Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Abi video süper 10 numara adam Halil Üner :)

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde Tanjeviç'in takımdan ayrılacağı yönünde haberler olduğu belirtilerek, ''Bir kez daha altını çizerek tekrarlıyoruz ki, Fenerbahçe Ülker, sayın Bogdan Tanjeviç ve ekibi ile yoluna devam etmektedir'' denildi.

Süper video : )
Halil Üner'i takımın başına getirmek gerek,bundan sonra buraya yazıyorum bu ligdeki ikinci takımım Aliağa Petkimspor'dur : )
McClinton zaten adamım...
Aliağamızın kadrosu da fena değil, McClinton-Hosley-Gordon bu lig için üst düzey yabancılar, Ogün Sevinç Hasan Özkan gibi fazla yararlanmadıkları ancak bence çok önemli olan 2 de gençleri var.
Bu takım düşmez, play off da yapabilir.

sühan cem' Alıntı:
Halil üner, türk basketbol tarihinin, en kötü hocasıdır. daha kötüsü varsa arkadaşlar beni uyarsın.

Halil Üner Türk Basketbolunun Yılmaz Vural'ıdır.
Büyük takımlar için kötü olabilir ancak aşağıdaki takımlar için iyi hocadır.

Tehlike anında camı kırınız, Halil Üner.

Yaptığı büyük iş bence de. Evet gittiği takımlara getirdiği yabancı oyuncular ve onlar üzerinden aldığı komisyonlarla sık sık adı anılır ama ne olursa olsun iyi işler başarıyor. Geçen sene kümede tuttu Kepez'i. Bu sene de geldiğinden bu yana Aliağa içerde maç kaybetmedi.

erenbekdemir' Alıntı:
evet tanjevicin avukatları gelmiş,nejat sayman öyle demiş.eğer mahmudi bizim teklifi reddettiyse sırf bu yüzdendir.inş anlaşamazlarda bir ihtimal oktay hoca düşünebilir gelmeyi.
şuanda küme düşmemiz kesin gibi bence imkanı yok

Eray Demirdöven' Alıntı:
Turkbasketin haberine göre Fenerbahçe Pepe Sanchez ile ilgileniyormuş.

Pepe'nin son form durumunu bilmiyorum ama formda olarak gelirse FB önemli bir eksiğini tamamlamış olur ve bence Efes'in önüne geçer. Tabi dediğim gibi form tutarsa.

Hocalarının arkasında olduklarını açıkladılar.Karadağlı Bogdan hala rakip takımın benchinde...

Dün akşam Spartak - Türk Telekom maçının son 2 çeyreğini izledim.. Bu sene ilk defa izledim Telekom'u..Vallahi varsa eğer Allah Telekom taraftarına sabır versin..Gerçi dün maçı son topla kaybettiler ama ilerisi için hiç umut vermedi bana Türk Telekom..Ligde de bir halt yapamazlar yine..Zaten asıl amacım Hüseyin kaptanı izlemekti..Hüseyin Beşok'u başka bir forma ile görmek beni üzsede iyi oldu bu maç..Çünkü çok özlemişim kendisini..:)

Sühan Cem' Alıntı:
Halil üner, türk basketbol tarihinin, en kötü hocasıdır. daha kötüsü varsa arkadaşlar beni uyarsın.
Halil Üner iyi koçtur.Küçük bütçeli takımlarla iyi işler yapmasıyla ünlüdür.Bence rahatlıkla top 10 a girer iyi koçluk konusunda.Bence koçluktan ziyade karakter olarak farklı renkli bir adam halil üner.Hakemleri maç içerisinde tehdit filan eder.Bizzat izlemiştim bizim takımdayken taraftarsız bir maçta hakemin birine sürekli görüşecez senle diyordu.
Halil üner hakkında bir çok urban legend bilgi vardır.Aldığı oyunculardan komisyon aldığı söylenir ne kadar doğrudur bilmiyorum.

'Gordon'la anlaşarak ayrıldık'
Kepez Belediyesi'nde Genel Menajer Murat Yosmaoğlu, Alex Gordon'la karşılıklı olarak anlaştıktan sonra yolların ayrıldığını belirtti.

Basına yansıyan şekilde Gordon'un başkaldırı yapmadığını vurgulayan deneyimli menajer, "Her takımda olduğu gibi bizde de ekonomik sorunlar olabiliyor. Alex'in maliyeti oldukça yüksekti. Bu nedenle de yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Ama onun yerini dolduracak bir isim alacağız. Ayrıca sponsorlarla ekonomik sıkıntıdan da kurtulacağız" açıklamasını yaptı.

http://www.basketdergisi.com/Haber.aspx?ID=1822&CatID=1

Beşiktaş 60-Bornova Belediye 54 3,periyotta 4 dakika geride kaldı.Maç SkyTurk'de...

Beşiktaş 106-90 kazandı.Daçka evinde (23-36) 13 sayı farkla mağlup...Telekom 69-65 ile Oyak'ı geçti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...