Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Murat

Bilmiyorum inceledinmi istatistiklerimizi ama, bu sezon Karşıyaka Arena'da oynadığımız maçlarda sadece Banvit'e 1 sayı farkla (son hücumda) kaybettik. Tabi bu olay Efes'in bizi yenebileceği ihtimalini ortadan kaldırmaz ama, Efes maçında Furkan'lı bir Karşıyaka olacak. Efes'in işi hiç kolay değil. Bence bu sezonu evimizde 14 galibiyet, 1 mağlubiyet ile tamamlarız. Deplasman maçlarımız derecemizi belli eder. Tabii en gerçekçi hedef ligi ilk 5 içinde bitirmek.

Yusuf Şenli' Alıntı:
@Murat

Bilmiyorum inceledinmi istatistiklerimizi ama, bu sezon Karşıyaka Arena'da oynadığımız maçlarda sadece Banvit'e 1 sayı farkla (son hücumda) kaybettik. Tabi bu olay Efes'in bizi yenebileceği ihtimalini ortadan kaldırmaz ama, Efes maçında Furkan'lı bir Karşıyaka olacak. Efes'in işi hiç kolay değil. Bence bu sezonu evimizde 14 galibiyet, 1 mağlubiyet ile tamamlarız. Deplasman maçlarımız derecemizi belli eder. Tabii en gerçekçi hedef ligi ilk 5 içinde bitirmek.
görende furkani dwight howard sanacak.cok sisirildi bu cocuk
iyi tamam gelecek iyi iyi görünüyor ama hemen howard muamelesi görüyor

Erdemir maksimumunu vermiş ama Beşiktaş'ın direnebilmesini beklerdim.Bana sorarsanız Banvit'in kazanması daha iyi hesaplarımız için.İlk 3'ün içinde kalmalılar bir şekilde.Tabi olay bizde bitiyor.Kilit maç içerideki Efes maçımız.
Karşıyaka'yı beğenmedim,beğenmedik bugün.Altı boş bir yorum yapıyorum ama sorunları bize yakın bence.Eurochallenge'daki başarı ligde bazı maçları feda etmelerini gerektirecek.Mental yönden kolay işler değil iki tarafın da hakkını vermek.
Yusuf bey,ilk defa yazdığınızı gördüm.Şahsen özlüyordum forumda farklı renkler görmeyi.
Maçların aradan sonra oynanacak olması belirleyici olur.Şimdiden ne söylesek boş.

Banvit ile 2. ve 3. sıraları paylaşmalıyız Playofflar için.

Bunun için Efes kaybedebildiği kadar kaybetsin, biz de onları içeride yenersek yarı finalde Banvit ile eşleşip finale çıkabiliriz.

Yani haftaya Karşıyaka'yı destekliyoruz biz de Efes'e karşı. Öte yandan ilginç bir deneyim olacak ama benzer mantıkla 2.yarıdaki Efes Pilsen-Fb Ülker maçında da Fb Ülker'i destekleyeceğiz.

Iverson Beşiktaş'tan ayrılıyormuş. Kaynak: Milliyet

En çok Ataman sevinmiştir bu gelişmeye, hatta tahminimce kulüp buna son derece sıcak yaklaşmış, gerekli altyapı da hazırlamış olabilir. Sonuç itibariyle saha içi performans ve takım kimyası adına ayrılması en doğru hareket olacaktı.

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Basketbol emekçisi, bu işe kafa yoran, emek veren bir adam Gökhan Taştimur. Çıldırmasının sebebi var yani, çokça da siyasi bir sebep bu Onur abi. Yanlış tanımanı istemem koçu, kral adamdır. =)
Çağlar, Taştimur salonda sevimsiz hale geleceğine, hakem üçlüsüne direk "niyetinizi anladım, selam söyleyin başkanınıza" dese daha iyiydi bence.

Hep diyoruz sporu siyasetten uzak tutmalı diye ama ekonomik sorunların üstünü kapatmanın en güzel yoludur spor. Gelişmiş toplumların halkları artık yemiyor bu tür ucuz numaraları ama bizde hala etkili oluyor.

Telekom´da oyun anlamında değişen pek bir şey yok, Çağlar´a katılmamak elde değil bu yönden. Ne bir ikili oyun, ne bir set hücumu vs. ama istekli savunma, rakibe baskı kurmaya çalışma uzun zaman sonra ilk kez gördüğüm şeylerdi Telekom´da. Bu haliyle play off´a kalır, ilk turda 3-0 ya da 3-1 ile sezona noktayı koyar. Benim hazmedemediğimse harcadığı para Banvit´ten az değil asla. O halde neden güzel bir basketbol izleyemiyor Ankaralı basketbolseverler? Aslında cevabı belli de...

Suat Aydın' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":318tjiao]Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka, ABD'li oyuncu Oliver Lafayette ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Nasıl bir oyuncu?[/quote:318tjiao]

Hiç izlemişliğim yada takip etmişliğim yok. Genel olarak yazılan çizilenlerden yola çıkarsak :

Öncelikle guard pozisyonunda oynuyor. Iverson ve Cüneyt sakat diye alınmış olsa gerek.. Geçen sene Boston kadrosunda yer alıyordu. Bu sezon ise Partizan'a gitmiş ama tutunamamış. NBA'in geliştirme liginde şans bulmuş.

Geçen sezon Boston'da tek bir maçta şans bulmuş. Onda da 7 sayı 4 ribaund 2 asist ile oynamış

Lafayette'i sezon başında EFC takımıma almıştım. Hakkında çok iyi şeyler duymuştum çünkü, fakat yapamadı Partizan'da. Beşiktaş'ta istediği ortamı bulabilirse belki takıma seviye atlatabilir. Yalnız hayal kırıklığı da yaratabilir. Riskli bir transfer ama maliyeti düşüktür kanımca.

Lafayette transferi yattı!
Beşiktaş Cola Turka, Oliver Lafayette'nin transferinden vazgeçti!
Siyah beyazlı yönetimin transferi için anlaştığı ve iki gündür sağlık testlerinden geçen Lafayette'nin kardiolojik açıdan ağır spor yapmasının sakıncalı olduğu belirlendi. Ortaya çıkan bu durum üzerine Beşiktaş, Lafayette'nin transferinden vazgeçti!..

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Oliver Lafayette'nin sağlık durumu ile ilgili siyah beyazlı kulübün internet sitesine şu açıklamayı yaptı:

"Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'a transferi planan Oliver Lafayette'nin dün ve bugün Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yapılan geniş kapsamlı tetkiklerinde kardiolojik açıdan ağır spor yapmasının sakıncalı olduğu belirlenmiş ve gerekli ileri tedavisi için kendisine önerilerde bulunulmuştur.

Bu nedenle Oliver Lafayette'nin Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'a transferinden vazgeçilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.”

Kaynak: Maraton.com.tr

Planları altüst oldu heralde Beşiktaş'ın bu gelişmeden sonra.. Bakalım yerine kimi alacaklar. Daha önce Ergin Ataman 3 oyuncu ismi söylemişti. Kalan ikisinden biri mi gelecek acaba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...