Beko Basketbol Ligi 2009/2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Barut' Alıntı:
2001'de NBA'in en değerli oyuncusu seçildi. Tam 10 kez All-Star, 4 kez sayı kralı oldu. NBA tarihinin en skorer 17. oyuncusu Allen İverson, neredeyse Fenerbahçeli oluyordu. Şaka değil gerçek...
Bu hafta başında Memphis Grizzlies?dan ayrılıp basketbolu bıraktığını açıklayan İverson için Fenerbahçe hemen devreye girdi. Süper yıldız önce ?evet? dedi, ardından basketbola başladığı Philadelphia 76ers?dan teklif gelince kafası karıştı. Aile baskısının da etkisiyle yeni bir maceraya yelken açmaya sıcak bakmayan 34 yaşındaki İverson, son anda Fener?e ?hayır? deyip, yuvasına döndü.
Kaynak : Fanatik

yok artık lebron james :) salla medya salla

Bu yüzden bize mehmet cansun gibi bir başkan lazımdı. Her zaman yağmasa da gürleyen biriydi mehmet cansun. Şu an GS'ın başında olsa Messi'ye bile transfer teklifi yapardı buna eminim. Önemli olan messi'yi almak dğeil GS'ın ismini ralrda duyurmak diye bir şiarı vardı. İşte FB'de şu an bunu yapıyor. Bırak iverson'u futbol takımına bile oyuncu alacak durumları yok. Ki bunu aziz yıldırım bir kaç kere kendi deklare etti. Ama hala böyle salvolar.

Medya şunu bilmeli ki basketbol dünyası çok küçük. Bütün haberleri size gelene kadar bu forumdan bile en az 10 kişi duyar sayın medya :)

Fenerbahçe Ülker'in, Beko Basketbol Ligi'nde deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı karşılaşmada sol köprücük kemiği kırılan Ömer Faruk Aşık, akşam saatlerinde ameliyat oldu..

Fenerbahçe Ülker Basketbol Şubesi Direktörü Nedim Karakaş, Ömer'in durumuyla ilgili yaptığı açıklamada; ''Sol omuzundaki parçalı kırık nedeniyle ameliyat olan Ömer'in omzuna vida takıldı ve vücudunun vereceği tepkiye göre en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Ancak kendisinin durumu iyi. Oyuncumuz pazartesi günü taburcu olacak'' dedi..

bana isterseniz zalim, gaddar diyin (bunlar kafi) ben sevindim ömer'in sakatlanmasına, tek üzüldüğüm keşke play offlara yakın sakatlansaydı.

Sühan Cem' Alıntı:
bana isterseniz zalim, gaddar diyin (bunlar kafi) ben sevindim ömer'in sakatlanmasına, tek üzüldüğüm keşke play offlara yakın sakatlansaydı.

Sen sakatlanmak ne demek biliyor musun.. ? Ben sakatlık yüzünden spor hayatımdan oldum..Yasamayan bilmez derler ya,o hesap ama sen haddini astın biraz..

Ömer Aşık'ın sana ne zararı varda onun acı cekmesine seviniyorsun..Sadece spor bu arkadasım,bunun farkında degilsen artık farkına varmalısın bence..Hiçbirşey insan hayatından önemli degildir..Hele hele 2 adet fazla maglubiyet alacak ve sen o güzel egolarını tatmin edeceksin diye,hiçbir kimsenin kılının bile dönmesine razı degilim olmam..

10 kere okudum ve bir ironi'ye rastlamak için can attım ama yok arkadasım yok,hayret birşey ya..

öncelikle bu benim görüşüm burda sahtecilik yapacak değilim. senn hümanist görüşlerin seni bağlar.

ömer deyince aklıma direk ömer onan geldi ömer aşık değil. ömer onana karşı iyi his beslemiyorum

haddini aştın olayına gelince bu lafını talihsiz bir laf olarak değerlendiriyorum daha fazlasını demek istemiyorum sana. bu diyemeyeceğim değil demeyeceğim için böyle...

Sühan Cem' Alıntı:
Bu yorumu yaptığınıza gerçekten inanmıyorum, inanmak da istemiyorum. Siz bu foruma yeni üye olmanıza rağmen gayet de mantıklı yorumlar yapıyordunuz. Foruma renk katmıştınız. Herhalde internet aleminde dolaşan herhangi bir parola avcısı sizin parolayı girdi ve bu yorumu yaptı. Eğer öyle değilse sizin gibi mantıklı yorum yapan biri adına gerçekten çok üzücü bir durum bu yorumu yapmanız.

Not: Tolga senin adınada çok üzüldüm :oops:

Sühan Cem' Alıntı:
öncelikle bu benim görüşüm burda sahtecilik yapacak değilim. senn hümanist görüşlerin seni bağlar.

ömer deyince aklıma direk ömer onan geldi ömer aşık değil. ömer onana karşı iyi his beslemiyorum

haddini aştın olayına gelince bu lafını talihsiz bir laf olarak değerlendiriyorum daha fazlasını demek istemiyorum sana. bu diyemeyeceğim değil demeyeceğim için böyle...

Sen diyecegini zaten demişsin arkadasım..Bana iki kelam daha fazla etsen ne değişir..

Ben sana haddini aştın diyerek talihsizlik yapıyorum da sen bir insanın acı cekmesinden sevinc duyuyorsun..Bu talihsizligin nesi oluyor..??

Benim görüşüm diyorsun ya bazen görüşlerini paylasmaman gereken anlar olması gerektigini anlamalısın bence bu gece..Ben bu konuda Ömer'in temsilcisiyim karsıt görüsünüz varsa karsınızda durmaya devam edecegim..

burda sporcunun tanımını yapmam gerekmiyor sanırım. özellikle tolga bey eski bir sporcu olduğuna göre sporcu kavramının ne olduğunu benim kadar hatta benden daha iyi biliyordur. sporcu tanımının en kısa ve basit açılımını Atatürk yapmış zaten. Ömer Onan denen adamın spor anlamında faaliyette olsa da sporcu kategorisinde değerlendirilecek biri olduğunu düşünmüyorum. Bu Fb de oynadığı dönemleri kapsamıyor sadece. Burda herkes üç aşağı beş yukarı ömer onan konusunda nasıl bir oyuncu olduğunuda nasıl yaklaşımalrı olduğunuda biliyordur. son GS maçında yaptıklarını es geçiyorum efes serisinde de bunu göstermiştir daha önce olduğu gibi. ve ben bu lafı biraz önce de dediğim gibi ömer onan için söylemiştim bu fikrim den de rahatsızlık duymuyorum.

Emin arkadaşımın üslubundan dolayı teşekkür ederim açıkcası ömer hakkında düşüncelerimden dolayı utanmıyor olsam da yazdığınız mesajdan sonra utandım gerçekten.

Aynı Atatürk'ün düşman ordusu sehitlerine karsı,duydugu üzüntüyü ve saygıyı çeşitli söylemlerinde dile getirmiş ve kaynaklar günümüze kadar tasımıs..Yani düşmanın canının yanması aslında onu bile üzmektedir..

Ömer Onan saha içinde hırslarının kurbanı da oluyor olabilir,yada gercekten sporcu kişiligi bozuk biriside olabilir ki, buda sinir kontrolü anlamına ve kazanmak için her yol mübah anlamlarına geliyor..Bu Ömer'in canının yanmasından mutluluk duyulacak bir kavram kesinlikle olamaz..

Spor sahada baslar ve son düdük caldıgında biter..Ömer Onan ondan sonra sporcu degil,cocugunun babasıdır..O sakatlanır oynayamazsa iyileşene kadar o cocuguna ekmek götürmek için baska yol bulmak zorundadır..

Atatürk'ün spora bakış açısını, şehitlik ve düşman ordularına bakış açısına yerleştirmen ilginç olmuş. O konu çok açılımlı, istediğin açıdan bakabilirsin Ama unutma ki Atatürk'ün de savaş esnası ilk amacı kazanmaktı. Savaş ile sporu bağdaştırmadığını biliyorum örneğin üzerinden çok gitmeyeceğim.

Ekmek parası muhabbeti ise olayı dramatize etmekten ibaret. Ne yazık ki profesyonel sporcuların hemen tamamı bu kelimeyi ağzına almakta sakınca görmez oldu.Daha bugün Ankaragücülü oyuncular da ondan bahsetti "ekmek paramız için oynuyoruz biz" diye.. oysa ki ne acıdır ki daha maçın başında saygı duruşunda bulundular ekmek parası için şehit olan uzman asker için ve gene ekmek parası için, 200 metre derinde üç kuruşa ölen insanlarım için. Bu yüzden Bu tarz konuları burda ironimiz için kulanmayalım. Ömer onan Efes maçında çirkefliği üç kuruş ekmek parası için yapmıyordu şampiyonluk sonu alacağı prim için yapıyordu ve o para hiçde ekmek paralık bir para değildi.Kaldı ki bunu yaparken karşısındaki adamın ekmek parası için oynadığını düşünmüyormuydu? son GS maçında topsuz alanlarda, evrene cemal'e omuz atarken onları sinirlendirip faul almalarına çalışırken içindeki kazanma dürtüsümüydü ekmek parasımıydı yoksa adını nitelendiremediğimiz o sporcu kişiliğimiydi? senin adına sevindim böyle romantik hümanist bakabildiğin için. empati kuruyor olmanında etkisi büyük. Burdan benim empati kuramayacağımı sanma, benim hakkımda bir şey bilmediğin için, o empatiyi kurup kuramadığımıda bilemiyorsun.

Bu kadar hümanist isek ne güzel tamam cezalandırılmasını istediğimiz yada cezalandırılan ya da başına bir şey gelmiş her insan için, onu sevenleri düşüneceğim bundan sonra. yazık oldu diyeceğim.

Ekmek parası tabi ne sandınız Sühan Bey..Kimi askerdir,kimi madenci kimileride sporcu..Bunlar bireylerin tamamen kendi secimidir..İroni diyorsunuz ya;

Ben ekmek paramdan oldum,sakatlandım diye kariyer planlamalarımı değiştirdim,bunalımlara girdim..Hayallerimden oldum..Belkide cok basarılı bir kariyerim olabilirdi..Sakatlık yüzünden elimdekilerin hepsinden oldum..

Siz bana sabaha kadar güzel ve özenle süslenmiş kompozisyonlar yazsanızda,belkide yasamadıgınızdan bazı seyleri göremiyorsunuz..Ömer Onan çirkefmiş,ona omuz atmıs,buna yan bakmış..Bunlar bana hiçbirşey ifade etmedigi gibi,böyle tarzda hareket ettigi için, canının gercek anlamda yandıgı bir anda ''Buna seviniyorum'' demeniz yanlısın en büyügüdür..

Ama sizde bu konuda talihsiz yorumda bulunmanıza ragmen,yanlıs bir düşünceye sahip oldugunuzun farkında olmadan,konuyu baska olaylarla izah etme cabanız aslında yanlıs düşündügünüzün bir göstergesi..

Ömer Onan'ın kılı dahi dönmedi halbuki,belki sizin bir yanlıs anlamanız,sevmediginiz her insanın sizinle uzaktan yakından alakası olmasa bile,size ve herhangi bir insana en ufak bir zararı olmasa bile onun bir taraflarının kırılması,sakatlanması vs...sizi sevindiriyor..Bence vahim olan Ekmek parası ironisi degil budur...

Milli takım'da fenerli oyuncular sayı atınca hayıflanıyorsunuzdur da eminim. Bi saldırı yapalım öldürelim o zaman tüm fenerlileri. Kısa yol varken aptalmıyız sahada mücadele ediyoruz...

Hayırdır beyler ne oldu ?
Kraldan çok kralcı olanlara bayılıyorum bu hayatta.
Öncelikle sana çok geçmiş olsun Tolga kardeşim.

Onun dışında bu isim Ömer Aşık değil de Mirsad ya da Rasim olsaydı da o geçmiş olsun Mirsadım mı diyecektiniz? Bu işin güzel yanları olduğu gibi sakatlık yanları da var normal bu tür şeyler.

Rakibin en iyi oyuncusu sakatlanıyorsa bende üzülmem bu duruma karşı.Fener'e maçlarda söv söv söv, sonra buraya gelince kraldan çok kralcı olun.
Yapmayın be din kardeşiyiz.

Kime diyorsun Burak böyle? Önce bunları açıklığa kavuştur. Ortaya laf atmakla bir yere varılmaz.
Sonra ise kimin neye üzüleceğini sana mı kalmış? Ben üzülüdüm çünkü dünya şampiyonası var bu sene ve Ömer Aşık en büyük kozlarımızdan biri. Bogdan yüzünden isteyen başka takımı destekleyebilir ama ben Türkiye'yi destekleyeceğim ve sakatlıktan yeni çıkmış bir Ömer Aşık takımı aşağıya çeker. 3/18 serbest atış atıncada çok sallarız ona buradan...
Ayrıca ben hiç sağa sola atar gider yaptığını filanda görmedim, adam gibi basketbolunu oynuyor. Bir tane fenerli oyuncu sakatlandı diye üzülünce hepsinide üzülmek gerekmez. Sadece fener için oynamıyor o.
Işıl Alben sakatlanınca 'Ohh' yazan fenerliler ne güzel yapıyorlarmış demekki, adamlara kızmakla çok hata ettim şimdi anladım bak.
Burak Barut' Alıntı:
Rakibin en iyi oyuncusu sakatlanıyorsa bende üzülmem bu duruma karşı.Fener'e maçlarda söv söv söv, sonra buraya gelince kraldan çok kralcı olun.
Yapmayın be din kardeşiyiz.

Son paragrafındaki ikiyüzlülüğü kim yapıyormuş söylersen sevinirim ayrıca...

AHmet, Mehmet, Veli ne farkeder ki isim vermenin yüzde 90 ımız yapıyor bu işi.
Ben Fenerbahçe'yi sevmiyorum, bu yüzden de fazla ilgi alanıma girmiyor.Oyuncusunun sakatlanmış olması trafik kazası geçirmiş olmasına da pek tınlamıyorum.

Kusura bakmayında ben biraz hayalperest değil de realist olmak gerek.
Sühan Bey'in üstüne gereksiz gidenlereydi lafım Eren eğer sende onlardansa sana da diyorum.
Kraldan çok kralcı olmanın alemi yok.Fenerli oyuncu sakatlandı üzülecek halim yok hele ki maçlarda 40 dakika 90 dakika küfür ettikten kafalarına yabancı madde attıktan sonra gelip geçmiş olsun demek akıl işi değildir sadece şov işidir.

Sen yapıyorsun yapmıyorsun bilmem ama yapanların sayısını oldukça fazla değil mi yoksa eren ?

Yapanlar beni enterese etmez Burak. Ben kendime bakarım. Onca fener maçına gittim kimsenin kafasına birşey atmadım, adam gibi sahada olanada ağzımdan tek kötü söz çıkmamıştır. Ömer'inde şuana kadar tek yanlışını görmedim herhangi bir taraftara. Sırf bize değil yani. Milli takımda da başarı ile oynaması sevmem ve sakatlanınca üzülmem için yeterli sebep.
Senin dediklerinide yapan varsa kendi vicdanında değerlendirsin olayları Burak. Onların birşey yapıyor olması benim zan altında kalmamı gerektirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...