Platin'de iyi bir seçim daha..

2.10'luk boyuna rağmen dış şutunu da kullanabileceği bir uzun aldılar. Böylece kapatmış oldular yabancı transferini..

SAlsabasket Vidmar Union Olimpija'ya kiralık verildi demiş oldukça kötü bir haber.

Bu arada Barış Hersek boştaymış ve Banvit ilgileniyormuş Eren Beyaz'ı alana kadar bizim haberimiz yokmuydu bu oyuncunun boşta olduğundan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...