Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 hafta sonra Abdi İpekçi'de ki maç için kuyruğa girmeye şimdiden girmek gerek sanırım.Rahat 20 bin kişi olur demedi demeyin :)

Maçı izlerken keyif alıyordum ama son uzatma benim için aşırı eziyetli oldu. Maçın sonunu izlemeyi hiç istemedim. Ama KSK kazanınca sevindim. O mücadele ile kazandılar.En önemli oyuncularını kaybettikleri maçı kazanmalarını istedim ve olmasına sevindim. Furkan için aşırı üzüldüm. Ama sporun içinde bu berbat durumlar hep vardı. Hep olacak. Evet genç bir yetenek. Ve Genç olması en büyük avantajı, kendisini toplayacaktır. Umarım eskisinden çok daha iyi döner. Büyük geçmiş olsun :s

Maçın sonucu çok önemli değil, pozisyonu görmedim ama iyi ki görmemişim, çok geçmiş olsun Furkan. Twitter'dan mesajlarınızı eksik etmeyin (@furkanaldemir). Kırık yok ama yan bağları koptu deniyor, öyleyse sezonu kapatır ama 2011 Avrupa Şampiyonası için Milli Takım'a bile alınırdı. Çok yazık oldu.

Bu arada Kamil, Tamer Oyguç bizim eski menajerimiz değildi, kardeşi Mert Oyguç idi. Merhumeye allahtan rahmet diliyorum. Allah yakınlarına sabır versin.

Düzeltme: Maç hakkında yorum yazacaktım da, şu olaydan sonra yazmasam da olur. Bir an önce geri döner inşallah.

Tamer Oyguç bizde hem oynadı hemde menejerlik yaptı
kardeşi de yaptı....

"1999'da askerlik görevine başlayınca Ankara'da Karagücü takımında oynamaya başladı. [4] Bu takımda 2. lig şampiyonluğu yaşadı. Askerlik sonrası Fenerbahçe, Beşiktaş ve son olarak Galatasaray'da forma giydi. Aktif basketbol yaşantısını tamamladıktan sonra Galatasaray'da menejerlik görevine başladı."

Tomas da oynamayanlardandı. Bunun dışında fenerde bakıldığı zaman genel bir düşüş trendi var. Sakatlıklar onların dengelerini bozmuş . Şimdi fener 3 gün arayla cholet tofaş biz ve efesle oynayacak. Açıkçası fener düşüşteyken böyle bir seriye girmeleri bizim için bir şans diye düşünüyorum. Bizim form durumumuz da aynı şekilde beni umutlandırıyor. Daha ligde çok şeyler değişebilir şüphesiz ama liderliği ele geçirmek bizi moral olarak daha yukarılara çıkaracaktır.

Furkana geçmiş olsun.Yalnız dikkatimi çeken nokta hakemler genelde Karşıyakaya çok torpil geçtiler.Aziz Yıldırım kulağını çeker heralde maşası Demirelin.

Sezonun maçı oluyor derken Furkan'ın sakatlığı her şeyi bitirdi.Salonda çıt çıkmadı sakatlıktan sonraki bölümde.Liderlik hesabı dahi heyecanlandırmıyor şu an.
FB'liler hakemlere baya çıkıştı son anlarda.Derbide bunun telafisine uğraşılmaz umarım,maç bitmez sonra...

Furkan'ın sakatlığı beklenildiği kadar ciddi değilmiş diye duyumlar var. 1-1.5 ay sonra döner denmiş Twitter'da.

Not: Bunu belirten Birkan Batuk.

Rahatladım biraz, bu galibiyete daha çok sevinebilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...