Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporx'de gördüğüm bi habere göre de 3 hafta sonra forma giyer yazıyor. En azından beklendiği kadar kötü değil durumu anlaşıldığı kadırıyla. Sevindirici bir gelişme..

Bugün yenilmelerine ragmen yine diyorum, bu Fener cok balli takim.

Bu arada Tutku Dincer bey de üzerinde durulmasi gereken bir konudan bahsetmis. Acaba FB TV'nin orada ne isi var?

besiktas finali birakin playoffa girsin öpsün basina koysun.
yanliz bu ksk fbülker macinin tekrarina baktim feci sekilde hakem hatalari olmus fb alehine

Murat Sari' Alıntı:
besiktas finali birakin playoffa girsin öpsün basina koysun.
yanliz bu ksk fbülker macinin tekrarina baktim feci sekilde hakem hatalari olmus fb alehine
Hep kazanacakalr mı ? Geçn haftada hakamle uzatmaya götürmüşlerdi maçı..
Şimdi karşıyaka maçından sonra aziz amcaları çeker kulaklarını.

Hedefin sınırı yok,tabiki final diyebilirler,isterlerse şampiyonlukta diyebilirler ama şuan ki hallerine bakarak mı bunu söylüyorlar yoksa takıma bir sihir falan mı yapacaklar,zor be kartal.

Bizimle olan maçta kısa süre oynamasına rağmen Bora Hun Paçun dikkatimi çekmişti,hatta önce tanımamıştım,kim bu adam ya,böyle bir uzunu yoktu Banvit'in diye düşündüm.Sonra tanıyınca şaşırdım,sevindim de performansına.İzlemedim ama son 2 maçta da gerçekten iyi istatistikler yapmış.Barış Hersek'le beraber 2'si Efes'te kenarda kalmak yerine keşke bu süreleri daha ufak yaşlarda alabilselerdi de şu anda Nba'ye gidebilirler mi,orada tutunabilirler mi diye konuşsaydık.

Burak Bıyıktay hala kendisi için gün sayıldığının farkında değil sanırım paket olacak haberi yok. Adam gibi bi koçları olsa finalin süpriz adayı olabilirler ama bu şartlarda anca playoff oynar içerde 1 maç kazanır ve elenirler.

Bu arada Aliağa'nın yabancısı ayrılmış takımdan Amerika'da kardeşlerine bakan annesi ve teyzesi vefat ettiği için Abd'ye geri dönmek zorunda kalmış. Üzüldüm adamın haline tabi olayın iç yüzünü bilen varsa buraya yazarsa iyi olur bana da arkadaşım anlattı o da okulda öyle laf arası duymuş.

Adamlar haklılar bana kalırsa,çünkü gerçekten yaşananlar basit değil oyuncular mutlaka etkilenmiştir,Karşıyaka erteleme talep etmiş ama Basketbol Federasyonu anca 1 gün erteleyebiliriz demiş.Federasyon bu konuda kolaylık sağlamalıydı Karşıyaka'ya ,maçta ilerliyen bir zamanda hafta içi oynanabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...